Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Ademtherapie

Ademen gaat vanzelf, zonder erbij na te denken. Met verbonden ademen worden blokkades in denken, voelen en gedrag opgeheven. Ademtherapie heelt en geeft je energie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Innerbeauty –

Ademtherapie

Ontspannend en helend ademen is een hele kunst.

Ademen lijkt zo vanzelfsprekend. Toch is ontspannend en helend ademen een hele kunst. Een groot deel van uw energie haalt u uit uw ademhaling. Er is zuurstof nodig voor alle cellen van uw lichaam. Als u niet goed ademt, kan uw lichaam niet optimaal functioneren. Ademen kan op verschillende manieren. Zo haalt u tijdens het hardlopen anders adem dan tijdens het slapen. Maar wellicht merkt u ook weleens dat u uw adem inhoudt bij het openen van uw mailbox of tijdens een moeilijk gesprek op het werk. Vaak zitten we in de gehaaste modus terwijl we juist beter functioneren door te ontspannen.

 

Tijdens de ademtherapie leert u verbonden ademhalen. Dit is een zelfhelend en transformerend proces. Verbonden ademhalen zorgt voor de integratie van onderdrukte gedachten en emoties. Hierdoor creëert u meer ruimte en verheldering in je onderbewustzijn.

Ademtherapie

Onze resultaten van ademtherapie

Goed en ontspannen ademen is een hele kunst. Je moet voldoende zuurstof binnenkrijgen en je wilt nieuwe energie opdoen. Laat je inspireren door de uitstekende resultaten van onze ademtherapie, waarbij onderdrukte gedachtes en emoties vrijkomen en een plaats krijgen.

Ademtherapie

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Ademtherapie

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante prijzen voor ademtherapie op maat, afgestemd op uw specifieke situatie. Vele zorgverzekeraars vergoeden ademtherapie als onderdeel van de aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijze of als beweegzorg.

Ademtherapie

Op basis van overleg

Ademtherapie

Veelgestelde vragen

Tijdens de ademtherapie leert u verbonden ademhalen. Dit is een zelfhelend en transformerend proces. Verbonden ademhalen zorgt voor de integratie van onderdrukte gedachten en emoties. Hierdoor creëert u meer ruimte en verheldering in uw onderbewustzijn.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Ademtherapie

Geen blokkades in denken en voelen meer

Door verkeerd ademen worden gevoelens en emoties onderdrukt. Met ademtherapie creëert u ruimte en verheldering in uw onderbewustzijn. U leeft gezonder!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak