Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Liposuctie van de hals

Wil je meer definitie geven aan je kaaklijn? En de overgang tussen je kin en hals terug? Met liposuctie van de hals kunnen we je helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Liposuctie van de hals

U doet misschien enorm uw best om af te vallen of op gewicht te blijven, maar die vervelende onderkin blijft zichtbaar. We kunnen weer contour geven aan uw kaaklijn en hals met liposuctie.

Zelfs als u van nature slank bent of hard hebt gewerkt om af te vallen, kunt u last hebben van een onderkin. Hoeveel u ook sport en gezond eet, het is een hardnekkige ergernis die maar niet weggaat. Liposuctie van de hals kan in dat geval helpen.

 

Bij liposuctie van de hals gebruikt een plastisch chirurg een dunne buis (ook wel canule genoemd) om overtollig vet uit de onderkin, hals en rondom de kaaklijn te zuigen. Dit geeft meer definitie aan uw gezicht en brengt de natuurlijke contouren terug.

 

Het is een specialistische en nauwkeurige techniek, waarbij alleen vetcellen worden opgezogen. Het is daarom een relatief veilige ingreep, met weinig risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsels.

 

Als er sprake is van huidverslapping rondom de hals en of kaaklijn, is deze behandeling ook te combineren met een facelift.

Liposuctie van de hals wordt uitgevoerd onder een roesje en met lokale verdoving. U bent dus erg slaperig en ontspannen en zal weinig van de ingreep meemaken.

 

Om het vet op de juiste plekken te kunnen verwijderen, maakt de chirurg een kleine incisie onder de kin en bij uw oor. Vanuit hier kan een kleine buis worden ingebracht waarmee het vet onder de kin, in de hals en langs de kaaklijn kan worden opgezogen. Zo wordt de natuurlijke gezichtscontour terug gebracht. De hele ingreep duurt ongeveer een uur.

 

De incisies worden kundig gehecht en u mag na het uitslapen weer naar huis. Omdat u wat suf kan zijn mag je niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer en moet je worden opgehaald. U krijgt een drukverband mee om de huid strak te houden. Na ongeveer een week komt u terug en worden de hechtingen verwijderd.

Liposuctie in combinatie met Lipolaser behandeling is een unieke behandeling die met behulp van een laser de vorm en contouren in uw gezicht weer in model kan brengen. Tijdens de behandeling zal de plastisch chirurg met een laser het vetweefsel als het ware ‘smelten’ om het makkelijker te kunnen wegzuigen via een canule. Door deze unieke techniek is de ‘downtime’ korter dan een normale liposuctie. Naast dat het vetweefsel makkelijker weggeleid kan worden, verstrakt de laser de huid waardoor de hals subtiel gelift wordt en de kaaklijn geaccentueerd wordt.

 

Het is een specialistische en nauwkeurige techniek, waarbij vetcellen worden gesmolten en opgezogen. Het is daarom een relatief veilige ingreep, met weinig risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsels. Ook heeft het een kortere ‘down time’.

Liposuctie van de hals

Onze resultaten van liposuctie

Bekijk de resultaten van de verschillende faceliftbehandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling zie je duidelijk het natuurlijke resultaat van de gezichtsverjonging.

Liposuctie van de hals

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan liposuctie van de hals gaan altijd meerdere adviesgespreken met onze plastische chirurg vooraf. U heeft tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek uw vragen te stellen. En uw wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of liposuctie een geschikte behandeling voor u is en of deze het beste resultaat geeft. U krijgt alle informatie over de behandeling en U krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt u verteld welk eindresultaat u van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. U kunt het natuurlijke resultaat van de liposuctie hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar u vandaan komt en waarom u deze ingreep wenst, nemen we graag de tijd om u eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat uw wensen zijn. Wilt u een natuurlijk resultaat, passend bij uw leeftijd? Wat zijn uw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van uw gezicht? Door u te leren kennen, begrijpen we wat u wilt. Het gaat uiteindelijk om u. U mag de tijd nemen voor uw beslissing. Het is uw gezicht! Wij brengen uw innerbeauty en uw uiterlijke schoonheid weer in balans.

Liposuctie van de hals is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. U mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. U mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand u na de behandeling met de auto ophalen.

 

Liposuctie van de hals neemt gemiddeld tussen de 1 en 2 uur in beslag. U krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en de overgang naar uw hals wordt prominenter. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Liposuctie kan worden herhaald, mits er opnieuw vet is gaan ophopen.

We begeleiden u graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat ju maximaal voorbereid bent en met veel plezier uw herstel tegemoet gaat. Uw hals is de enkele dagen na de liposuctie wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

U bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de liposuctie normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. U bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om uw dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel uw gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Liposuctie van de hals is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van uw gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met uw behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Kristel Woltman

Gecertificeerd cosmetisch arts

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.Lees meer over onze specialisten

Let op: liposuctie wordt tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Liposuctie van de hals

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van liposuctie van de hals zijn transparant en duidelijk. Liposuctie wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Liposuctie hals

€ 1500,-

Liposuctie hals icm Lipolaser

€ 2000,-

Facelift

€ 7500,-

Liposuctie van de hals

Veelgestelde vragen

Bij liposuctie van de hals wordt het vet onder de kin, rondom de kaaklijn en in de hals verwijderd.  Dit gebeurt met een buisje (canule) die onderhuids wordt ingebracht en het vet opzuigt. Liposuctie van de hals haalt zo een onderkin weg en geeft meer definitie aan de overgang tussen kin en hals, en de kaaklijn.

Het kan voorkomen dat de huid rondom de kaaklijn en hals teveel is verslapt, waardoor alleen liposuctie niet het gewenste effect gaat geven. In dat geval zal de chirurg een face-halslift adviseren waarbij, naast liposuctie, ook overtollige huid wordt gelift en verwijderd.

 

Tevens kan liposuctie van de hals in sommige gevallen heel mooi gecombineerd worden met buccaal vet verwijdering. Hiermee krijgt het gelaat vanaf het midden naar beneden meer definitie en een V-shape. Deze combinatie wordt bij Skin + Surgery aangeboden onder de naam face slimming behandeling.

Goede kandidaten voor liposuctie van de hals hebben voldoende huidelasticiteit zodat hun huid kan terugveren nadat het vet is verwijderd. Mensen van in de veertig of ouder hebben misschien ook een halslift nodig om overtollige huid te verwijderen. Tijdens uw eerste consult beoordeelt de chirurg of uw huid voldoende elastisch is om een ​​goed resultaat te garanderen.

 

Liposuctie van de hals wordt verder ook niet aanbevolen voor mensen met obesitas. Bij liposuctie van de hals wordt alleen oppervlakkig vet verwijderd. Bij iemand met ernstig overgewicht, is er sprake van een laag dieper vet (subplatysmaal vet). Dat gebied wordt met de liposuctie niet bereikt en zal zichtbaar blijven na de ingreep.

Het is een snelle manier om van een onderkin af te komen, met hele duidelijke resultaten en voor-/na verschillen.

 

De ingreep is relatief pijnloos en snel.

 

Als u goed op gewicht blijft, gaan de resultaten lang mee.

 

De ingreep geeft betere en langdurigere resultaten dan niet-chirurgische ingrepen als bijvoorbeeld coolsculpting.

Het betreft een chirurgische ingreep, waar altijd risico’s mee gemoeid zijn. Denk hierbij aan infectie en tijdelijke gevoelloosheid.

 

Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Een goede elasticiteit van de huid en minimale verslapping zijn essentieel om te voorkomen dat de huid slapper wordt nadat het vet is verwijderd.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Lipolaser behandeling uitgevoerd door Dr. Thanya Tha-In

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Hoe gaat een facelift behandeling in zijn werk?

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Liposuctie van de hals

“Ik ben eindelijk van mijn onderkin af”

Bent u uw onderkin ook helemaal zat? We bespreken graag de mogelijkheden met u tijdens een persoonlijk adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak