Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Draadlift behandelingen

Skin + Surgery

Draadlift

Een draadlift is een cosmetische behandeling die je weer je jonge uitstraling teruggeeft, zonder dat je geopereerd hoeft te worden. De behandeling kan dan ook uitkomst bieden als fillers niet meer het gewenste effect geven en je een operatie te ingrijpend vindt. Een draadlift behandeling heeft namelijk een subtiel liftend effect, en verbeterd de huid omdat de draden de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Dankzij geavanceerde technieken met oplosbare draden, kan de verslapping in verschillende delen van het gezicht of de hals verholpen worden. Een draadlift behandeling geeft een mooi en natuurlijk resultaat en heeft weinig tot geen hersteltijd. Je kunt vaak in de week van de behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

 

Een draadlift behandeling is een goed betaalbaar en minder ingrijpende behandeling dan bijvoorbeeld een facelift. De resultaten zijn echter subtieler en minder lang zichtbaar omdat er geen onderliggende weefsellagen worden gelift. De resultaten zijn dus van tijdelijke aard, omdat de draden volledig oplossen. Gemiddeld heb je een jaar plezier van deze behandeling. Indien gewenst kun je een draadlift daarna herhalen. De techniek wordt voornamelijk toegepast in het gezicht en de hals en onze artsen zijn specialisten op het gebied van draadlift technieken, dat geeft een fijn gevoel.

 

Wil je weten of je een geschikte kandidaat bent voor een draadlift behandeling? Neem gerust contact met ons op of plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in. Onze specialisten staat voor je klaar voor een eerlijk en persoonlijk advies op maat.

Vrijblijvend adviesgesprek

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Skin+Surgery

Uiterlijke schoonheid
weer in balans.

Weer balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
ma. t/m vr. van 8.00 tot 22:00

Copyright © 2021 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak