Skin Surgergy Menu icon
Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Voor- en na foto’s van alle behandelingen

Hier kunt u de voor- en na foto’s bekijken van patiënten die bij Skin+Surgery Clinics zijn behandeld. We streven ernaar u een realistische weergave van de resultaten te geven. De foto’s vertegenwoordigen de resultaten van door onze chirurgen behandelden patiënten en het effect dat er met een ingreep bereikt kan worden verschilt per individu. De foto’s geven een beeld van de resultaten die er met onze behandelingen bereikt kunnen worden. Alle afbeeldingen zijn van patiënten die door onze chirurgen zijn behandeld en hebben ingestemd met het gebruik van hun afbeeldingen op de website van Skin+Surgery Clinics.

Rimpel relaxer (btx)

Rimpel relaxers (btx) worden al jarenlang in de medische wereld gebruikt om ongemakken als migraine en overmatig transpireren te verhelpen. In de cosmetische industrie worden rimpel relaxers vooral gebruikt om rimpels te verzachten of zelfs helemaal te laten verdwijnen. Dus kijk jij ook vaak boos terwijl je dat helemaal niet bent? Of stoor je je al langere tijd aan je kraaienpootjes? Deze behandeling kan uitkomst bieden. Het resultaat is een rustigere uitstraling en een gladdere huid. Bekijk hier alvast voor- en na foto’s van de verschillende behandelingen die worden aangeboden in onze kliniek.

Voor- en na foto’s fillers

Filler behandeling zijn de laatste jaren steeds populairder geworden om tekenen van veroudering, zoals rimpels, tegen te gaan. Oplosbare, niet-permanente fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur. Een lichaamseigen stof die vanzelf weer door het lichaam wordt afgebroken. Dit maakt een filler behandeling een veilige manier om rimpels te verzachten of helemaal te laten verdwijnen. Daarnaast kun je met behulp van fillers het volume in bepaalde delen van je gezicht herstellen. Denk hierbij aan het liften van de wangen, het liften van de mondhoekjes of meer volume in je lippen. Skin + Surgery Clinics heeft jarenlange ervaring met het injecteren van fillers, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat.

Filler voor de wangen

Voor- en na foto’s cosmetische chirurgie

Of je nu een gangbare ooglidcorrectie of een uitgebreide facelift overweegt, een cosmetische operatieve ingreep is altijd spannend. Je wilt immer dat het kundig wordt gedaan en wenst natuurlijke resultaten die passen bij jou en je gezicht. Bij Skin + Surgery staat kwaliteit voorop. Onze specialisten voeren op dagelijkse basis ooglidcorrecties, labiacorrecties, facelifts en face slimming behandelingen uit. Dit maakt hen de absolute specialist als het gaat om de fijnere chirurgie.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak