Ooglidcorrectie Specialist Den Haag en Rotterdam.

Straal en voel je lekker in je vel

Dé kliniek voor ooglidcorrectie behandelingen

  • Hoogste kwaliteit

  • |
  • NVCG gecertificeerd

  • |
  • Persoonlijke aandacht

  • |
  • Natuurlijk resultaat

Wij zijn SkinSurgery Clinics

Specialist in ooglidcorrecties

Het kan heel vervelend zijn – zeker als u zich niet moe vóelt. Een ooglidcorrectie brengt die uitgeruste, frisse oogopslag van vroeger weer terug. Met een onder- en/of bovenooglidcorrectie ziet u zeer snel resultaat. Zelfs eventuele hoofdpijnklachten kunnen verminderen.

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep, maar met een groot resultaat: u kijkt weer met open blik de wereld in. Hoe fijn is het als die hoofdpijn verdwijnt, uw gezichtsveld groter wordt, uw make-up weer blijft zitten en als anderen zeggen: wat ziet u er uitgerust uit! Dat is wat een ooglidcorrectie voor u kan doen.

We helpen u graag

Altijd de juiste ooglidcorrectie

Hoogwaardig team. Uitstekende nazorg. Vlot herstel. Ze zien u alleen nog maar stralen.

Operatietechniek

Naast overtollige huid is er vaak ook overtollig spier- en vetweefsel aanwezig. Naarmate u ouder wordt verslapt naast de huid, ook de spier, waardoor het vetweefsel de ruimte krijgt om naar voren te komen.

Lees meer

Brighten your eyes pakket

Door hangende oogleden kun je er vermoeid uit zien, ook als je uitgerust bent en voldoende hebt geslapen. Een andere vervelende bijkomstigheid is dat je veel met je wenkbrauwen gaat trekken om je oogleden letterlijk ‘omhoog te houden’.

Lees meer

Uw zorgpad in één app!

Stap in de wereld van gepersonaliseerde begeleiding en zorg met de innovatieve SkinSurgery Clinics-app. In samenwerking met Caro Health heeft SkinSurgery Clinics een platform ontwikkeld om de professionele ondersteuning te blijven bieden die u van ons gewend bent, maar dan in één beveiligde omgeving.

Lees meer

Hoe verloopt deze behandeling?

1.

Adviesgesprek met de arts

1.

Adviesgesprek met de arts

Een ooglidcorrectie wordt altijd voorafgegaan door een vrijblijvend adviesgesprek. U kunt in een persoonlijk gesprek met onze chirurgen in een ontspannen setting al uw vragen stellen, uw wensen bespreken en uw verwachtingen over de behandeling uitspreken.

Onze betrokken specialist beoordeelt of u in aanmerking komt voor een correctie van de boven- en/of onderoogleden en geeft u heldere uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten natuurlijke eindresultaat. Er worden vóór de behandeling foto’s gemaakt die later naast foto’s ná de behandeling worden gelegd.

We begrijpen heel goed hoe u zich voelt. Een ooglidcorrectie is een ingreep waar u misschien jaren over nadenkt en nu uiteindelijk de stap durft te zetten. We begeleiden u graag in het proces van A tot Z. Met een speciaal ontwikkeld na zorg protocol, herstelt u vlot met minimale zwelling en blauwe plekken.

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u persoonlijke vragen voor de chirurg? Boek vrijblijvend een consult gesprek in. We staan u graag te woord.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

Bij een bovenooglidcorrectie om hangende oogleden te verhelpen worden eerst de oogleden afgetekend. Het litteken valt precies in de oogplooi en is hierdoor later nauwelijks zichtbaar.

Een bovenooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving tijdens een dagbehandeling. Mocht u heel zenuwachtig zijn voor de ingreep, kunnen we u kalmerende medicatie voorschrijven. Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens de ingreep. De oogleden worden met een prik, in de huid van de oogleden, verdoofd.

Naast het verwijderen van het overtollig huid, kan het ook nodig zijn om overtollig spier te verwijderen. Dit heeft uiteraard geen gevolgen voor de functie van het oog, omdat het overtollige spier betreft.

Om natuurlijke en langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het soms noodzakelijk om ook wat vet te verwijderen. Als we overtollig vet zouden laten zitten, gaat het opnieuw zorgen voor verzakking van de oogleden. Ook blijft u dikke, puffy ogen houden wat prominenter wordt als u wel de overtollige huid verwijderd, maar niet het vet meeneemt.

Nadat de overtollige huid, eventueel overtollig spier en indien nodig overtollig vet is verwijderd, wordt u weer kundig gehecht. De oogleden worden met één doorlopende, niet oplosbare hechting gehecht. Het litteken valt later mooi in de plooi, zodat deze minimaal zichtbaar is.

De hechtingen mogen niet zelf verwijderd worden. Na één week komt u op controle, zodat we kunnen zien hoe het met u gaat. Dit is ook het moment dat de hechtingen worden verwijderd. Dit is pijnloos en binnen mum van tijd gebeurt.

Een bovenooglidcorrectie is een relatief eenvoudige en pijnloze behandeling die ongeveer 45 minuten duurt. U kunt na de ingreep en na een korte rusttijd naar huis. U mag vanwege de zwelling rond de ogen en het daardoor verminderde zicht niet zelf autorijden.

De behandeling heeft een langdurig resultaat. Afhankelijk van de vorm van uw ogen, heeft u zeker 10 tot 15 jaar plezier van de correctie van de oogleden. Met een gezonde levenswijze en goede huidverzorging haalt u het maximale uit de behandeling.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Uw nazorg is onze zorg. We werken met een speciaal ontwikkeld nazorg protocol, zodat u vlot herstelt met minimale kans op complicaties.

U mag een dag na de ingreep douchen en met een zachte straal uw ogen spoelen. Dep het behandelgebied met een handdoek droog, zonder te wrijven. Start meteen na de ooglidcorrectie met het koelen van de oogleden, om de zwelling en roodheid tegen te gaan. Koel de wond elk uur een kwartier met een koelbril, waarbij u een gaasje tussen uw ogen en de koelbril plaatst. Slaap de eerste dagen met een extra kussen, zodat uw hoofd hoger ligt. Bij lichte pijnklachten is een paracetamol toereikend.

Verricht in de eerste week geen forse lichamelijke inspanningen, zoals zware fysieke arbeid, tillen, bukken of intensief sporten. De hechtingen worden na 7 tot 9 dagen verwijderd. Het wordt afgeraden om tot die tijd te roken. Na 2 tot 3 weken zijn de wondjes volledig dicht en de korstjes verdwenen. U mag weer make-up aanbrengen en contactlenzen dragen. U komt tot 6 weken na de ooglidcorrectie op controle bij de arts. Blijf met uw behandelde oogleden de eerste 3 maanden uit de felle zon en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

Een ooglidcorrectie is een kleine en betrekkelijk eenvoudige ingreep, zonder grote risico’s of kans op complicaties. Het is normaal dat er na de behandeling roodheid, zwelling en bloeduitstortingen rond de ogen zichtbaar zijn. U kunt last hebben van lichte napijn die vanzelf of met een paracetamol overgaat. In incidentele gevallen treden complicaties op, zoals een nabloeding, oogontsteking, ongevoeligheid van de ooglidrand, ongelijke oogleden, cysten of littekenvorming. Neem bij twijfel altijd contact op met de specialisten van Skin + Surgery Clinics.

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Stralend met een ooglidcorrectie

U verdient het om ieder moment van de dag te stralen. Een vermoeide of sombere uitstraling, zorgt ervoor dat u minder lekker in u vel zit. Overhangende oogleden en wallen zijn hier vaak de oorzaak van. Naast het esthetische aspect kunnen overhangende oogleden ook je zicht beperken en hoofdpijn veroorzaken. Vragen mensen steeds vaker of je moe bent? Of wilt u van die eeuwige hoofdpijn af? Een ooglidcorrectie zorgt voor een frisse en uitgeruste blik. U straalt weer. De artsen van SkinSurgery Clinics zijn specialisten in het uitvoeren van deze ingreep. Ons team begeleidt u door het hele proces. Met een speciaal ontwikkeld nazorg protocol, herstelt u vlot na uw ingreep met minimale zwelling en blauwe plekken. Bij ons staat een natuurlijk resultaat voorop. De buitenwereld zal niets van de ingreep zien, ze zien u alleen nog maar stralen. Wij hebben vestigingen in Den Haag en Bergschenhoek en Rotterdam.

Bovenooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Aziatische ooglidcorrectie

Ooglidcorrectie

Onze resultaten van een ooglidcorrectie

Lees de ervaringen van vele vrouwen en mannen die dit eerder in onze kliniek ondergingen. We zijn dan ook zeer trots op onze service en begeleiding tijdens het gehele proces. Vanaf het moment dat u de kliniek binnenkomt tot de laatste controle. Daarom delen we graag de reviews van cliënten die een ooglidcorrectie zijn ondergaan bij SkinSurgery Clinics. De reviews kunt u vinden op Kliniekervaringen.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Ooglidcorrectie

Prijzen en vergoedingen

SkinSurgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Soms wordt een ooglidcorrectie om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie 690
Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier 900
Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie | spier | vetpockets aanpassen 1000
Onderooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie 1800
Onderooglidcorrectie beiderzijds | huidresectie | losmaken arcus en | repositie 1950
Onderooglidcorrectie beiderzijds | huidresectie | spier | vetpockets aanpassen | lift 2200
Boven- en onderooglidcorrectie | losmaken arcus | spier | vet repositie 2800
Boven- en onderooglidcorrectie 2300
Aziatische dubbele ooglid incl. voor- en nazorgpakket 1800

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dr. Tha-In SkinSurgery Clinics

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van Skin + Surgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirug

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Gratis ooglid analyse

Bent u geïnteresseerd in een ooglidcorrectie maar twijfelt u of u de juiste indicatie heeft? Onze cosmetisch artsen/ chirurgen geven eerlijk en persoonlijk advies aan de hand van uw aangeleverde foto’s. Na het online advies nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult aangepast op uw wensen.

Ooglidcorrectie

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 22:00 uur, op het volgende nummer of email.

Nabehandelingen en controle na een ooglidcorrectie

Na 7-9 dagen worden de hechtingen en pleisters tijdens de controle afspraak verwijderd.
Tot 6 weken na de operatie komt u voor controle bij uw behandelend arts.

Wat kun je verder doen tegen de zwellingen na een ooglidcorrectie?

Om de zwelling na een ooglidcorrectie tot een minimum te beperken is het belangrijk om goed te koelen. Daarnaast kun u lymfdrainage overwegen om te helpen het wondvocht af te voeren dat na een ooglidcorrectie tijdens het genezingsproces ontstaat.

 

Als u ter voorbereiding op uw ooglidcorrectie het lymfsysteem maximaal activeert en de lymfspons volledig leeg maakt kan dit systeem het onderhuidse vocht opnemen en afvoeren waardoor er veel minder zwellingen kunnen ontstaan.

 

Het geadviseerde lymfdrainage schema voor een ooglidcorrectie is 3 voorbereidende drainages voor en 3 nabehandelingen na de ooglidcorrectie. De drainage is een behandeling met weinig druk waardoor er al kort na de ooglidcorrectie veilig behandeld kan worden.

Ons advies na de behandeling

U zal het minste last van zwelling hebben na de operatie wanneer u met een extra kussen slaapt, zodat uw hoofd hoger ligt dan de rest van uw lichaam.
Probeer tijdens de eerste week na de operatie niet te bukken, zwaar te tillen, te hoesten en te persen. Stel (intensief) sporten even twee weken uit en draagt ook geen lenzen en make-up. Smeer niets op de oogleden en probeer er niet in te wrijven. Na een ongeveer een week, als alle korstjes er af zijn, kunt u beginnen met de litteken crème die wij u hebben meegegeven.

Nazorg na een ooglidcorrectie

Door onze jarenlange ervaring in het uitvoeren van oodlidcorrecties, werken we met een speciaal voor – en nazorg protocol. Zo ben je optimaal voorbereid en herstel je zonder complicaties.

Meestal is pijnstilling met paracetamol voldoende na de operatie.
Wij adviseren u om geen auto te rijden op de dag van de ingreep en zolang uw zicht belemmerd is.

Contactlenzen mag u gedurende 2 weken niet gebruiken. Make-up kunt u weer gebruiken na het verwijderen van de hechtingen, als alle korstjes verdwenen zijn.
Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties. We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.

Wat kunt u verwachten na de behandeling?

Vaak overweeg u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor uw ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Wat is het verschil in prijs van een bovenooglidcorrectie

Skin + Surgery Clinics is transparant en eerlijk in haar prijzen. We vinden kwaliteit belangrijk, en werken daarom alleen met ervaren cosmetisch artsen. Omdat iedereen uniek is, kan hetgeen dat aan de oogleden gecorrigeerd kan worden per persoon verschillen. Soms is het alleen noodzakelijk de overtollige huid te verwijderen, soms is ook sprake van overtollig vet- of spierweefsel. In onze kliniek vinden we twee zaken hierin belangrijk: langdurig en natuurlijk resultaat.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie

Indien er alleen sprake is van overtollig huid, zal een ooglidcorrectie met huidresectie voldoende zijn. Het onderliggende spierweefsel of de vetpockets worden in dit geval niet gecorrigeerd.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie en aanpassen spier

Vaak is er, naast overtollig huid, ook sprake van verslapping van de orbicularis oculi: de spier die gebruikt wordt bij het sluiten en openen van de oogleden. Door een klein reepje te verwijderen, wordt het resultaat natuurlijker dan wanneer we alleen huid zouden verwijderen terwijl er sprake is van overtollige en verslapte spier.

 

Bovenooglidcorrectie beiderzijds – huidresectie, spier en vetpockets verwijderen

Bij wat dikke oogleden, of puffy eyes, is het vaak noodzakelijk om naast overtollige huid en spier, ook wat vet te verwijderen. Dit vet ‘duwt’ als het ware tegen het septum, de spier en de huid en veroorzaakt daardoor gedeeltelijk de hangende oogleden. Om langdurige resultaten te kunnen garanderen, is het bij deze indicatie dus noodzakelijk om ook het vet te verwijderen.

Hoe gaat dit nou in zijn werk?

Het uitvoeren van een ooglidcorrectie vergt vakwerk. Er zijn verschillende soorten ooglidcorrecties, die allemaal een verschillend beoogd resultaat hebben. Om te bepalen of u in aanmerking komt voor de ingreep en om te bepalen welke techniek het beste past bij het door u gewenste resultaat, is een vooronderzoek nodig. Tijdens het vooronderzoek is er ruimte voor het stellen van al uw vragen. Ook worden er foto’s gemaakt voor het medisch dossier. Met het vooronderzoek zorgen we ervoor dat u een realistische verwachting krijgt van de beoogde resultaten.

Voor wie is deze correctie geschikt?

Vaak overweegt u al een enkele tijd een ooglidcorrectie, maar wanneer u daadwerkelijk de stap zet is voor ieder verschillend. Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u een sombere of vermoeide blik hebt, ook wanneer u goed uitgerust bent, dan heeft u misschien al eens overwogen om hier iets aan te doen. Een ooglidcorrectie biedt hier uitkomst. Een ooglidcorrectie is echter niet alleen een oplossing voor een cosmetisch probleem. Overhangende oogleden kunnen verschillende klachten veroorzaken. In sommige gevallen kunnen ze het zicht beperken. Ook kunnen overhangende oogleden zorgen voor hoofdpijn, doordat u spieren meer moeite moeten doen om de ogen geopend te houden. Ongeacht de onderliggende wens voor uw ooglidcorrectie is het belangrijk om eerst te ontdekken of u hiervoor in aanmerking komt. De beste manier om dit te doen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten

Wat is een ooglidcorrectie precies?

Bij een ooglidcorrectie wordt overtollige huid en vet van de boven- en of onderoogleden verwijderd. Wanneer een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd vanuit een cosmetisch oogpunt, kan hiermee een frissere en uitgeruste blik worden bereikt. Een ooglidcorrectie kan ook worden uitgevoerd vanuit medisch oogpunt, wanneer de overhangende oogleden voor klachten zorgen. In beide gevallen is de ingreep hetzelfde.

Ooglidcorrectie

Kijk weer met een frisse blik in de spiegel

Vragen mensen vaak of u moe bent? Met een ooglidcorrectie, krijg u uw frisse oogopslag weer terug. Wallen onder uw ogen, hangende oogleden en een sombere blik? We kunnen u helpen.

Behandelingen uitgevoerd

8,9/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten