Behandeling

Profhilo behandeling

Heb je last van huidverslapping en huidveroudering? Met een innovatieve Profhilo behandeling krijg je een stevige, gladdere huid met een prachtige glans.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Profhilo behandeling

De Profhilo filler is een innovatieve behandeling voor iedereen die huidverslapping wil tegengaan

Heb je het gevoel dat je huid begint te verslappen? Of zie je de eerste tekenen van veroudering, terwijl je je vanbinnen nog jong en fit voelt? Na je dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen en elastine af, maar dat betekent niet dat je direct toe bent aan injectables die volume in het gezicht geven.

 

De Profhilo filler is een innovatieve behandeling voor iedereen die huidverslapping wil tegengaan, zonder volume te geven aan je gezicht. Middels kleine injecties wordt de werkzame stof hyaluronzuur in de puurste vorm geïnjecteerd. De huid wordt hiermee aan het werk gezet en herstelt daadwerkelijk. Hierdoor is het resultaat heel natuurlijk. Je krijgt een stevige, gladdere huid en een prachtige glans.

Profhilo behandeling

Resultaten van een Profhilo behandeling

Een Profhilo behandeling in de vorm van kleine injecties met hoogwaardig hyaluronzuur geeft uitstekende resultaten, die met een herhaalbehandeling na 1 of 2 jaar zichtbaar blijven. Bekijk de mooie resultaten in het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en de bovenarmen.

Profhilo behandeling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Leanne Wong

Dokter Leanne Wong is gecertificeerd cosmetisch arts en streeft ernaar om mensen goed en zelfverzekerder te laten voelen. Niet door aan bepaalde standaarden voldoen, maar juist door de natuurlijke en individuele schoonheid van haar cliënten te accentueren. Lees meer over onze specialisten

Profhilo behandeling

Prijzen en vergoedingen

Met een Profhilo behandeling word je betaalbaar mooier. Onze tarieven zijn transparant, eerlijk en voor een brede doelgroep bereikbaar. De bewezen effectieve behandeling om cosmetische redenen wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Moedervlekken verwijderen

Vanaf € 250,-

Ooglidcorrectie boven

Vanaf € 950,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo behandeling

Strakkere huid met een prachtige glans

Een Profhilo behandeling pakt rimpels en huidveroudering van binnenuit aan. Kies ook voor een strakkere, jongere en frissere huid en maak een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak