Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Filler voor een liquid facelift

Krijg het volume in je gezicht terug en neem afscheid van de rimpels in je gelaat. Kies voor een liquid facelift met fillers die je huid strakker en stralender maakt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

 

Behandelingen

Filler behandeling voor een liquid facelift

Je ziet er weer fris en stralend uit. Net zoals je je voelt.

Je voelt je goed, maar soms past je uiterlijk daar niet bij. Je ziet de veroudering langzaam toenemen op je gezicht in de vorm van rimpels of huidverslapping. Een liquid facelift kan uitkomst bieden om de eerste tekenen van veroudering terug te dringen. Bij het ouder worden neemt het volume van je wangen en jukbeenderen af. Om op een natuurlijke manier het volume terug te geven in het gezicht, kunnen de wangen en/of jukbeenderen worden opgevuld met fillers. Door rekening te houden met de anatomie en het verouderingsproces, wordt er volume aangebracht op specifieke plaatsen. Je wangen en jukbeenderen worden op een natuurlijke manier gelift, de rimpels verminderen en je ziet er weer fris en stralend uit. Net zoals je je voelt.

Filler voor een liquid facelift

Resultaten filler voor een liquid facelift

Een filler voor een liquid facelift geeft direct resultaat, waar je gemiddeld een jaar van geniet. Skin + Surgery heeft al vele effectieve liquid facelifts uitgevoerd. Om een goede indruk te krijgen van de resultaten, delen een aantal cliënten hun enthousiaste ervaringen.

Filler voor een liquid facelift

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw gezicht en bespreekt welke filler het meest geschikt is en welke gebieden behandelt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in het gezicht geïnjecteerd worden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Amra Sabanovic

Drs. Amra Sabanovic heeft geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tevens heeft zij beleid en gezondheid management afgerond aan de Hoge School in Rotterdam. Na haar afstuderen heeft ze veel ervaring op mogen opdoen op de gynaecologie afdelingen in het IJsselland ziekenhuis en Erasmus MC. Twee jaar geleden heeft Drs. Amra de stap gemaakt naar de cosmetische wereld. Het cosmetische en operatieve aspect hebben haar altijd geïnteresseerd, binnen Skin+Surgery komen deze werelden mooi samen. Haar interesse in beiden gebieden heeft er doe toen leiden voor Skin+Surgery te kiezen. ‘’Het kiezen van de passende behandeling zonder dat het natuurlijk uiterlijk veranderd is mijn doel.’’ Hierin onderscheidt Drs. Arma zich in de cosmetische wereld en sluiten haar doelen passend aan bij Skin+Surgery Clinics. Naast injectable behandelingen zal Drs. Amra zich ook gaan specialiseren in de operatieve behandelingen. Drs. Amra Sabanovic
  • is BIG registreerd (BIG nr 89922112401)
Lees meer over onze specialisten arrow-right

Filler voor een liquid facelift

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is helder en eerlijk in zijn tarieven. Er zijn verschillende behandelvarianten, van licht tot intens met gerelateerde prijzen. Bespreek de mogelijkheden van een liquid facelift met fillers, die in principe niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed.

Filler voor een liquid facelift

Vanaf € 750,-

Filler voor een liquid facelift

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler voor een liquid facelift

Zie er weer zo fris uit als je je voelt

Ben je moe van ingevallen wangen, een ingezakte kaaklijn en hangende mondhoeken? Vraag een vrijblijvend consult aan voor een liquid facelift met fillers.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak