Seffiller Lipofilling

Een natuurlijke manier om uw huidkwaliteit te verbeteren en uw jeugdige uitstraling te herstellen zonder gebruik van lichaamsvreemde producten.

Screenshot 2024 02 19 at 12.26.23

Behandelingen

Een stralende huid, natuurlijk en verjongend.

Bij Skin Surgery Clinics begrijpen we dat schoonheid van binnenuit komt. Daarom bieden we de innovatieve behandeling van lipofilling aan, een natuurlijke manier om je huidkwaliteit te verbeteren en je jeugdige uitstraling te herstellen zonder gebruik van lichaamsvreemde producten. Dus een mooi en natuurlijk effect en helemaal van jezelf.

SEFFILLER Lipofilling – Een Stralende Huid, Natuurlijk en Verjongd

Bij Skin Surgery Clinics begrijpen we dat schoonheid van binnenuit komt. Daarom bieden we de innovatieve behandeling van lipofilling aan.

Lees meer

Wat is SEFFILLER Lipofilling?

Lipofilling is een cosmetische procedure die gebruikmaakt van je eigen lichaamsvet om de kwaliteit van je huid te verbeteren en te verstrakken.

Lees meer

Hoe Werkt SEFFILLER Lipofilling?

Onze ervaren chirurgen en specialisten zorgen voor een zorgvuldige extractie van vetcellen met behulp van geavanceerde techniek.

Lees meer

Hoe ziet een lipofilling SEFFILLER® eruit?

Een SEFFILLER® behandeling wordt eerst (onder plaatselijke verdoving) een oppervlakkig vetweefsel weggenomen uit bijvoorbeeld de heup of de buik.

Lees meer

Voordelen van SEFFILLER Lipofilling

Lipofilling maakt gebruik van uw eigen lichaamsvet, wat resulteert in een natuurlijke uitstraling zonder het “gevulde” uiterlijk van synthetische vulstoffen.

Lees meer

Onze Toewijding aan Kwaliteit

Bij onze kliniek staat kwaliteit centraal. Onze ervaren medische professionals en chirurgen hebben een reputatie opgebouwd voor het leveren van hoogwaardige zorg en uitzonderlijke resultaten.

Lees meer

SEFFILLER Lipofilling

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Soms wordt een Lipofilling om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

Lipofilling 1 sessie met SEFFILLER 1850
Add on extra regio: handen of hals/decollete 350
Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Gratis Lipofilling analyse

Bent u geïnteresseerd in een Lipofilling behandeling maar twijfelt u of u de juiste indicatie heeft? Onze cosmetisch artsen/ chirurgen geven eerlijk en persoonlijk advies aan de hand van uw aangeleverde foto’s. Na het online advies nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult aangepast op uw wensen.

lipofilling scan skin-surgery

SEFFILLER Lipofilling

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 22:00 uur, op het volgende nummer of email.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

In eerste instantie zou één behandeling voldoende moeten zijn. Houd er echter rekening mee dat de resultaten en de duur van de resultaten van persoon tot persoon verschillen. Het fillereffect van het getransplanteerde vet kunnen tussen een jaar en drie jaar aanhouden. De regeneratieve effecten van de getransplanteerde stamcellen kunnen zelfs nog langer aanhouden. Hoewel iedereen anders is, raden we over het algemeen aan om de procedure na ongeveer een jaar te herhalen om het resultaat te behouden.

Wanneer is het resultaat zichtbaar

Je ziet meteen na de behandeling al verschil, omdat het volume gevende effect van het getransplanteerde vet onmiddellijk werkt. De regeneratieve werking van de stamcellen verloopt wat geleidelijker. Na 8-12 weken ga je zichtbare huidverbetering opmerken; je huid wordt steviger en strakker. Ook de teint en de hydratatie van je huid wordt beter. Het piekresultaat wordt gemiddeld na een maand of zes ervaren.

Wat zijn de voordelen van Lipofilling

– Natuurlijke Resultaten: Lipofilling maakt gebruik van uw eigen lichaamsvet, wat resulteert in een natuurlijke uitstraling zonder het “gevulde” uiterlijk van synthetische vulstoffen. Het is niet mogelijk om bij deze behandeling vetcellen van iemand anders te gebruiken.

– Huidverjonging: De aanwezigheid van stromale factoren en mesenchymale stamcellen in het vetweefsel stimuleert de productie van collageen en elastine, wat leidt tot een verjongde en verstrakte huid.

– Minimale Invasie: Lipofilling is een minimaal invasieve procedure met weinig tot geen littekens en een snelle hersteltijd.

– Langdurige Resultaten: De resultaten van lipofilling zijn duurzaam en kunnen enkele jaren aanhouden. Hoe lang het resultaat blijft is afhankelijk van aantal individuele factoren zoals leeftijd, huid kwaliteit, gezonde levensstijl en of je wel of niet rookt.

Wat is de downtime na de behandeling

Downtime is vrijwel nihil. In tegenstelling tot chirurgische procedures kun je direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten. Er zal een klein wondje zijn op de plek waar weefsel is afgenomen en misschien wat blauwe plekjes. Zoals bij iedere injectiebehandeling is er een risico op het ontstaan van zwelling, roodheid en kleine blauwe plekken in de behandelde zone(s), maar die zouden vrij snel weer moeten verdwijnen. Je kunt rustig make-up gebruiken om eventuele roodheid en blauwe plekken te verbergen.

Hoe werkt Lipofilling

Onze ervaren chirurgen en specialisten zorgen voor een zorgvuldige extractie van vetcellen met behulp van geavanceerde techniek. Het gewonnen vet bevat niet alleen vetcellen maar ook stromale vasculaire factoren en mesenchymale stamcellen, die bekend staan om hun vermogen om de huid te verjongen en te verstrakken. Deze verrijkte vetcellen worden op strategische plaatsen in het gezicht geïnjecteerd, waardoor uw huid er natuurlijker en jeugdiger uitziet zonder excessief op een onnatuurlijke manier volume toe te voegen.

Wat is Lipofilling?

Lipofilling is een cosmetische procedure die gebruikmaakt van je eigen lichaamsvet om de kwaliteit van je huid te verbeteren en te verstrakken. Tijdens deze behandeling wordt vetweefsel zorgvuldig verwijderd van probleemgebieden zoals de buik of bovenbenen. Dit vetweefsel wordt vervolgens verfijnd en gezuiverd voordat het opnieuw wordt ingebracht in specifieke delen van het gezicht.

SEFFILLER Lipofilling

Ontdek uw jeugdige schoonheid met Lipofilling

Als je op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om de kwaliteit van je huid te verbeteren zonder overmatig volume toe te voegen, is lipofilling de oplossing waar je naar op zoek bent.

Behandelingen uitgevoerd

8,9/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten