Thanya header 2

Geniet van een stralende en frisse blik

Dé kliniek voor een bovenooglidcorrectie

  • Hoogste kwaliteit

  • |
  • NVCG gecertificeerd

  • |
  • Persoonlijke aandacht

  • |
  • Natuurlijk resultaat

Wij zijn SkinSurgery Clinics

Specialist in Bovenooglidcorrecties

Naarmate we ouder worden, ondergaat onze huid verschillende veranderingen. Hangende oogleden zijn een gevolg van huidveroudering, maar kunnen ook genetisch bepaald zijn. Wanneer het familiair is, kunnen klachten zoals zware oogleden, droge ogen of hoofdpijn (door het optrekken van de wenkbrauwen) eerder voorkomen. Een bovenooglidcorrectie is een mooie stap om van uw klachten af te komen en weer te genieten van een frisse en verjongende uitstraling.

Investeer in een frisse, verjongende uitstraling en geef uw prachtige ogen weer hun welverdiende podium. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek bij SkinSurgery Clinics aan om de mogelijkheden te bespreken. Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij SkinSurgery Clinics.

Behandelingen

Altijd de juiste Bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie kan zowel vanuit medische als cosmetische overwegingen gekozen worden, het is een persoonlijk proces waarin we u professioneel begeleiden. Aan de hand van uw indicatie, die gesteld is door onze specialist, wordt er een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. SkinSurgery biedt de juiste zorg, zodat u na een kort herstel, kunt genieten van uw stralende ogen!

De operatietechniek

Bovenooglidcorrectie – Operatietechniek

Bovenooglidcorrectie  – Naast overtollige huid is er in sommige gevallen ook overtollig spier- en vetweefsel aanwezig. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek geven onze specialisten persoonlijk advies.

Lees meer

Brighten Your Eyes pakket

Naast overhange bovenoogleden, kunnen lijntjes rondom uw ogen alsnog een hardere uitstraling geven, of heeft u misschien wel last van hoofdpijn door het constant optrekken van de wenkbrauwen. Bij SkinSurgery geloven we in combinatie behandelingen, zodat u kunt genieten van stralende ogen én een meer open blik.

Lees meer

Uw zorgpad in één app!

Stap in de wereld van gepersonaliseerde begeleiding en zorg met de innovatieve SkinSurgery Clinics-app. In samenwerking met Caro Health heeft SkinSurgery Clinics een platform ontwikkeld om de professionele ondersteuning te blijven bieden die u van ons gewend bent, maar dan in één beveiligde omgeving.

Lees meer

Bereikbaarheid

SkinSurgery Clinics is goed te bereiken vanuit verschillende plaatsten in Nederland.

Lees meer

Hoe verloopt een bovenooglidcorrectie?

1.

Adviesgesprek met de specialist

1.

Adviesgesprek met de specialist

Een bovenooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt in een persoonlijk gesprek met onze specialisten in een ontspannen setting al uw vragen stellen, uw wensen bespreken en uw verwachtingen over de behandeling uitspreken.

Onze betrokken specialist beoordeelt of u in aanmerking komt voor een correctie van de boven- en/of onderoogleden en geeft u heldere uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten natuurlijke eindresultaat. Er worden vóór de behandeling foto’s gemaakt die later naast foto’s van ná de behandeling worden gelegd.

We begrijpen heel goed hoe u zich voelt. Een bovenooglidcorrectie is een ingreep waar u misschien jaren over nadenkt en nu uiteindelijk de stap durft te zetten. We begeleiden u graag in het proces van A tot Z. Met een speciaal ontwikkeld nazorgprotocol, herstelt u vlot met minimale zwelling en blauwe plekken.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u persoonlijke vragen voor ons? Boek vrijblijvend een consult gesprek in. We staan u graag te woord.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

ooglidcorrectie aftekenen

Bij een bovenooglidcorrectie worden eerst de oogleden afgetekend. Het litteken valt precies in de oogplooi en is hierdoor later nauwelijks zichtbaar.

 

Een bovenooglidcorrectie is een vrijwel pijnloze behandeling die circa 1 uur duurt. U mag na de behandeling niet zelf autorijden vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht. Een bovenooglidcorrectie heeft een langdurig resultaat.

ooglidcorrectie huid

Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving tijdens een dagbehandeling. Mocht u heel zenuwachtig zijn voor de ingreep, kunnen we u kalmerende medicatie voorschrijven. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de ingreep. De oogleden worden met een prik, in de huid van de oogleden, verdoofd.

spier ooglid

Naast het verwijderen van overtollig huid, kan het ook nodig zijn om overtollig spier te verwijderen. Dit heeft uiteraard geen gevolgen voor de functie van het oog, omdat het overtollige spier betreft.

Vet ooglid

Om natuurlijke en langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het soms noodzakelijk om ook wat vet te verwijderen. Als we overtollig vet zouden laten zitten, zal het opnieuw zorgen voor verzakking van de oogleden. Ook blijft u ”dikke/puffy” ogen houden wat prominenter wordt als u wel de overtollige huid verwijderd, maar niet het vet meeneemt.

Nadat de overtollige huid, eventueel overtollig spier en indien nodig overtollig vet is verwijderd, wordt u weer kundig gehecht. De oogleden worden met één doorlopende, niet oplosbare hechting gehecht. Het litteken valt later mooi in de plooi, zodat deze minimaal zichtbaar is.

De hechtingen mogen niet zelf verwijderd worden. Na één week komt u op controle, zodat we kunnen zien hoe het met u gaat. Dit is ook het moment dat de hechtingen worden verwijderd. Dit is vrijwel pijnloos en binnen mum van tijd gebeurt.

Een bovenooglidcorrectie is een relatief eenvoudige en pijnloze behandeling die ongeveer 45 minuten duurt. U kunt na de ingreep en na een korte rusttijd naar huis. U mag vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht niet zelf autorijden.

De behandeling heeft een langdurig resultaat. Afhankelijk van de vorm van uw ogen, heeft u zeker 8 tot 10 jaar plezier van de correctie van de oogleden. Met een gezonde levenswijze en goede huidverzorging haalt u het maximale uit de behandeling.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Uw nazorg is onze zorg. We werken met een speciaal ontwikkeld nazorg protocol, zodat u vlot herstelt met minimale kans op complicaties.

U mag een dag (24 uur) na de ingreep douchen en met een zachte straal uw ogen spoelen. Dep het behandelgebied met een handdoek droog, zonder te wrijven. Start meteen na de bovenooglidcorrectie met het koelen van de oogleden, om de zwelling en roodheid tegen te gaan. Koel de wond elk uur een kwartier met een coldpack en/of diepvrieserwten, waarbij u een gaasje tussen uw ogen en de coldpack/diepvrieserwten plaatst. Slaap de eerste dagen met een extra kussen, zodat uw hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten is een paracetamol toereikend.

Verricht in de eerste twee weken geen forse lichamelijke inspanningen, zoals zware fysieke arbeid, tillen, bukken of intensief sporten. De hechtingen worden na 7 tot 9 dagen verwijderd. Het wordt afgeraden om tot die tijd te roken. Na 2 tot 3 weken zijn de wondjes volledig dicht en de korstjes verdwenen. U mag weer make-up aanbrengen en contactlenzen dragen. U komt 6 – 8 weken na de bovenooglidcorrectie op controle. Blijf met uw behandelde oogleden de eerste 3 maanden uit de felle zon en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

Een bovenooglidcorrectie is een kleine en betrekkelijk eenvoudige ingreep, zonder grote risico’s of kans op complicaties. Het is normaal dat er na de behandeling roodheid, zwelling en bloeduitstortingen rond de ogen zichtbaar zijn. U kunt last hebben van lichte napijn die vanzelf of met een paracetamol overgaat. In incidentele gevallen treden complicaties op, zoals een nabloeding, oogontsteking, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming. Neem bij twijfel altijd contact op met de specialisten van SkinSurgery Clinics.

ooglidcorrectie den haag

Een frisse uitstraling met een bovenooglidcorrectie

Hoort u wel eens dat u een vermoeide of sombere uitstraling heeft? Bij SkinSurgery begrijpen we dat dit wat kan doen met uw zelfvertrouwen. Overhangende bovenoogleden kunnen ook uw zicht beperken of hoofdpijn veroorzaken. Een vermoeide uitstraling of lichamelijke klachten door overtollige huid bij de bovenoogleden kunnen verholpen worden met een bovenooglidcorrectie. Zo straalt u weer met een  frisse blik en uitgeruste uitstraling.

Bij SkinSurgery Clinics zijn onze artsen gespecialiseerd in het uitvoeren van bovenooglidcorrecties. Ons team begeleidt u door het hele proces, van consult tot behandeling en nazorg. Ons speciaal ontwikkelde nazorgprotocol zorgt ervoor dat u snel kunt herstellen na de ingreep, met minimale zwelling en blauwe plekken.

Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie

Bovenooglidcorrectie reviews

Bent u benieuwd naar de voor- en na foto’s van onze bovenooglidcorrecties? Een ooglidcorrectie zal u een frissere blik, het gezicht lijkt opener en de ogen zien er sprekender uit. Het effect van een bovenooglidcorrectie verschilt per persoon en persoonlijke esthetiek. Neem een kijkje en laat u overtuigen.

Daarnaast biedt SkinSurgery de beste service en begeleiding tijdens het gehele proces rondom onze bovenooglidcorrectie. Vanaf het moment dat u de kliniek binnenkomt tot de laatste controle. Daarom delen we graag de reviews van cliënten die een bovenooglidcorrectie ondergaan zijn bij SkinSurgery Clinics. De reviews kunt u vinden op Kliniekervaringen.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Bovenooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

SkinSurgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Soms wordt een ooglidcorrectie om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

Bovenooglidcorrectie | Skin only 690
Bovenooglidcorrectie | Uitgebreid 1000
Boven- en onderooglidcorrectie | Skin only 2300
Boven- en onderooglidcorrectie | Uitgebreid 2800
Medische ooglift | incl. 1 zone btx 1100
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Gratis ooglid analyse

Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie maar twijfelt u of u de juiste indicatie heeft? Onze cosmetisch artsen/ chirurgen geven eerlijk en persoonlijk advies aan de hand van uw aangeleverde foto’s. Na het online advies nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult aangepast op uw wensen.

lipofilling scan skin-surgery

Bovenooglidcorrectie tegen hangende oogleden

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 22:00 uur, op het volgende nummer of email.

Voor wie is een ooglidcorrectie geschikt?

Een ooglidcorrectie ondergaan kan een spannende stap zijn, denkt u er al langer over na, maar twijfelt u wanneer het de juiste tijd is? Als u in de spiegel kijkt en een somber of vermoeid gezicht rondom de ogen, zelfs wanneer u goed uitgerust bent, heeft u mogelijk al overwogen hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan hierbij helpen. Overhangende oogleden kunnen ook klachten veroorzaken, zoals beperkt zicht en hoofdpijn door extra inspanning van de oogspieren. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectie, of een gecombineerde ingreep, is een vrijblijvend consult bij onze specialisten de beste eerste stap.

Kosten ooglidcorrectie

SkinSurgery Clinics is transparant en eerlijk in haar prijzen. We vinden kwaliteit belangrijk, en werken daarom alleen met ervaren cosmetisch artsen. Omdat iedereen uniek is, kan hetgeen dat aan de oogleden gecorrigeerd kan worden per persoon verschillen. Soms is het alleen noodzakelijk de overtollige huid te verwijderen, de vet pockets- of spierweefsel. In onze kliniek vinden we twee zaken hierin belangrijk: langdurig en natuurlijk resultaat.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie

Indien er alleen sprake is van overtollig huid, zal een ooglidcorrectie met huidresectie voldoende zijn. Het onderliggende spierweefsel of de vetpockets worden in dit geval niet gecorrigeerd.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier

Vaak is er, naast overtollig huid, ook sprake van verslapping van de orbicularis oculi: de spier die gebruikt wordt bij het sluiten en openen van de oogleden. Door een klein reepje te verwijderen, wordt het resultaat natuurlijker dan wanneer we alleen huid zouden verwijderen terwijl er sprake is van vet pockets en verslapte spier.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie, spier en vetpockets verwijderen

Bij wat dikke oogleden, of puffy eyes, is het vaak noodzakelijk om naast overtollige huid en spier, ook wat vet te verwijderen. Dit vet ‘duwt’ als het ware tegen het septum, de spier en de huid en veroorzaakt daardoor gedeeltelijk de hangende oogleden. Om langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het bij deze indicatie dus noodzakelijk om ook het vet te verwijderen.

Hoe lang duurt het herstel na een ooglidcorrectie

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie. Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is. Na een week komt u langs op controle voor de hechtingen verwijderen.

Contactlenzen en make-up mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Wij raden u aan om niet te roken tot 2 weken na de ingreep. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wanneer mag ik weer lenzen en make-up op?

Wij adviseren om minimaal 2 weken na uw ooglidcorrectie geen lenzen of make-up te dragen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied zoveel mogelijk met rust laat zodat het goed kan herstellen en u sneller kunt genieten van een stralende blik. Een week na uw ooglidcorrectie komt u langs op controle en worden de hechtingen verwijderd voor onze specialist.

Nabehandelingen en controle na een ooglidcorrectie

7-9 dagen na uw ooglidcorrectie worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd. 6-8 weken na de operatie komt u voor controle bij één van onze specialisten.

Nazorg na een ooglidcorrectie

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kunt u weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wat kunt u verwachten na een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie kan uitkomst bieden wanneer u klachten ervaart zoals hangende oogleden, zware bovenste oogleden, een vermoeide blik, maar ook wanneer u de behandeling overweegt vanuit cosmetische redenen. U herstelt snel van een ooglidcorrectie, het is een relatief kleine ingreep, die onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. Het resultaat van een ooglidcorrectie kunt u ongeveer 2 weken na de behandeling al zien, wel kan er nog lichte zwelling aanwezig zijn. Het litteken zal uiteindelijk vervagen en mooi in de huidplooi vallen en is daarom bijna niet zichtbaar. Het littekens heeft 6-12 maanden nodig om volledig te herstellen, bescherm hem daarom goed wanneer u de zon in gaat. U kunt na een week weer aan het werk.

Wat is het verschil in prijs van een bovenooglidcorrectie

Skin + Surgery Clinics is transparant en eerlijk in haar prijzen. We vinden kwaliteit belangrijk, en werken daarom alleen met ervaren cosmetisch artsen. Omdat iedereen uniek is, kan hetgeen dat aan de oogleden gecorrigeerd kan worden per persoon verschillen. Soms is het alleen noodzakelijk de overtollige huid te verwijderen, soms is ook sprake van overtollig vet- of spierweefsel. In onze kliniek vinden we twee zaken hierin belangrijk: langdurig en natuurlijk resultaat.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie

Indien er alleen sprake is van overtollig huid, zal een ooglidcorrectie met huidresectie voldoende zijn. Het onderliggende spierweefsel of de vetpockets worden in dit geval niet gecorrigeerd.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier

Vaak is er, naast overtollig huid, ook sprake van verslapping van de orbicularis oculi: de spier die gebruikt wordt bij het sluiten en openen van de oogleden. Door een klein reepje te verwijderen, wordt het resultaat natuurlijker dan wanneer we alleen huid zouden verwijderen terwijl er sprake is van overtollige en verslapte spier.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie, spier en vetpockets verwijderen

Bij wat dikke oogleden, of puffy eyes, is het vaak noodzakelijk om naast overtollige huid en spier, ook wat vet te verwijderen. Dit vet ‘duwt’ als het ware tegen het septum, de spier en de huid en veroorzaakt daardoor gedeeltelijk de hangende oogleden. Om langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het bij deze indicatie dus noodzakelijk om ook het vet te verwijderen.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door u gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al uw vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat u een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Voor wie is deze correctie geschikt?

Vaak overweegt u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor uw ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Wat is een ooglidcorrectie precies?

Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Bovenooglidcorrectie

Uw ogen zijn de blikvanger in uw gezicht!

Investeer in een stralende open blik en kies voor een ooglidcorrectie bij SkinSurgery. Ons ervaren team van specialisten begeleiden u het gehele proces zodat u weer met zelfvertrouwen op de foto staat. U verdient het om te stralen! Plan een vrijblijvend adviesgesprek in om de mogelijkheden met onze specialisten te bespreken.

Behandelingen uitgevoerd

9,1/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten