Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts

BIG-nummer: 89923896201

Lara van der lande

Leer ons kennen

Over Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan. Dr. Lara behandelt haar cliƫnten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden. Dr. van der Lande wordt omschreven als een vriendelijke en kundige cosmetisch arts, waarin zij haar cliƫnten voorziet van eerlijk en kundig advies. Dr. Lara van de Lande neemt altijd de tijd om naar de wensen van haar cliƫnten te luisteren en volgt een persoonlijke benadering, waarbij ze eerlijk is over de te verwachten resultaten.

 

Behandelingen uitgevoerd

8,8/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten

Lara van de landen dokter

Biografie

Dr. Lara van de Lande heeft haar carriĆØre in de cosmetische zorg in Londen gestart, waar ze naast cosmetische behandelingen ook ervaring heeft opgedaan binnen de aangeboren en trauma aangezichtschirurgie.

Dr. Lara van de Lande is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde.

Opleidingen

  • Algemene geneeskunde Erasmus MC Rotterdam
  • Doctor of Philosophy (PhD)Ā ā€“ wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen
  • MKA-chirurgie- en cosmetische zorg
  • Tandheelkunde

Specialisaties

Dr. Lara van de Lande is gespecialiseerd in Botulinetoxine-, Fillerā€“ en huidverbeterende behandelingen waarbij haar holistische manier denken altijd resulteert in een natuurlijke en subtiel uiterlijk. Dr. van de Lande staat bekend als een vriendelijke en directe cosmetisch arts, gewaardeerd om haar eerlijkheid en toegankelijkheid. Haar uitgebreide ervaring in biedt cliĆ«nten het vertrouwen dat ze in goede handen zijn. Als perfectionist streeft ze naar natuurlijke resultaten en neemt altijd de tijd om de wensen van haar cliĆ«nten te begrijpen. Haar persoonlijke benadering omvat eerlijkheid over verwachte resultaten.

Specialisaties:

  • Botulinetoxine behandelingen
  • Fillerbehandelingen
  • Huidverbetering (Skinbooster, Profhilo & Sculptra)

Trainingen en congressen

Waar moet een Cosmetisch Arts aan voldoen?

De door de NVCG-gecertificeerde cosmetisch artsenĀ zijn aantoonbaar bekwaam in de uitvoering van medischĀ cosmetischeĀ behandelingen. Ze hebben voldoende kennis over huidproblemen en de producten en behandelmethodes die ze gebruiken.

  • IMCAS congres, Parijs
  • Training Ultrasound voor Injectables
  • Training Botulinetoxine injectables

Cliƫnten waarderen haar eerlijkheid, toegankelijkheid en voelen zich in goede handen vanwege haar ruime expertise.

Plan direct een adviesgesprek in bij Dr. Lara van de Lande

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.