Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Draadlift behandelingen

Skin Surgery

Draadlift

Past je uitstraling niet meer bij hoe je je voelt? Soms geven fillers niet meer het gewenste effect, maar is een operatie nog te ingrijpend. De draadlift biedt uitkomst. De draadlift is een geavanceerde techniek die, met behulp van oplosbare draden, verschillende gebieden van je gezicht of lichaam kan liften. De draadlift geeft een mooi en natuurlijk resultaat. We kunnen asymmetrie of verzakkingen als gevolg van veroudering hiermee verhelpen. De techniek wordt voornamelijk toegepast in het gezicht en de hals, maar ook de armen, de benen of de buik kunnen met de draadlift gecorrigeerd worden. Onze artsen zijn specialisten op het gebied van draadlift. Dat geeft een fijn gevoel.

Vrijblijvend adviesgesprek
Voor
Na
Voor
Na

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Skin+Surgery

Uiterlijke schoonheid
weer in balans.

Weer balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
ma. t/m vr. van 8.00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak