Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts & Chirurg

BIG-nummer: 19916499601

Dr. Tessa Drijkoningen skin surgery

Leer ons kennen

Over Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliƫnten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden. Dr. Tessa hecht veel waarde aan open communicatie en luistert aandachtig naar de wensen en zorgen van haar cliƫnten. Door haar expertise te combineren met de unieke behoeften van haar cliƫnten, streeft ze ernaar om de meest optimale en natuurlijke resultaten te behalen. Dr. Tessa kiest voor een unieke aanpak, waarbij niet alleen het uiterlijk, maar ook het innerlijke welzijn en zelfvertrouwen van haar cliƫnten centraal staan.

Voor Dr. Drijkoningen is haar werk meer dan alleen cosmetische behandelingen. Ze ziet het als een manier om mensen te helpen zich goed te voelen in hun eigen lichaam en om hun ware schoonheid van binnenuit te laten stralen. Met haar deskundigheid en toewijding streeft ze ernaar om elk persoon een positieve en verjongende ervaring te bieden.

 

Behandelingen uitgevoerd

8,8/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten

Dr. Tessa Drijkoningen skin surgery

Biografie

Dr. Tessa Drijkoningen heeft Algemene geneeskunde gestudeerd en hierop volgend Plastische chirurgie bij het Amsterdam Universitair Medisch Centrum.

Dr. Tessa Drijkoningen is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

Opleidingen

  • Algemene geneeskunde Universiteit Leiden
  • Plastische chirurgie Boston & Amsterdam Universitair Medisch Centrum ā€“ AMC

Specialisaties

Dr. Tessa Drijkoningen is gespecialiseerd in Botulinetoxine-, Filler- en huidverbeterende behandelingen waarbij haar holistische manier denken altijd resulteert in een natuurlijke en subtiel uiterlijk. Dr. Drijkoningen begrijpt dat elk gezicht uniek is en dat de wensen van haar cliĆ«nten individueel en persoonlijk zijn. Daarom vindt ze het geweldig om samen met hen een optimaal behandelplan te creĆ«ren dat aan hun specifieke behoeften voldoet. ā€Het verouderingsproces is onvermijdelijk, ik zie hierin een mooie uitdaging om mijn cliĆ«nten op een holistische wijze te behandelen zodat ze er harmonieus en verfrissend uit blijven zien en lekker in hun vel zitten.ā€

Specialisaties

  • Botulinetoxine behandelingen
  • Fillerbehandelingen
  • Huidverbetering (Skinbooster, Profhilo & Sculptra)

Trainingen en congressen

Waar moet een Cosmetisch Arts aan voldoen?
De door de NVCG-gecertificeerde cosmetisch artsenĀ zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medischĀ cosmetischeĀ behandelingen. Ze hebben voldoende kennis over huidproblemen en de producten en behandelmethodes die ze gebruiken.

  • IMCAS congres, Parijs
  • Training Ultrasound voor Injectables
  • Training Botulinetoxine injectables

Het verouderingsproces is onvermijdelijk, ik zie hierin een mooie uitdaging om mijn cliƫnten op een holistische wijze te behandelen zodat ze er harmonieus en verfrissend uit blijven zien en lekker in hun vel zitten.

Plan direct een adviesgesprek in bij Drs. Tessa Drijkoningen

Dokter Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie.