Behandeling

Bovenooglidcorrectie

Heb je last van een hangend ooglid, of hangende oogleden? Een bovenooglidcorrectie bij Skin + Surgery kan je hiervan af helpen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie is dé manier om van hangende oogleden af te komen. Heb jij last van hangende oogleden? Belemmeren ze bijvoorbeeld je zicht, of vind je het gewoon niet mooi? Dan is een bovenooglidcorrectie bij Skin + Surgery de oplossing. Geef jouw prachtige ogen weer hun welverdiende podium en vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij Skin + Surgery aan om de mogelijkheden te bespreken.

Bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden – Hangende oogleden, ze zijn niet alleen esthetisch gezien onplezierig, maar ook op medisch vlak best gevaarlijk! Hangende oogleden kunnen namelijk jouw zicht belemmeren, wat bijvoorbeeld autorijden niet iets lastiger kan maken. Daarom worden bovenooglidcorrecties soms vergoed wanneer deze om medische redenen worden gedaan. Daarnaast kunnen de extra flapjes van hangende oogleden jouw ogen bedrukken, waardoor hun schoonheid gedoezeld wordt en hoofdpijn kan ontstaan. Genoeg redenen dus om voor een bovenooglidcorrectie bij Skin + Surgery te kiezen.

 

Maar hoe ontstaan hangende oogleden en hoe kan een bovenooglidcorrectie ze verwijderen? Naarmate we ouder worden, begint onze huid meer te hangen. Dit komt omdat de aanmaak van elastine en collageen mindert. Maar dat niet alleen. Ook worden onze spieren slapper. In het geval van hangende oogleden, kunnen we de “levator” spier verwijten van onze hangende oogleden. Deze spier houdt het ooglid omhoog. Wanneer deze spier verslapt, ontstaan hangende oogleden. Een bovenooglidcorrectie verwijdert de overtollige huid, waardoor er geen sprake is van hangende oogleden.

 

De ogen zijn de spiegels naar de ziel, daarom is het zo belangrijk ze de kans te geven om gezien te worden. Een bovenooglidcorrectie bij Skin + Surgery helpt je hiermee. Skin + Surgery is niet alleen specialist op het gebied van bovenooglidcorrecties, maar biedt ook verschillende soorten ooglidcorrecties aan als je niet alleen geïnteresseerd bent in een bovenooglidcorrectie. Misschien heb je wel meer last van hangende onderoogleden. Ook hierbij kunnen we helpen. Skin + Surgery voert niet alleen boven– en onderooglidcorrecties uit maar ook dubbele ooglidcorrecties (ook wel Aziatische ooglidcorrecties genoemd). Lees hier meer over de verschillende soorten ooglidcorrecties die wij aanbieden en plan een vrijblijvend adviesgesprek met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

Zien is geloven. Daarom is een bovenooglidcorrectie de juiste behandeling voor iedereen wiens zicht wordt belemmerd door hangende oogleden. Wil je de resultaten van een bovenooglidcorrectie bij Skin + Surgery zien? Deze voor en na foto’s laten een duidelijk verschil zien. Wil je meer voor en na foto’s van bovenooglidcorrecties zien? Scrol verder naar beneden en laat je overtuigen door de prachtige resultaten.

Skin + Surgery is goed te bereiken vanuit verschillende plaatsten in Nederland. Skin + Surgery beschikt over klinieken in Den Haag, Bergschenhoek in Rotterdam, en Leidsche Rijn in Utrecht. Je mag absoluut niet alleen naar huis rijden na een bovenooglidcorrectie, dus zorg dat iemand mee is, of dat je wordt opgehaald.

 

Onze klinieken in Bergschenhoek, Leidsche Rijn en Den Haag zijn goed te bereiken met de auto en met het openbaar vervoer. De auto is logischerwijze iets sneller. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken. Plan hier je reis als onze kliniek in Leidsche Rijn voor jou het dichtstbij is. 

Bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden

Bovenooglidcorrectie resultaten & reviews

Zien is geloven! Ben je benieuwd naar de voor en na foto’s van onze bovenooglidcorrecties? Scrol naar beneden voor een aantal voor en na foto’s. Het verschil is gigantisch. Je zult merken dat de uitstraling van onze cliënten meteen verandert. Het gezicht lijkt opener en de ogen zien er sprekender uit. Het effect van een bovenooglidcorrectie verschilt per persoon en persoonlijke esthetiek. Neem een kijkje en laat je overtuigen.

Daarnaast zijn we ook zeer trots op onze service en begeleiding tijdens het gehele proces rondom onze bovenooglidcorrectie. Van vrijblijvend adviesgesprek tot eindresultaat. Daarom delen we graag de reviews van cliënten die een bovenooglidcorrectie ondergaan zijn bij Skin + Surgery. De reviews kun je vinden op Kliniekervaringen.

Bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden wordt altijd voorafgegaan door een adviesgesprek met een van onze gekwalificeerde en ervaren artsen. Je kunt eenvoudig via onze website een afspraak maken voor een gratis consult. Je kunt tijdens het persoonlijke gesprek met onze chirurgische arts aangeven waar je je aan stoort, welke oogklachten je hebt en wat je graag veranderd wilt zien. Het adviesgesprek vindt plaats in een ontspannen setting, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Je voert het gesprek met de arts die je behandelt.

 

Je mag tijdens het gratis consult al je vragen stellen over de behandeling, de nazorg, de risico’s en de kosten. Je krijgt deskundig en eerlijk antwoord. Er wordt onderzocht of je in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Je krijgt duidelijke uitleg over het gehele behandeltraject en het te verwachten resultaat. Tijdens dit eerste consult worden foto’s gemaakt van vóór de behandeling. Deze worden in een later stadium naast de foto’s gelegd ná de chirurgische ingreep. Je ziet zo het positieve effect van een bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden.

Een bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden vereist geen opname in onze kliniek. Het is een poliklinische behandeling en betrekkelijk eenvoudige ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt. Als je heel zenuwachtig bent, kan kalmerende medicatie worden voorgeschreven. Onze patiënten mogen na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd bij hangende oogleden. Het behandelgebied wordt eerst afgetekend. Na een minieme incisie wordt het teveel aan huid- en vetweefsel weggehaald. Het litteken van de hechting valt precies in de natuurlijke huidplooi. Deze is later vrijwel niet zichtbaar.

 

Een onderooglidcorrectie wordt uitgevoerd als je last hebt van wallen onder je ogen. Onze specialist maakt een klein sneetje onder de wimperrand, waarna het overtollige huid- en vetweefsel onder de ogen wordt verwijderd. De huid wordt vervolgens samengetrokken en gehecht. Het litteken onder je wimpers is niet of nauwelijks zichtbaar. Een ooglidcorrectie is een pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. Je mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een ooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat. Je hebt – bij een goede huidverzorging en gezonde levenswijze – 10 tot 15 jaar plezier van de behandeling.

Je bent bij Skin + Surgery verzekerd van uitstekende nazorg. Wij handelen volgens een nazorgprotocol, om de risico’s en kans op complicaties te minimaliseren. De zwelling en roodheid na de bovenooglidcorrectie kunnen effectief worden bestreden met een koelbril. Je plaatst een gaasje tussen je ogen en de koelbril. Het helpt om de eerste dagen met een extra kussen te slapen, zodat je hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten kan een paracetamol worden ingenomen. Het is toegestaan om je ogen een dag na de ingreep met een zachte waterstraal te spoelen. Dep het daarna droog, zonder te wrijven.

 

Vermijd de eerste week zware fysieke inspanning, tillen, bukken, persen en hoesten. Je mag de uiteinden van de hechtingen niet zelf afknippen. Dit gebeurt na 7 tot 9 dagen in onze kliniek. Het is uit den boze om te roken als de hechtingen er nog inzitten. Anders vernauwen je bloedvaten zich en loop je een verhoogd risico op een gestoorde wondgenezing. Je mag weer make-up gebruiken nadat de hechtingen zijn verwijderd en alle korstjes weg zijn. Stel de littekens de eerste drie maanden niet bloot aan zonlicht of de straling van de zonnebank. Je komt tot 6 weken na de behandeling op controle bij onze arts.

Een bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden, of hangende oogleden,  gaan niet gepaard met grote risico’s of complicaties. Deze kortdurende en relatief eenvoudige ingreep geeft alleen wat zwelling, roodheid en bloeduitstorting rond de ogen. Deze symptomen verdwijnen na enkele dagen. In incidentele gevallen kan een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming optreden. Neem bij twijfel contact op met de specialisten van Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Let op: ooglidcorrecties worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Bovenooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

Alle prijzen zijn inclusief voor- en nazorg, zo kom je niet voor verrassingen te staan. De totaalprijs hangt af van welke behandelingen je kiest. Wil je alleen een bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden uitvoeren? Dat kan. Maar je kunt er ook voor kiezen een boven- en onderooglidcorrectie te ondergaan als je last hebt van wallen. Onze Skin + Surgery specialisten bespreken graag alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Onderga je een bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden wegens medische redenen? Dan kan dit in sommige gevallen worden vergoed door jouw zorgverzekeraar. Informeer naar de mogelijkheden bij jouw zorgverzekeraar.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie

€ 845,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie en aanpassen spier

€ 895,-

Bovenooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen

€ 950,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, spier en vetpockets aanpassen en lift

€ 1500,-

Onderooglidcorrectie beiderzijds - huidresectie, losmaken arcus en vet repositie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie

€ 1950,-

Boven- en onderooglidcorrectie incl. losmaken arcus en vet repositie

€ 2450,-

Bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden

Veelgestelde vragen

Bij een bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden, wordt overtollige huid en vet van de boven oogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie tegen hangende oogleden kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of jij in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door jou gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al je vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat je een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Vaak overweeg je al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer je daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als je in de spiegel kijkt en constateert dat je een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer je goed uitgerust bent, dan heb je misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat je spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor je ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of je hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren je om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang je zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag je gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kan je weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wij adviseren je om de dag van de operatie elk uur 15 minuten te koelen door middel van een coolpack of een zakje met doperwtjes uit de vriezer. Plaats gedurende het koelen een gaasje tussen de ogen en het koelelement.

Na de operatie kan je last hebben van blauwe plekken en zwelling van de oogleden, waardoor het kan voorkomen dat je je ogen na de operatie niet geheel kunt sluiten. Dit herstelt zodra de zwelling is weggetrokken. De uiteinden van de hechtingen mag je niet zelf afknippen.

De dag na de operatie mag je weer douchen. Probeer de wond na het douchen droog te deppen en niet te vegen.

Je zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer je met een extra kussen slaapt, zodat je hoofd hoger ligt dan de rest van je lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen.

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie kom je voor controle bij je behandelend arts.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ooglidcorrectie door Drs. Leanne Wong

Ooglidcorrectie: hoe verloopt de ingreep?

Ooglidcorrectie door Dr. Thanya Tha-In

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

Bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden

Het liefst dicht bij huis behandeld worden?

Je weet het zeker! Je gaat een bovenooglidcorrectie laten uitvoeren om van je hangende oogleden af te komen. Nog mooier is dat je daar niet ver voor hoeft te reizen.  Skin + Surgery beschikt over drie klinieken in Nederland: een in Leidsche Rijn in Utrecht, een in Den Haag en een in Bergschenhoek, in de buurt van Rotterdam. Dat maakt onze klinieken goed bereikbaar vanuit bijna heel Nederland! Een bovenooglidcorrectie verandert jouw blik op de wereld. Plan dus snel een vrijblijvend adviesgesprek in en laat je helpen door onze specialisten.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2021 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak