Ooglidcorrectie Specialist Thanya

Straal en voel je lekker in je vel

Dé kliniek voor ooglidcorrecties

  • Hoogste kwaliteit

  • |
  • NVCG gecertificeerd

  • |
  • Persoonlijke aandacht

  • |
  • Natuurlijk resultaat

Wij zijn SkinSurgery Clinics

Specialist in ooglidcorrecties

Overhangende bovenoogleden kunnen heel vervelend zijn – zeker als u zich niet moe vóelt. Een ooglidcorrectie brengt die uitgeruste, frisse oogopslag van vroeger weer terug. Met een Boven- en/of onderooglidcorrectie ziet u zeer snel resultaat. Zelfs eventuele hoofdpijnklachten kunnen verminderen.

Een bovenooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar met een groot resultaat: u kijkt weer met open blik de wereld in. Hoe fijn is het als die hoofdpijn verdwijnt, uw gezichtsveld groter wordt, uw make-up weer blijft zitten en als anderen zeggen: wat ziet u er uitgerust uit! Dat is wat een ooglidcorrectie voor u kan doen.

Hoe verloopt een ooglidcorrectie?

1.

Adviesgesprek met de specialist

1.

Adviesgesprek met de specialist

Ooglidcorrectie hoofd illustratie

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt in een persoonlijk gesprek met onze specialisten in een ontspannen setting al uw vragen stellen, uw wensen bespreken en uw verwachtingen over de behandeling uitspreken.

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt in een persoonlijk gesprek met onze specialisten in een ontspannen setting al uw vragen stellen, uw wensen bespreken en uw verwachtingen over de behandeling uitspreken. Tijdens het consult beoordelen we uw indicatie en geven we u eerlijk en kundig advies.

Onze betrokken specialist beoordeelt of u in aanmerking komt voor een correctie van de bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectie en geeft u heldere uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten natuurlijke eindresultaat. Er worden vóór de behandeling foto’s gemaakt die later naast foto’s van ná de behandeling worden gelegd.

We begrijpen heel goed hoe u zich voelt. Een ooglidcorrectie is een ingreep waar u misschien jaren over nadenkt en nu uiteindelijk de stap durft te zetten. We begeleiden u graag in het proces van A tot Z. Met een speciaal ontwikkeld nazorgprotocol, herstelt u vlot met minimale zwelling en blauwe plekken.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

Ooglidcorrectie lijn

Bij een ooglidcorrectie worden eerst de bovenste oogleden afgetekend. Het litteken valt precies in de natuurlijke plooien van de huid en is hierdoor later nauwelijks zichtbaar.

Ooglidcorrectie illustratie foto

Een ooglidcorrectie is een kleine operatieve ingreep die, onder een plaatselijke verdoving uitgevoerd wordt, tijdens een dagbehandeling. Mocht u heel zenuwachtig zijn voor de ingreep, kunnen we u kalmerende medicatie voorschrijven. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de ingreep. De oogleden worden met kleine injecties, in de huid van de oogleden, verdoofd.

Ooglidcorrectie tekening spier

Naarmate we ouder worden, verslapt naast de huid, ook het spiertje. Voor een mooi en natuurlijk resultaat corrigeren onze artsen dit spiertje. Tijdens een vrijblijvend consult geeft onze specialist passend advies aan de hand van uw indicatie.

Ooglidcorrectie tekening oog

Om natuurlijke en langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het soms noodzakelijk om ook wat vet te verwijderen. Als we overtollig vet zouden laten zitten, zal het opnieuw zorgen voor verzakking van de oogleden. Ook blijft u ”dikke/puffy” ogen houden wat prominenter wordt als u wel de overtollige huid verwijderd, maar niet het vet meeneemt.

Ooglidcorrectie illustratie tekening

Nadat we de huid mooi hebben gecorrigeerd worden de oogleden gehecht. De oogleden worden met één doorlopende, niet oplosbare hechting gehecht. Het litteken valt later mooi in de plooi, zodat deze minimaal zichtbaar is.

Ooglidcorrectie tekening

De hechtingen mogen niet zelf verwijderd worden. Na één week komt u op controle, zodat we kunnen zien hoe het met u gaat. Dit is ook het moment dat de hechtingen worden verwijderd. Dit is vrijwel pijnloos en binnen mum van tijd gebeurt.

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine en pijnloze behandeling die ongeveer 45 minuten duurt. U kunt na de ingreep en na een korte rusttijd naar huis. U mag vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht niet zelf autorijden.

De behandeling heeft een langdurig resultaat. Afhankelijk van de vorm van uw ogen, heeft u zeker 8 tot 10 jaar plezier van de correctie van de oogleden. Met een gezonde levensstijl en goede huidverzorging haalt u het maximale uit de behandeling.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Uw nazorg is onze zorg. We werken met een speciaal ontwikkeld nazorg protocol, zodat u vlot herstelt met minimale kans op complicaties.

U mag een dag (24 uur) na de ingreep douchen en uw ogen voorzichtig spoelen. Dep het behandelgebied voorzichtig droog zonder te wrijven. Start direct na de ooglidcorrectie met koelen om zwelling en roodheid te verminderen. Koel elk uur een kwartier met een coldpack of diepvrieserwten, met een gaasje ertussen. Slaap de eerste dagen met een extra kussen zodat uw hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten is paracetamol voldoende.

Vermijd zware lichamelijke inspanning zoals tillen, bukken, of intensief sporten in de eerste twee weken na uw ooglidcorrectie. Hechtingen worden na 7 tot 9 dagen verwijderd. Rook niet tot die tijd. Na 2 tot 3 weken zijn de wondjes dicht en de korstjes weg, en kunt u weer make-up en contactlenzen dragen. Na 6 tot 8 weken komt u op controle. Vermijd de eerste 3 maanden felle zon, zonnebank en sauna.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, zonder grote risico’s of kans op complicaties. Het is normaal dat er na de behandeling roodheid, zwelling en bloeduitstortingen rond de ogen zichtbaar zijn. U kunt last hebben van lichte napijn die vanzelf of met een paracetamol overgaat. In incidentele gevallen treden complicaties op, zoals een nabloeding, oogontsteking, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming. Neem bij twijfel altijd contact op met de specialisten van SkinSurgery Clinics.

We helpen u graag

Altijd de juiste ooglidcorrectie

Hoogwaardig team. Uitstekende nazorg. Goed herstel. Ze zien u alleen nog maar stralen.

Operatietechniek

Naast overtollige huid is er vaak ook overtollig spier- en overtollig vet aanwezig. Naarmate u ouder wordt verslapt naast de huid ook de spier, waardoor het vetweefsel de ruimte krijgt om naar voren te komen.

Lees meer

Brighten your eyes pakket

Door hangende oogleden kunt u er vermoeid uitzien, ook als u uitgerust bent en voldoende hebt geslapen. Een andere vervelende bijkomstigheid is dat u veel met uw wenkbrauwen gaat trekken om de oogleden letterlijk ‘omhoog te houden’. Hier kan er druk op het voorhoofd ontstaan of kunt u last hebben van droge ogen.

Lees meer

Uw zorgpad in één app!

Stap in de wereld van gepersonaliseerde begeleiding en zorg met de innovatieve SkinSurgery Clinics-app. In samenwerking met Caro Health heeft SkinSurgery Clinics een platform ontwikkeld om de professionele ondersteuning te blijven bieden die u van ons gewend bent, maar dan in één beveiligde omgeving.

Lees meer

Cosmetische ingrepen

Naast Boven- en Onderooglidcorrecties biedt SkinSurgery een breed scala aan cosmetische operaties. Met ons ervaren team van artsen/ chirurgen werken we op een holistische manier met zorg en aandacht voor het hele lichaam. Zo blijven we u hoogwaardige zorg en kwaliteit bieden, en maken we samen de stap naar een stralend innerlijk en uiterlijk.

Lees meer
Ooglidcorrectie Skin Surgery

Stralend met een ooglidcorrectie

U verdient het om te stralen. Een vermoeide blik of sombere uitstraling door overhangende oogleden en wallen kan uw zelfvertrouwen aantasten en zelfs uw zicht beperken of hoofdpijn veroorzaken. Een ooglidcorrectie geeft u een frisse blik. Bij SkinSurgery Clinics zijn onze artsen gespecialiseerd in deze ingreep en bieden een speciaal nazorgprotocol voor snel herstel met minimale zwelling. Wij streven naar een natuurlijk resultaat. Bezoek onze kliniek in Den Haag en Bergschenhoek.

Ooglidcorrectie

Onze ooglidcorrectie reviews

Lees de ervaringen van vele vrouwen en mannen die dit eerder in onze kliniek ondergingen. We zijn dan ook zeer trots op onze service en begeleiding tijdens het gehele proces. Vanaf het moment dat u de kliniek binnenkomt tot de laatste controle. Daarom delen we graag de reviews van cliënten die een ooglidcorrectie zijn ondergaan bij SkinSurgery Clinics. De reviews kunt u vinden op Kliniekervaringen.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Ooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

SkinSurgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Soms wordt een ooglidcorrectie, omdat u een medische indicatie heeft vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

Bovenooglidcorrectie | Skin only 690
Bovenooglidcorrectie | Uitgebreid 1000
Onderooglidcorrectie | Uitgebreid 2200
Boven- en onderooglidcorrectie | Uitgebreid 2800
Boven- en onderooglidcorrectie | Skin only 2300
Aziatische ooglidcorrectie 1800
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Gratis ooglid analyse

Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie maar twijfelt u of u de juiste indicatie heeft? Onze cosmetisch artsen/ chirurgen geven eerlijk en persoonlijk advies aan de hand van uw aangeleverde foto’s. Na het online advies nodigen wij u graag uit voor een kosteloos consult aangepast op uw wensen.

Buccaal vetverwijderen

Ooglidcorrectie

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 22:00 uur, op het volgende nummer of email.

Voor wie is een ooglidcorrectie geschikt?

Een ooglidcorrectie ondergaan kan een spannende stap zijn, denkt u er al langer over na, maar twijfelt u wanneer het de juiste tijd is? Als u in de spiegel kijkt en een somber of vermoeid gezicht rondom de ogen, zelfs wanneer u goed uitgerust bent, heeft u mogelijk al overwogen hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie kan hierbij helpen. Overhangende oogleden kunnen ook klachten veroorzaken, zoals beperkt zicht en hoofdpijn door extra inspanning van de oogspieren. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie en/of onderooglidcorrectie, of een gecombineerde ingreep, is een vrijblijvend consult bij onze specialisten de beste eerste stap.

Kosten ooglidcorrectie

SkinSurgery Clinics is transparant en eerlijk in haar prijzen. We vinden kwaliteit belangrijk, en werken daarom alleen met ervaren cosmetisch artsen. Omdat iedereen uniek is, kan hetgeen dat aan de oogleden gecorrigeerd kan worden per persoon verschillen. Soms is het alleen noodzakelijk de overtollige huid te verwijderen, de vet pockets- of spierweefsel. In onze kliniek vinden we twee zaken hierin belangrijk: langdurig en natuurlijk resultaat.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie

Indien er alleen sprake is van overtollig huid, zal een ooglidcorrectie met huidresectie voldoende zijn. Het onderliggende spierweefsel of de vetpockets worden in dit geval niet gecorrigeerd.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier

Vaak is er, naast overtollig huid, ook sprake van verslapping van de orbicularis oculi: de spier die gebruikt wordt bij het sluiten en openen van de oogleden. Door een klein reepje te verwijderen, wordt het resultaat natuurlijker dan wanneer we alleen huid zouden verwijderen terwijl er sprake is van vet pockets en verslapte spier.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie, spier en vetpockets verwijderen

Bij wat dikke oogleden, of puffy eyes, is het vaak noodzakelijk om naast overtollige huid en spier, ook wat vet te verwijderen. Dit vet ‘duwt’ als het ware tegen het septum, de spier en de huid en veroorzaakt daardoor gedeeltelijk de hangende oogleden. Om langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het bij deze indicatie dus noodzakelijk om ook het vet te verwijderen.

Hoe lang duurt het herstel na een ooglidcorrectie

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van ooglidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie. Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is. Na een week komt u langs op controle voor de hechtingen verwijderen.

Contactlenzen en make-up mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Wij raden u aan om niet te roken tot 2 weken na de ingreep. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wanneer mag ik weer lenzen en make-up op?

Wij adviseren om minimaal 2 weken na uw ooglidcorrectie geen lenzen of make-up te dragen. Het is belangrijk dat u het behandelde gebied zoveel mogelijk met rust laat zodat het goed kan herstellen en u sneller kunt genieten van een stralende blik. Een week na uw ooglidcorrectie komt u langs op controle en worden de hechtingen verwijderd voor onze specialist.

Nabehandelingen en controle na een ooglidcorrectie

7-9 dagen na uw ooglidcorrectie worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd. 6-8 weken na de operatie komt u voor controle bij één van onze specialisten.

Nazorg na een ooglidcorrectie

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kunt u weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wat kunt u verwachten na een ooglidcorrectie?

Een ooglidcorrectie kan uitkomst bieden wanneer u klachten ervaart zoals hangende oogleden, zware bovenste oogleden, een vermoeide blik, maar ook wanneer u de behandeling overweegt vanuit cosmetische redenen. U herstelt snel van een ooglidcorrectie, het is een relatief kleine ingreep, die onder lokale verdoving wordt uitgevoerd. Het resultaat van een ooglidcorrectie kunt u ongeveer 2 weken na de behandeling al zien, wel kan er nog lichte zwelling aanwezig zijn. Het litteken zal uiteindelijk vervagen en mooi in de huidplooi vallen en is daarom bijna niet zichtbaar. Het littekens heeft 6-12 maanden nodig om volledig te herstellen, bescherm hem daarom goed wanneer u de zon in gaat. U kunt na een week weer aan het werk.

Wat is het verschil in prijs van een bovenooglidcorrectie

Skin + Surgery Clinics is transparant en eerlijk in haar prijzen. We vinden kwaliteit belangrijk, en werken daarom alleen met ervaren cosmetisch artsen. Omdat iedereen uniek is, kan hetgeen dat aan de oogleden gecorrigeerd kan worden per persoon verschillen. Soms is het alleen noodzakelijk de overtollige huid te verwijderen, soms is ook sprake van overtollig vet- of spierweefsel. In onze kliniek vinden we twee zaken hierin belangrijk: langdurig en natuurlijk resultaat.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie

Indien er alleen sprake is van overtollig huid, zal een ooglidcorrectie met huidresectie voldoende zijn. Het onderliggende spierweefsel of de vetpockets worden in dit geval niet gecorrigeerd.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier

Vaak is er, naast overtollig huid, ook sprake van verslapping van de orbicularis oculi: de spier die gebruikt wordt bij het sluiten en openen van de oogleden. Door een klein reepje te verwijderen, wordt het resultaat natuurlijker dan wanneer we alleen huid zouden verwijderen terwijl er sprake is van overtollige en verslapte spier.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie, spier en vetpockets verwijderen

Bij wat dikke oogleden, of puffy eyes, is het vaak noodzakelijk om naast overtollige huid en spier, ook wat vet te verwijderen. Dit vet ‘duwt’ als het ware tegen het septum, de spier en de huid en veroorzaakt daardoor gedeeltelijk de hangende oogleden. Om langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het bij deze indicatie dus noodzakelijk om ook het vet te verwijderen.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door u gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al uw vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat u een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Voor wie is deze correctie geschikt?

Vaak overweegt u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor uw ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Wat is een ooglidcorrectie precies?

Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Ooglidcorrectie

Kijk weer met een frisse blik in de spiegel

Vragen mensen vaak of u moe bent? Met een ooglidcorrectie krijgt u uw frisse oogopslag weer terug. Vermoeide ogen, hangende oogleden en een sombere blik? We kunnen u helpen.

Behandelingen uitgevoerd

9/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten