Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Liquid Facelift met Juvéderm Fillers

Op een dag kijk je kritisch in de spiegel en kom je tot de conclusie dat je er ouder of vermoeider uitziet dan je zou wensen. Ben je op zoek naar een behandeling dat een natuurlijk en langdurig resultaat geeft zonder poespas van operaties, dan is een liquid facelift een mooie overweging.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

 

We krijgen allemaal te maken met huidveroudering. De eerste tekenen van huidveroudering in het gezicht zijn bijvoorbeeld lijntjes of rimpels. Dit kan mooi en subtiel opgevuld worden met hyaluronzuur fillers. Echter op een gegeven moment gaan je wangen slapper hangen door veel volume afname. Ook treedt er verslappingen op rondom de mond en de kaaklijn. Je gezicht verlies haar jeugdige contour en het gevolg is de beruchte hamster wang of kalkoennek.

 

Dan wordt het tijd dat er goed naar je gezicht gekeken wordt. Bij Skin+Surgery kiezen we voor een holistische aanpak. Door voor een liquid facelift te kiezen pak je het probleem bij de wortel aan. Door verloren volume terug te geven aan je gezicht met Juvéderm fillers, herstel je de jeugdige uitstraling door volume te herstellen op strategische punten.

Met behulp van de gepatenteerde MD codes techniek kan je je gezicht liften en verfrissen, zonder dat er rimpel voor rimpel wordt opgespoten. De techniek is gebaseerd op volume herstel. Door de te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken. Twee belangrijke punten zitten op het jukbeen. Je jukbeen is namelijk de kapstok van je gezicht. Door gericht een Juvéderm filler daar te plaatsen, kan je je lower face liften, zonder bolle wangen of onnatuurlijke look te creëren. Na het liften van jukbeen, worden de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn aangepakt. Door de fillers op deze manier te verdelen zorg voor voor een subtiele lift en een natuurlijk en fris eindresultaat. Deze methode wordt ook wel de 7-point lift bij vrouwen en de 9-point lift bij mannen genoemd. Onze artsen kunnen haarfijn deze technieken aan je persoonlijk toelichten.

Het verschil tussen een losse filler behandeling en een Liquid Facelift met Juvéderm is dat er niet individuele zones behandeld worden, maar dat we je hele gezicht op een holistische manier mooi in evenwicht brengen. De Liquid Facelift met Juvéderm wordt in verschillende etappes opgebouwd, elke behandeling wordt er een gebied behandeld. Door deze unieke techniek en de hoge filler kwaliteit blijft een Juvéderm Filler gemiddeld 18-24 maanden mooi zitten. Dit is 6 maanden tot een jaar langer dan een gemiddelde filler behandeling. Dus je kan langer van je mooie behandelresultaat blijven genieten.

Tijdens een vrijblijvend consult bij één van onze ervaren cosmetisch artsen KNMG worden aan de hand van jouw wensen de mogelijkheden besproken. Er wordt een persoonlijk behandelplan precies voor jou op maat gemaakt. Onze specialisten werken met de Juvederm fillers. Deze fillers hebben de hoogste kwaliteit en ieder type filler is bestemd voor een specifiek gebied. Zo wil je bij je neuslippenplooi een zachtere filler plaatsen die mooi meebeweegt als je praat en wil je op de kin en de kaaklijn liever een filler met stevigheid om een gedefineerder en scherpere rand te creëren. Door de unieke samenstelling is de Juvéderm filler steviger, blijft hij langer zitten en geeft hij verzorging en hydratatie van binnenuit. Dit resulteert tot een natuurlijk resultaat, waardoor je frissere en jonge uitstraling behouden blijft. Je bent van harte welkom tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij onze cosmetisch arts om de mogelijkheden te bespreken.

De precieze kosten worden natuurlijk met je besproken na een persoonlijk consult met een van onze artsen. De cosmetisch arts KNMG bekijkt uitgebreid naar je gezicht en kan dan aan de hand van je wensen bepalen welke type liquid facelift jou het gewenste resultaat zal geven. Hierbij kan gekozen worden voor “light”, “medium”of ‘intense” liquid behandeling. De prijs en de type liquid facelift wordt voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid filler die nodig is.

Vaak zijn de kosten van een liquid facelift veel lager en is de behandeling veel minder invasief van een operatieve facelift. Je geniet na een liquid facelift ruim twee jaar van het resultaat. De filler lost geleidelijk vanzelf op en na twee jaar kan de behandeling weer herhaald worden.

Om goed te kunnen kiezen tussen een liquid facelift en een operatieve facelift is het belangrijk dat je het verschil weet tussen de twee behandeling. Allereerst is het goed te realiseren dat deze twee behandelingen totaal niet te vergelijken zijn.

 

Een operatieve facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van je gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en ook het onderliggende spier en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Overtollige huid wordt verwijderd. Hierdoor krijgen je gezicht, hals en kaaklijn een jeugdige contour.

Een liquid facelift is een filler behandeling gebaseerd op volumeherstel van je gelaat door op bepaalde sleutelpunten filler te plaatsen zodat er lifting en verstrakking van je gezicht optreedt. Beide behandelingen geven weliswaar verstrakking en verjonging van je gezicht. Echter de resultaten zijn niet vergelijkbaar en de keuze is daarom persoonlijk.

 

Wens je een behandeling die verjonging van je gezicht geeft zonder littekens of is een langdurige herstel periode geen optie en zit je niet te wachten op de rompslomp van een operatie, dan is een liquid facelift een uitstekende keuze voor natuurlijke verjonging van je gezicht. Is de mate van de verslapping in je gezicht serieus en is er veel overtollig huid, dan is een operatieve facelift meer een juiste overweging.

 

Bij Skin+Surgery Clinics zijn de eerlijk over onze adviezen naar jou. Waarom? Omdat we willen dat je voor een lange duur blij bent met je behandelkeuze. Door de duidelijke gesprekken vooraf, heb je geen spijt achter af. In onze kliniek is namelijk expertise in huis voor beide technieken, voor zowel de liquid facelift en de operatieve facelift. Hierin zijn we uniek als een van de weinige klinieken in Nederland. Onze team specialisten overleggen wekelijks met elkaar, over welke behandelmethoden het beste bij jou passen.

 

We begrijpen daarom ook heel goed dat je als client niet zelf kan beslissen welke behandeling het beste bij jou passen. Daarom helpen we je graag met onze expertise. Je hebt de mogelijkheid om je persoonlijke vraag te stellen met onze prescan formulieren. Klik hier om naar ons Pre-Analyse formulier te gaan.

We geven jou graag het beste advies en we helpen je graag verder.

Onlangs heeft Debbie Zwiers een Liquid Facelift behandeling bij Skin + Surgery Clinics ondergaan. Debbie heeft een Light Pakket gehad, uitgevoerd door Dr. Tha-In. In de video verteld Debbie meer over de behandeling en hoe haar ervaring is geweest tijdens en na de behandeling. Klik op deze link om de video te bekijken.

The 7-point en 9-point lift

De techniek die gebruikt wordt voor Juvéderm filler is ontworpen door Dr. Mauricio de Maio, een Braziliaanse plastisch chirurg. Hij heeft het gezicht opgedeeld en voor elke deel MD-codes ontwikkeld. Elk gebied heeft een andere MD-code waardoor het resultaat altijd subtiel blijft, zonder dat het zichtbaar wordt.

De MD-codes vertegenwoordigen specifieke anatomische subeenheden voor injectie van (Juvéderm) fillers. Elke MD-code bevat informatie over de beoogde injectiediepte, het juiste toedieningshulpmiddel en toedieningstechniek en het aanbevolen minimale productvolume om zichtbare resultaten te bereiken. Het gezicht wordt in meerdere vlakken opgedeeld. Tijdens een vrijblijvend consult wordt er gekeken waar er volumeverlies is opgetreden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verslapping, een vermoeide uitstraling of een droevige uitstraling of een boze uitstraling. Onze specialisten kijken goed naar de verhoudingen in uw gezicht en adviseren welk pakket er nodig is om weer een natuurlijke, jongere uitstraling te behalen. Deze unieke behandelingstechniek is zowel voor mannen als vrouwen uiterst geschikt.

 

Liquid Facelift

Resultaten Liquid Facelift met Juvéderm

Een filler voor een liquid facelift geeft direct resultaat, waar je gemiddeld een jaar van geniet. Skin + Surgery heeft al vele effectieve liquid facelifts uitgevoerd. Om een goede indruk te krijgen van de resultaten, delen een aantal cliënten hun enthousiaste ervaringen.

Filler voor een liquid facelift

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw gezicht en bespreekt welke behandeling het meest geschikt is en welke gebieden behandelt moeten worden om het gewenste resultaat te behalen. Dit heeft te maken met het verlies van volume en is dus heel verschillend per persoon. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in het gezicht geïnjecteerd worden, ook zal er een canule gebruikt worden om de filler zo mooi en geleidelijk mogelijk te verspreiden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Let er ook op dat je na de behandeling niet naar een zonnige bestemming gaat, de felle zon kan een negatieve invloed hebben om het behandelde gebied, er kunnen bijvoorbeeld pigmentvlekjes ontstaan. Breng de huid ook niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Amra Sabanovic

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij u direct resultaat ziet.
Lees meer over onze specialisten

Liquid Facelift

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is helder en eerlijk in zijn tarieven. Er zijn verschillende behandelvarianten, van licht tot intens met gerelateerde prijzen. Bespreek de mogelijkheden van een liquid facelift met fillers, die in principe niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed.

Liquid Facelift met Juvéderm - Light pakket

€ 2000,-

Liquid Facelift met Juvéderm - Medium pakket

€ 2750,-

Liquid Facelift met Juvéderm - Intens pakket

€ 3750,-

Liquid Facelift

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Met behulp van de gepatenteerde MD-codes techniek kan je je gezicht liften en verfrissen, zonder dat er rimpel voor rimpel wordt opgespoten. De techniek is gebaseerd op volume herstel. Door de te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken.

 

Door voor een Liquid facelift met Juvéderm fillers te kiezen pak je het probleem bij de wortel aan. Het verschil tussen een losse filler behandeling en een Liquid Facelift met Juvéderm is dat we je hele gezicht op een holistische manier mooi in evenwicht brengen. Holistisch naar iets kijken betekent dat je naar het geheel kijkt en dat is precies wat wij doen bij deze behandeling voor een natuurlijk ogend resultaat. We richten ons op alle elementen van het gezicht en maken gebruik van de gepatenteerde MD-codes techniek, ook wel bekend als de 7-points lift bij vrouwen of 9-points lift bij mannen.

Door te richten op sleutelpunten in je gezicht, kun je gericht tekenen van veroudering aanpakken. Twee belangrijke punten zitten op het jukbeen. Je jukbeen is namelijk de kapstok van je gezicht. Door hier gericht een Juvéderm filler te plaatsen, kan je je ‘lower face’ liften, zonder bolle wangen of een onnatuurlijke look te creëren.

Na het liften van het jukbeen, worden de sleutelpunten rondom de kin en kaaklijn aangepakt. Door de fillers op deze manier te verdelen ontstaat er een subtiele lift en een natuurlijk en fris eindresultaat. Deze unieke techniek met de hoge Juvéderm filler kwaliteit zorgt ervoor dat je gemiddeld 18-24 maanden kunt genieten van het mooie resultaat. Dat is 6 tot 12 maanden langer dan een gemiddelde filler behandeling!

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Juvéderm® fillers blijven gemiddeld 18–24 maanden in de kin en kaaklijn. Na 18 maanden zien bijna 2 op de 3 patiënten nog steeds een
verbetering in hun kin en kaaklijn. Omdat Juvéderm® fillers integreren met het eigen weefsel onder de huid, draagt dit bij aan een
natuurlijk uitziend resultaat en een natuurlijk gevoel.

Wij adviseren om de eerste 24 uur niet te sporten, onder de zonnebank te gaan, de sauna te bezoeken, make-up aan te brengen en uw gezicht niet volledig blood te stellen aan UV-straling. Bescherm uw huid ook altijd wanneer u de zon in gaat met een SPF50. In onze webshop hebben we een ruim aanbod aan hoogwaardige zonbescherming producten. Klik hier.

Juvéderm® fillers bevatten lidocaïne, een verdovingsmiddel dat kan helpen eventuele ongemakken tijdens de behandeling te voorkomen * Op basis van marktonderzoek onder ruim 1700 zorgprofessionals uit 16 internationale markten. Gebaseerd op preklinische in-vitro-vergelijkingstesten en resultaten van herhaalde behandelingsgegevens, toegevoegd aan klinische studies met Juvéderm® VOLUX en Juvéderm® VOLUMA met lidocaïne. 49 van de 79 patiënten in een studie van Allergan die de verbetering beoordeelden aan de hand van de Global Aesthetics Improvement Scale (mITT-populatie). Weefselintegratie werd aangetoond in in-vivoonderzoeken met Juvéderm® VOLUX na 4 weken.

Er zijn enkele potentiële, tijdelijke reacties op de injectieplaats die verband houden met het injecteren van fillers® Deze omvatten:

• Hardheid
• Gevoeligheid
• Zwelling
• Roodheid
• Knobbels/bultjes
• Blauwe plekjes

Deze reacties zijn meestal licht tot matig van aard en de meeste cliënten merken dat hun reacties op de injectieplaats binnen een week na de behandeling zijn verdwenen • Zoals bij elke injectie bestaat er een risico op infectie . Dit is geen volledige lijst van mogelijke bijwerkingen.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Liquid Facelift met Juvéderm

Zie er weer zo fris uit als je je voelt

Ben je moe van ingevallen wangen, een ingezakte kaaklijn en hangende mondhoeken? Vraag een vrijblijvend consult aan voor een Liquid Facelift met Juvéderm.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak