Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Profhilo behandeling

Wil jij je huid weer laten stralen? Met Profhilo behandelen we jouw huid van binnenuit, voor de mooiste glow.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Profhilo behandeling

Profhilo, een innovatieve filler behandeling

Profhilo is een innovatieve behandeling die jouw huid van binnenuit verzorgt. Voor optimale hydratie, huidherstel en celvernieuwing. Straal als nooit te voren!

Heb je het gevoel dat je huid begint te verslappen? Of zie je de eerste tekenen van veroudering, terwijl je je vanbinnen nog jong en fit voelt? Na je dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen en elastine die de huid aanmaakt af, maar dat betekent niet dat je direct toe bent aan injectables die volume in het gezicht geven.

 

Profhilo is een innovatieve filler behandeling voor iedereen die huidverslapping wil tegengaan, zonder volume te geven aan je gezicht. Middels kleine injecties wordt de werkzame stof hyaluronzuur in de puurste vorm geïnjecteerd. De huid wordt hiermee aan het werk gezet en herstelt zich. Hierdoor is het resultaat heel natuurlijk. Je krijgt een stevige, gladdere huid en een prachtige glans.

 

Profhilo verspreidt waterbindend hyaluronzuur onder het huidoppervlak als een ‘injecteerbare moisturizer’ of ‘injecteerbare glow’. Ons lichaam produceert van nature ook hyaluronzuur, maar we verliezen het geleidelijk met de jaren. Ook breken collageen en elastine mettertijd steeds meer af en worden ze in mindere mate door ons lichaam aangemaakt. Terwijl deze eitwitvezels de huid juist haar structuur en elasticiteit geven.

 

Hyaluronzuur wordt doorgaans in synthetische vorm gebruikt voor andere filler behandelingen. Dit betekent dat de ketens verbonden zijn dankzij toegevoegde hulpstoffen. Door de toevoeging van deze stoffen plakken de hyaluronzuurmoleculen aan elkaar vast, waardoor ze volume toevoegen aan gewenste delen van het gezicht. Bijvoorbeeld aan de lippen of de kaaklijn. Ook vertraagt de toevoeging van deze hulpstoffen de opname van hyaluronzuur door het lichaam.

 

Profhilo heeft deze hulpstoffen niet, waardoor het hyaluronzuur zich makkelijker kan verspreiden door de huid om deze optimaal te kunnen hydrateren. Door het hyaluronzuur middels deze injectable behandeling te verhogen, wordt de huid gestimuleerd in haar celvernieuwing en collageen en elastine aanmaak.

 

Ben je benieuwd wat Profhilo voor jou kan betekenen? Maak nu een afspraak in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek.

Maak gebruik van de ‘End Of Summer Special’ en geniet langer van jeugdige en stralende look met de perfecte combinatie van Profhilo & Botx bij Skin + Surgery Clinics.

 

Is deze combinatie wat voor u?
Wilt u een jeugdige en stralende uitstraling bereiken, maar uw natuurlijk frisse uitstraling behouden? Dan is de combinatie van Profhilo en Botx wellicht de gouden combinatie. Profhilo wordt zorgvuldig geïnjecteerd in de huid en verspreidt zich gelijkmatig, waardoor het de huid diep hydrateert en verstevigt. Botulinetoxine vermindert fijne lijntjes en rimpels, het werkt door de spieren die verantwoordelijk zijn voor rimpelvorming tijdelijk te ontspannen. Hierdoor krijgt de huid de kans om te herstellen en gladder te ogen, diepere rimpels worden subtieler en fijne lijntjes kunnen zelf verdwijnen.

 

Natuurlijke uitstraling
Een groot voordeel van deze combinatie behandeling is dat u uw natuurlijke en authentieke uitstraling behouden blijft. Samen zorgen ze voor een algehele verjonging van het gezicht.

Yuugii Collagen Active
Naast Collageen stimulerende behandeling(en) adviseren wij ook stimulerende supplementen voor het mooiste resultaat. Yuugii Collagen Active voedt, herstelt en hydrateert de huid actief van binnenuit. Door de unieke combinatie van wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten is dit het optimale product voor een gladde en stevige huid met minder fijne lijntjes. Klik hier voor meer informatie over Yuuggii.

 

Positieve effecten:

  • Stralende en egale huid
  • Intensieve hydratatie van binnenuit
  • Bevat hoogwaardig viscollageen, hyaluronzuur, antioxidanten, vitamines en mineralen
  • Met natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegd suiker en kunstmatige toevoegingen
  • Frisse, natuurlijke aardbeien smaak
  • Lost goed op
  • Geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen
  • 450 gram (voor 30 dagen)

Onderzoek toont aan dat bij dagelijkse inname van collageen het 4-8 weken duurt voordat de eerste resultaten zichtbaar worden.

Profhilo behandeling

Resultaten van een Profhilo behandeling

Een Profhilo behandeling in de vorm van kleine injecties met hoogwaardig hyaluronzuur geeft uitstekende resultaten, die met een herhaalbehandeling na 1 of 2 jaar zichtbaar blijven. Bekijk de mooie resultaten in het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en de bovenarmen.

Profhilo behandeling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Als je op adviesgesprek komt bij de cosmetisch arts zullen al jouw wensen besproken worden. De cosmetisch arts bekijkt jouw huidconditie en bespreekt welke behandeling het meest geschikt is. Er wordt besproken hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Ook komen de nazorg, eventuele risico’s en eindresultaat aan bod. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

Een Profhilo behandeling is vrijwel pijnloos, het zijn een aantal prikjes per kant. Vind je de behandeling spannend of is jouw huid gevoelig? Dan kan er in overleg met de arts gebruik gemaakt worden van een verdoving of verdovende crème. Vervolgens wordt de Profhilo geplaatst met behulp van een hele smalle naald. De zwelling is minimaal, eventueel zou u kunnen koelen om wat roodheid tegen te gaan.

Na de behandeling mag je direct naar huis. De huid kan nog een beetje rood zijn dan. Ook kan het zijn dat de huid licht gezwollen is of dat er kleine blauwe plekjes ontstaan. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Wij adviseren om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Stel de huid niet bloot aan hitte (zonnebank, sauna). Na ongeveer 14 dagen is het eindresultaat zichtbaar.

De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of allergie.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Profhilo behandeling

Prijzen en vergoedingen

Met een Profhilo behandeling word je betaalbaar mooier. Onze tarieven zijn transparant, eerlijk en voor een brede doelgroep bereikbaar. De bewezen effectieve behandeling om cosmetische redenen wordt helaas niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Profhilo behandeling

€ 350,- per behandeling

Profhilo behandeling - kuur

€ 900,- voor 3 behandelingen (gespreid betalen mogelijk)

After Summer Special

€ 425,- 1 Profilo behandeling | 1 zone Botulinetoxine

Profhilo behandeling

Veelgestelde vragen

Profhilo is een behandeling met hyaluronzuur. Door deze in de huid te injecteren, stimuleert Profhilo de hydratatie van de huid, maar ook de aanmaak van collegeen en elastine. Het resultaat is een veerkrachtige, verstevigde huid met een gezonde glans.

 

In tegenstelling andere injectable behandelingen, heeft Profhilo niet het ‘vullende’, ‘volume gevende’ effect zoals we dat bijvoorbeeld bij filler voor de lippen of de kaaklijn zien. In plaats van direct volume te geven, wordt Profhilo opgenomen door de huid. Dit geeft juist het verjongende effect. Deze behandeling zorgt er dus niet voor dat je gezicht qua vorm verandert, en zal diepe rimpels ook niet opvullen. Profhilo zorgt ervoor dat de huid er gladder, stralender en jeugdiger uitziet.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor alle huidtypen en tinten.

 

Het creeert een ‘gloed van binnenuit’, een geeft de huid een natuurlijke glans die we normaliter pas zien bij veelvuldig gebruik van verzorgingsproducten of reguliere huidbehandelingen.

 

Het is een snelle en veilige behandeling. Je kunt daarna direct je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Resultaten van een Profhilo behandeling zijn natuurlijk en subtiel. Je huid zal er frisser, uitgerust en gezond uitzien. Als je drastische verandering in je gezicht wilt, is een andere behandeling misschien meer geschikt.

 

Als er sprake is van duidelijke tekenen van veroudering, of een specifieke rimpel of ergernis, zal een meer gerichte filler, zoals Juvéderm of Restylane, een betere optie zijn.

Profhilo wordt alleen in het midden- en onderste gedeelte van het gezicht toegepast. Het voorhoofd wordt dus niet behandeld. Om dit gebied aan te pakken, kan Profhilo gecombineerd worden met een andere injectable behandeling zoals een rimpel relaxer.

Net als andere injectable behandelingen is Profhilo een relatief gemakkelijke en snelle behandeling die gemiddeld slechts 15 minuten duurt.

 

Profhilo wordt altijd in een standaard patroon geprikt van vijf injecties aan elke kant van het gezicht: voor de oren, in de neuslippenplooi, in de kin, onder de ogen en aan de bovenkant van de wangen. Na elke injectie kun je tot 90 seconden een prikkelend gevoel ervaren, omdat de stof zich in de huid nestelt.

 

Na de behandeling kun je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken. Je kunt wat kleine muggenprikjes zien, al verdwijnen deze binnen 12 tot 24 uur.

Profhilo kan op verschillende plekken worden ingezet om de huid te hydrateren en verbeteren:

 

Het gezicht

De hals

Het decolleté

De handen

De armen

De buik

De Profhilo behandeling is geschikt ter verbetering van de kwaliteit van de huid. Als je lichte mate van huidverslapping, oppervlakkige rimpeltjes en roodheid wilt verhelpen, is Profhilo een mooie behandeling voor jou. Dat geldt ook voor de jongere huid: vanaf ons 30ste levensjaar maken we minder collageen aan en is de Profhilo behandeling dus ook in dat geval een mooie aanvulling.

 

Stoor je je aan een specifieke rimpel? Of heb je veel huidverslapping? Dan geeft deze behandeling misschien niet het gewenste effect. Uiteraard bespreken onze artsen graag welke behandeling dan het beste bij je past.

Een Profhilo behandeling geeft optimaal resultaat als deze in kuur verband wordt gedaan. Het advies is om gemiddeld 3 behandeling te ondergaan, met tussenpozen van ongeveer 4 weken. Voor de jongere huid zijn 2 behandelingen vaak voldoende.  Het resultaat van een kuur houdt gemiddeld 9 maanden tot een jaar aan.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Profhilo behandeling

Een stralende, verzorgde huid

Een Profhilo behandeling hydrateert en verzorgt jouw huid van binnenuit. Kies ook voor een strakkere, jongere en frissere huid en maak direct een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak