Thanya header 2

STRAAL EN VOEL U LEKKER IN UW VEL

Dé kliniek voor onderooglidcorrectie behandelingen

Behandelingen

Onderooglidcorrectie

Altijd een gespecialiseerd en gecertificeerd chirurg voor uw ooglidcorrectie. Uitstekende voor- en nazorg. Natuurlijke resultaten.

Onderooglidcorrectie

Heeft u van wallen onder uw ogen? Vragen mensen daardoor vaak of u moe bent? Wallen kunnen bepalend zijn voor het gehele gezicht en hoe dit overkomt.

Lees meer

Een speciale techniek

Een onderooglidcorrectie is een complexere ingreep dan een bovenooglidcorrectie. Het begint dus bij een goed opgeleide specialist, die veel ervaring heeft met deze ingreep.

Lees meer

Hoe verloopt deze behandeling?

1.

Adviesgesprek met de specialist

1.

Adviesgesprek met de specialist

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek. Een adviesgesprek kan plaatsvinden als de door u verstuurde foto’s door de chirurg zijn beoordeeld, wat inhoudt dat u een mogelijk geschikte kandidaat bent. Vervolgens kunt u in persoonlijk gesprek met een van onze specialisten, in een ontspannen setting al uw vragen stellen, uw wensen bespreken en uw verwachtingen over de behandeling uitspreken.

Onze betrokken specialist beoordeelt of u in aanmerking komt voor een correctie van de boven- en/of onderoogleden en geeft een heldere uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten natuurlijke eindresultaat. Er volgt altijd nog een tweede geprek met de chirurg. Er worden vóór de behandeling foto’s gemaakt die later naast foto’s ná de behandeling worden gelegd.

We begrijpen heel goed hoe u zich voelt. Een ooglidcorrectie is een ingreep waar u misschien jaren over nadenkt en nu uiteindelijk de stap durft te zetten. We begeleiden u graag in het proces van A tot Z. Met een speciaal opgesteld nazorg protocol, zorgen wij ervoor dat uw herstel voorspoedig verloopt.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u persoonlijke vragen? Boek vrijblijvend een consultgesprek in. We staan u graag te woord.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

Onderooglidcorrectie illustratie foto

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder sedatie (ook wel een roesje genoemd), waarvoor u nuchter moet zijn en 6 uur van tevoren niet mag eten of drinken. De operatie wordt uitgevoerd als een dagbehandeling.

Bij een onderooglidcorrectie tegen wallen onder ogen wordt een minimale incisie vlak onder de wimperrand of aan de binnenkant van het onderooglid aangebracht, waarna de wallen worden weggewerkt.

Bij een onderooglidcorrectie wordt overtollige huid-, vet- en spierweefsel verwijderd of herpositioneerd, afhankelijk van de specifieke behoeften. De ingreep duurt ongeveer 60 tot 90 minuten.

U kunt na de ingreep en na een korte rusttijd naar huis. U mag vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht niet zelf autorijden. De behandeling heeft een langdurig resultaat. Afhankelijk van de vorm van uw ogen, heeft u zeker 8 tot 10 jaar plezier van de correctie van de oogleden. Met een gezonde levenswijze en goede huidverzorging haalt u het maximale uit de behandeling.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Uw nazorg is onze zorg. We werken met een speciaal ontwikkeld nazorg protocol, zodat het herstel vlot verloopt met een minimale kans op complicaties.

U mag een dag (24 uur) na de ingreep douchen en met een zachte straal de ogen spoelen. Dep het behandelgebied voorzichtig met een handdoek droog, zonder te wrijven. Start meteen na de ooglidcorrectie met het koelen van de oogleden, om de zwelling en roodheid tegen te gaan. Koel de wond elk uur een kwartier met een coldpack en/of diepvrieserwten, waarbij u een gaasje tussen uw ogen en de coldpack/diepvrieserwten plaatst. Slaap de eerste dagen met een extra kussen, zodat uw hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten is een paracetamol toereikend.

Verricht in de eerste twee weken geen forse lichamelijke inspanningen, zoals zware fysieke arbeid, tillen, bukken of intensief sporten. De hechtingen worden na 9 tot 10 dagen verwijderd. Het wordt met klem afgeraden om tot die tijd te roken. Na 2 tot 3 weken zijn de wondjes volledig dicht en de korstjes verdwenen. U mag weer make-up aanbrengen en contactlenzen dragen. U komt 6 – 8 weken na de onderooglidcorrectie op controle. Blijf met uw behandelde oogleden de eerste 3 maanden uit de felle zon en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

Aan elke ingreep zijn risico’s verbonden. Het risico op complicaties bij een onderooglidcorrectie is echter klein wanneer u zich aan de leefregels houdt.

Het is normaal dat er na de behandeling roodheid, zwelling en bloeduitstortingen rond de ogen zichtbaar zijn. U kunt last hebben van lichte napijn die vanzelf of met een paracetamol overgaat.

Bij een onderooglidocrrectie is meer geduld nodig dan een bovenooglidcorrectie. Het herstel vergt meer tijd en energie, zo blijft de zwelling bijvoorbeeld langer aanwezig.

In incidentele gevallen treden complicaties op, zoals een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten, ectropion of littekenvorming. Neem bij twijfel altijd contact op met de specialisten van SkinSurgery Clinics.

Onderooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie

Onze onderooglidcorrectie reviews

Bekijk de resultaten en lees de ervaringen van de vele vrouwen en mannen die dit eerder in onze kliniek ondergingen. U ziet foto’s vóór en na de behandeling, met natuurlijk resultaat.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Onderooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

SkinSurgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Soms wordt een ooglidcorrectie om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

Onderooglidcorrectie | Uitgebreid 2200
Boven- en onderooglidcorrectie | Skin only 2300
Boven- en onderooglidcorrectie | Uitgebreid 2800
Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg

GRATIS ONDEROOGLID ANALYSE

Bent u geïnteresseerd in een onderooglidcorrectie maar twijfelt u of u de juiste indicatie heeft? Onze cosmetisch artsen/ chirurgen geven eerlijk en persoonlijk advies aan de hand van uw aangeleverde foto’s. Na het online advies nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult aangepast op uw wensen.

Buccaal vetverwijderen

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 22:00 uur, op het volgende nummer of email.

Wat is een ooglidcorrectie precies?

Bij een bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Nabehandeling en controle na een onderooglidcorrectie

Na 9-10 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd. 6-8 weken na de operatie komt u voor controle bij een van onze specialisten.

Ons advies na een onderooglidcorrectie

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam. Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Hoe verloopt de wondverzorging na de ingreep?

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de onderoogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Nazorg na een onderooglidcorrectie

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo bent u optimaal voorbereid en herstelt u zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.

Het is niet toegestaan om auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag u gedurende 2 weken niet gebruiken.

Make-up kunt weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.

Wij raden u met klem aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.

We adviseren om de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Hoe gaat een onderooglidcorrectie nou in zijn werk?

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Voor wie is deze correctie geschikt?

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Wat is een onderooglidcorrectie precies?

Bij een onderooglidcorrectie wordt overtollige huid, spier en eventueel vet van de onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt.


Onderooglidcorrectie

Wilt u van die vermoeide blik af?

Heeft u het gevoel dat u altijd wallen heeft? Terwijl u zich toch uitgerust voelt? Met een onderooglidcorrectie kunnen wij de wallen verhelpen en krijgt u uw frisse blik terug.

Behandelingen uitgevoerd

9/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten