Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

SkinCeuticals Facial de luxe

Wil je je huid een boost geven en onderliggende huidproblemen voorkomen? Kies voor een complete en effectieve SkinCeuticals Facial de luxe bij Skin + Surgery.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

SkinCeuticals Facial de luxe

Heb je onze professionele, luxe gezichtsbehandeling van SkinCeuticals al geprobeerd?

Heb je onze professionele, luxe gezichtsbehandeling van SkinCeuticals al geprobeerd? SkinCeuticals is ontwikkeld op basis van hoge concentraties werkzame stoffen gebaseerd op jarenlange wetenschappelijke studie die gericht zijn op het beschermen en corrigeren van huidveroudering. We zijn ontzettend trots dat we als kliniek deze behandeling aan onze klanten kunnen aanbieden. Laat je adviseren door onze SkinCeuticals specialist en ga voor een stralende huid.

SkinCeuticals Facial de luxe

Onze resultaten van een SkinCeuticals Facial de luxe

SkinCeuticals Facial de luxe is een complete gezichtsbehandeling, waarmee Skin + Surgery mooie resultaten boekt. De behandeling is gericht op intensieve hydratatie, versteviging en verzachting van de huid. Lees waarom onze cliënten hier zo tevreden over zijn.

SkinCeuticals Facial de luxe

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Voor de behandeling neemt de huidexpert uitgebreid de tijd voor het maken van een huidanalyse en het bespreken van jouw huidwensen. De huidconditie kan goed beoordeeld worden met behulp van de SkinScope. Met behulp van ideaal daglicht en LED-licht worden de diagnoseresultaten in kaart gebracht en volgt er een passend supplementen- en productadvies om het maximale resultaat te kunnen behalen.

Je krijgt goede uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten eindresultaat. De behandeling kan opzichzelfstaand uitgevoerd worden of zal een onderdeel zijn van een behandelplan.

Gedurende de hele behandeling zullen producten gekozen worden afgestemd op jouw huidconditie. De behandeling zal beginnen met een uitgebreide oppervlakte reiniging van het gelaat, hals en decolleté. Gevolgd door een milde scrub en nareiniging met lotion. Vervolgens zullen de wenkbrauwen in model gebracht worden en eventuele onzuiverheden verwijderd worden. Indien het verven van de wenkbrauwen en/of wimpers gewenst is wordt hier een meerprijs voor gerekend. Vervolgens kan je heerlijk genieten van de bindweefselmassage, ontspanningsmassage en diverse maskers. De behandeling wordt afgesloten met verschillende serums en crèmes

Wanneer je voor het eerst een bindweefselmassage ondergaat kan dit op sommige plekken als gevoelig worden ervaren. Dit heeft te maken met de mate waarin de huid wel of niet verkleefd is. Na de massage voelt de huid juist lekker soepel aan. Het is mogelijk dat de huid na de behandeling behoefte heeft aan wat meer ondersteuning. Gebruik hiervoor een extra serum, masker of een volle crème.

De kans op complicaties nihil. Zoals bij elke behandeling is er een kleine kans op allergie.

Dominique Kortenoeven

Huidspecialist

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”
Lees meer over onze specialisten

SkinCeuticals Facial de luxe

Prijzen en vergoedingen

De transparante en eerlijke prijzen van Skin + Surgery zijn gerelateerd aan de specifieke SkinCeuticals Facial de luxe behandeling en het aantal behandelingen. De cosmetische huidvernieuwing en verbetering wordt normaliter niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Bovenlip Harsen

€ 20,-

Wenkbrauw Compleet - Verven| epileren |Trimmen

€ 30,-

Gezichtsbindweefsel Massage

€ 50,-

SkinCeuticals Facial de luxe incl. Gezichts Bindweefsel Massage 1,5 uur

€ 135,-
Bekijk alle prijzen

SkinCeuticals Facial de luxe

Veelgestelde vragen

De SkinCeuticals Facial is geschikt voor iedereen die de huid een boost wil geven, maar zeker ook voor de huid die meer nodig heeft. Denk hierbij aan een op maat gemaakte behandeling gericht op intensieve hydratatie, versteviging en verzachting. Ook een behandeling corrigerend op onzuiverheden, pigment of huidveroudering behoort tot de mogelijkheden. Naast het verbeteren van je huid is de behandeling ook een moment van ontspanning en even tijd voor jezelf.

Sommige huidcondities zijn zichtbaar, maar het is ook belangrijk om onderliggende huidproblemen vroegtijdig te ontdekken. Met behulp van de Skinscope doen wij altijd eerst een uitgebreide huidanalyse, om zo de behoeftes van de huid in kaart te brengen. De gezichtsbehandeling zal hier op worden aangepast. Daarbij volgen wij tijdens de gezichtsbehandeling de filosofie van SkinCeuticals: voorkomen, corrigeren én beschermen.

Producten met antioxidanten, waarvan klinisch is bewezen dat ze schadelijke vrije radicalen neutraliseren, beschermen de huid en voorkomen huidproblemen. De eventueel aanwezige huidproblemen worden aangepakt.

Producten met hoge concentraties werkstoffen zijn ontwikkeld om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken. Bij regelmatig gebruik dragen deze producten bij aan een gezond en jeugdig uiterlijk.

Producten die de huid zowel tegen uv-a als uv-b straling beschermt. Dagelijks gebruik biedt een goede, uitgebreide bescherming van het huidmilieu en voorkomt snelle huidveroudering.

 

Er wordt tijdens de behandeling uitsluitend gewerkt met de hoogwaardige producten van SkinCeuticals. Na afloop krijg je een huid- en productadvies om ook thuis te kunnen werken aan een verbetering van de huidgezondheid en zo het effect van de behandeling te versterken.

Om het meeste uit de behandeling te halen en om het effect van de behandeling te continueren adviseren wij graag welke producten je thuis het beste kunt gebruiken.

Afhankelijk van de wensen adviseren wij een behandeling eens in de 4-6 weken. De huidregeneratie, de huidvernieuwing, vindt normaal gesproken eens in de 28 dagen plaats. Naarmate de huid ouder wordt of door externe factoren (zoals overmatig zongebruik of roken) vertraagt dit proces. Hier kunnen de SkinCeuticals Facials hulp bieden.

Er is geen specifieke nazorg. Houd er rekening mee dat het mogelijk is dat je direct na de behandeling een goede doorbloeding hebt en de huid een rode gloed heeft.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

SkinCeuticals Facial de luxe

Geef je gezichtshuid een mooie boost

Ga huidveroudering tegen met een complete SkinCeuticals Facial de luxe behandeling. Vraag nu een vrijblijvend consult aan voor een stralende huid.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak