Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Skinbooster behandeling

Heb je een vale, slappe en minder volle huid? Een Skinbooster behandeling zorgt voor een duidelijke huidverbetering. Je huid krijgt zijn natuurlijke, mooie gloed terug.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Ontdek onze skinbooster behandeling

Heb je last van droge handen of fijne lijntjes in de hals? Met de Skinbooster behandeling krijgt je huid een oppepper van binnenuit, zodat je weer straalt.

Na je dertigste levensjaar neemt de hoeveelheid collageen en elastine die de huid aanmaakt af, die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van je huid. Daarnaast neemt ook de hoeveelheid hyaluronzuur af waardoor je huid vaal wordt en het voelt minder vol aan. Subtiel en heel natuurlijk is het effect van een skinbooster booster, een behandeling die bestaat uit een serie injecties met hyaluronzuur.

 

Met een zeer dunne naald wordt hyaluronzuur in de oppervlakkige huidlaag geïnjecteerd. Normaal wordt een filler in de diepere huidlagen aangebracht en geeft plaatselijk meer volume. Bij de skinbooster krijgt de hele huid een oppepperHyaluronzuur heeft een enorm vochtbindend vermogen, die als een spons het vocht absorbeert. Door op verschillende plekken hyaluronzuur te injecteren, krijgt de huid iets meer volume, verbetert de elasticiteit en worden de fijne lijntjes verzacht. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Vaak zijn er drie behandelingen nodig met een tussenpose van vier weken. De skinbooster is ook bij uitstek geschikt voor jongere vrouwen waarvan de huid de zichtbare sporen van zonneschade, roken of een ongezonde levensstijl draagt. Een hersteltijd is er nauwelijks.

 

Door de Skinbooster behandeling voort te zetten met een microneedling behandeling (Skinbooster de Luxe), kun je een nog mooier resultaat bereiken. Met microneedling wordt de hyaluronzuur beter verspreid en de huid meer geactiveerd om vocht aan te trekken. Skin + Surgery Clinics is één van de weinige klinieken in Nederland die de behandeling op deze manier doet en zeer enthousiast over de resultaten. Wij zijn gevestigd in Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam en Den Haag.

Met een zeer dunne naald wordt hyaluronzuur in de oppervlakkige huidlaag gespoten. Normaal wordt een filler in de diepere huidlagen aangebracht en geeft plaatselijk meer volume. Bij de skinbooster krijgt de hele huid een oppepperHyaluronzuur heeft een enorm vochtbindend vermogen, die als een spons het vocht absorbeert. Door op verschillende plekken hyaluronzuur te injecteren, krijgt de huid iets meer volume, verbetert de elasticiteit en worden de fijne lijntjes verzacht. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van de conditie van de huid. Vaak zijn er drie behandelingen nodig met een tussenpose van vier weken. De skinbooster is ook bij uitstek geschikt voor jongere vrouwen waarvan de huid de zichtbare sporen van zonneschade, roken of een ongezonde levensstijl draagt. Een hersteltijd is er nauwelijks.

Door de Skinbooster behandeling voort te zetten met een microneedling behandeling (Skinbooster de Luxe), kun je een nog mooier resultaat bereiken. Met microneedling wordt de hyaluronzuur beter verspreid en de huid meer geactiveerd om vocht aan te trekken. Skin + Surgery Clinics is één van de weinige klinieken in Nederland die de behandeling op deze manier doet en zeer enthousiast over de resultaten.

Skinbooster behandeling

Resultaten van Skinbooster fillers

Een Skinbooster behandeling met lichaamseigen hyaluronzuur geeft een subtiel en natuurlijk resultaat. De fillers hebben een zichtbaar effect bij algemene huidveroudering, sporen van zonschade, roken en een ongezonde levensstijl. Bekijk de resultaten bij onze cliënten.

Skinbooster behandeling

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw huidconditie en bespreekt welke filler het meest geschikt is. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in de besproken gebieden geïnjecteerd worden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Skinbooster behandeling

Prijzen en vergoedingen

Het transparante tarief van een Skinbooster behandeling is gerelateerd aan het aantal behandelingen, dat afhangt van de conditie van de huid. Gemiddeld zijn drie fillerbehandelingen nodig. Informeer bij je zorgverzekeraar naar de vergoedingsmogelijkheden.

Skinbooster behandeling voor het gezicht

€ 250,-

Skinbooster voor handen, hals of decolleté

€ 750,-

Skinbooster de Luxe voor het gezicht

€ 350,-
Bekijk alle prijzen arrow-right

Skinbooster behandeling

Veelgestelde vragen

Skinbooster kan worden gebruikt om de huid te verjongen en te hydrateren. Dankzij de werkzame stof hyaluronzuur, wordt vocht aangetrokken naar de plekken waar Skinbooster wordt geïnjecteerd. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die na verloop van tijd wordt opgenomen door het lichaam. Dat maakt de Skinbooster een erg veilige behandeling met natuurlijke resultaten.

 

De Skinbooster kan worden ingezet om het gezicht te egaliseren, handen te hydrateren, de huid in de hals te verbeteren of het decolleté te verjongen.

De Skinbooster is een filler, en is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

De Skinbooster wordt in kuur verband geadviseerd. We zien dat de behandeling optimaal resultaat geeft als deze 3 keer wordt herhaald, met tussenpozen van 4 weken. De resultaten van een kuur blijven gemiddeld 12 maanden zichtbaar.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van fillers als de Skinbooster. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel en natuurlijk resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Skinbooster behandeling

Geef je huid een glanzende oppepper

Een Skinbooster behandeling geeft je huid meer volume, verbetert de elasticiteit en verzacht de fijne lijntjes. Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak