Skin Surgergy Menu icon
Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70

Skin Surgery

Fillers

Fillers zijn een populaire cosmetische behandeling die wordt gebruikt om verschillende esthetische doelen te bereiken. Deze behandelingen worden steeds meer gevraagd door mensen die op zoek zijn naar een jeugdige uitstraling en het verminderen van tekenen van veroudering.

Overweeg je een subtiele verandering in je gezicht? Dan is een filler behandeling de geschikte beschikte behandeling voor jou. Fillers zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verfijnen. Soms gaat je gezicht tekenen na een stressvolle periode. Of worden de jaren zichtbaar in je gezichtscontouren, terwijl je nog jong en energiek door het leven gaat. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te verminderen. Zo kun je het volume in bepaalde delen van je gezicht herstellen, denk aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes. Ook wanneer je droomt van vollere lippen of je je schaamt voor je gummy smile, kan een filler uitkomst bieden. Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. SkinSurgery Clinics heeft jarenlange ervaring met het injecteren van hyaluronzuur fillers, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat. Maak een afspraak met één van onze specialisten om je te laten adviseren. Soms kan een kleine touch-up voor jou al een wereld van verschil maken. Wij hebben vestigingen in Den Haag & Rotterdam.

Vrijblijvend adviesgesprek

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Skin+Surgery

Uiterlijk schoonheid
weer in balans.

Weer balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
ma. t/m vr. tot 22:00

Wat zijn fillers?

Fillers staan ook wel bekend als dermale vullers. Deze term verwijst naar injecteerbare stoffen, die worden gebruikt om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en bepaalde delen van het gezicht – zoals jukbeenderen, lippen of rimpels – te verfraaien. Deze injecteerbare stoffen zijn uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Veel mensen kiezen ervoor om een hyaluronzuur filler te gebruiken om de huidstructuur te verstevigen, het natuurlijke volume terug te brengen en hun uitstraling te verjongeren. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, kan de arts een verschillende soort filler kiezen. Deze fillers zijn vaak specifiek ontworpen om een bepaalde huidstructuur of probleem te verbeteren. Deze dermate vullers worden direct geïnjecteerd in de huid en hebben meestal geen downtime, of lange herstelperiodes nodig. Na de behandeling ziet de huid er onmiddellijk gladder en gezonder uit.

Het doel van fillers

Het doel van het gebruik van fillers is om verschillende cosmetische doelen te bereiken, zoals het verminderen van rimpels, het verbeteren van de lippen en het herstellen van verloren volume. Fillers bieden een niet-chirurgische oplossing voor mensen die de tekenen van veroudering willen verminderen en er jonger uit willen zien. Door middel van fillers kan dit kunnen deze doelen behaald worden.

Verminderen van rimpels en fijne lijntjes

Een van de belangrijkste redenen waarom fillers worden gebruikt, is om rimpels en fijne lijntjes te verminderen. Naarmate we ouder worden, verliest onze huid elasticiteit en volume, wat resulteert in de vorming van rimpels en fijne lijntjes. Fillers kunnen worden gebruikt om deze tekenen van veroudering te verminderen door het gebied op te vullen en de huid gladder te maken. Zo kunnen mensen die zich oud voelen zich weer helemaal jong voelen.

Filler behandeling

Na verloop van tijd kunnen bepaalde delen van het gezicht volume verliezen, zoals de wangen en de onderste delen van het gezicht. Dit kan leiden tot een ingevallen en vermoeid uiterlijk. Fillers kunnen worden gebruikt om het verloren volume te herstellen en de contouren van het gezicht te verbeteren, waardoor een jeugdige uitstraling wordt hersteld.

Verbeteren van de lippen

Fillers worden ook veel gebruikt om de lippen te verbeteren. Mensen die vollere en meer gedefinieerde lippen willen, kunnen gebruikmaken van fillers om het gewenste effect te bereiken. Door fillers in de lippen te injecteren, kunnen ze worden vergroot en kunnen onvolkomenheden worden gecorrigeerd. Momenteel is dit bij vrouwen erg populair.

Opvullen van littekens

Naast het verminderen van tekenen van veroudering, kunnen fillers ook worden gebruikt om littekens op te vullen. Littekens kunnen door meerdere oorzaken ontstaan, door acne, verwondingen of chirurgische ingrepen bijvoorbeeld. Door fillers in de littekens te injecteren, kan de textuur van de huid worden verbeterd en kan het litteken minder zichtbaar worden. Voor mensen die hier heel onzeker over zijn is dit echt een uitkomst gebleken.

Niet-permanente oplossing

Een belangrijk voordeel van fillers is dat ze een niet-permanente oplossing bieden. In tegenstelling tot chirurgische ingrepen waarvan de resultaten langdurig zijn, kunnen fillers na verloop van tijd worden afgebroken door het lichaam. Dit betekent dat mensen de mogelijkheid hebben om hun uiterlijk aan te passen en eventuele veranderingen te herzien. Mocht iemand alleen voor een bepaalde tijd voor fillers willen kiezen komt dit dus heel goed uit.

Minimale hersteltijd

Een ander belangrijk voordeel van fillers is de minimale hersteltijd die ermee gepaard gaat. Chirurgische ingrepen kunnen een aanzienlijke herstelperiode vereisen, terwijl fillers vaak geen downtime hebben. Mensen kunnen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten zonder veel onderbrekingen.

Veiligheid en risico’s

Fillers zijn compleet veilig wanneer ze worden gebruikt door ervaren en gekwalificeerde professionals. Bij Skin Surgery werken we daarom ook samen met de beste specialisten in het vakgebied. Wij vinden het belangrijk om samen alles te bespreken en eventuele zorgen te bespreken voordat u besluit om fillers te gebruiken. In overleg met de arts kan er gebruik gemaakt worden van een verdoving of verdovende crème. De kans op complicaties is zeer klein. Zoals bij elke ingreep is er een klein risico op infectie of een allergische reactie

Aanbevelingen van een professional

Het is altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen voordat u besluit om fillers te gebruiken. Bij Skin Surgery hebben wij gekwalificeerde professionals in huis met veel kennis die uw specifieke behoeften kan beoordelen. Daarnaast kunnen onze specialisten de juiste behandeling aanbevelen en u voorzien van gedetailleerde informatie over de procedure, mogelijke bijwerkingen en nazorg. Op deze pagina kunt u al onze gekwalificeerde specialisten bekijken!

Een filler behandeling bij Skin Surgery

Fillers zijn een populaire en niet-chirurgische cosmetische behandelingsoptie die wordt gebruikt om rimpels te verminderen, verloren volume te herstellen en verschillende delen van het gezicht te verbeteren. Een fillerbehandeling kan een veilige en effectieve manier zijn om een jeugdige uitstraling te bereiken zonder hulp van chirurgie. Als u overweegt om fillers te gebruiken, is het belangrijk om professioneel advies bij onze specialisten in te winnen en uw verwachtingen te bespreken.

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Onze specialisten voorzien u graag van passend advies tijdens een vrijblijvend consult. Aan de hand van uw wensen wordt er een persoonlijk plan gemaakt om u zo goed mogelijk te behandelen.

Voorafgaand het consult kunt u onze online pre-analyse invullen. Door middel van uw aangeleverde foto’s kunnen we het consult goed voorbereiden en u gerichter advies geven. Heeft u vragen over de online pre-analyse? Neem gerust even contact met ons op, we helpen u graag. 010- 310 56 20 of 070- 200 20 70

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak