Behandeling

Face slimming

Wil je van je onderkin en hamsterwangen af? Deze unieke behandeling geeft meer definitie in je gezicht, meer v-shape en helpt je van bolle wangen af.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Face slimming

Een unieke behandeling, waarbij er meer definitie wordt gegeven aan de onderkant van je gezicht, kaaklijn en hals. Eindelijk van je onderkin en hamsterwangen af.

Stoor jij je aan bolle wangen of aan je onderkin? Heb je het gevoel dat het onderste gedeelte van je gezicht ‘zwaar’ is en veel volume heeft? Zoek je al heel lang naar een blijvende manier om je onderkin of hamsterwangen te verwijderen? Bij Skin + Surgery kunnen we je helpen met een uniek face slimming behandeling.

 

In tegenstelling tot injectable of filler behandelingen, zijn de resultaten van deze face slimming ingreep drastisch maar zeer natuurlijk. Waar injectable behandelingen voor een minder prominentere kaaklijn, of voor juist meer definitie er van, regelmatig herhaalt moeten worden, is dat bij deze uniek ingreep niet het geval.

 

Door het buccaal vet te verwijderen, verhelpen we bolle wangen of hamsterwangen. Hierdoor heb je minder volume in het onderste gedeelte van je gezicht en krijg je meer contour en definitie tussen je jukbeen en kaaklijn. Door liposuctie toe te passen bij de hals en rond de kaaklijn, verwijderen we overtollig en hardnekkig vet. Zo verwijderen we je onderkin en creëren we meer definitie en contour van je gezicht.  Het resultaat is een blijvende V-shape, en natuurlijke overgang van de kaaklijn naar de hals.

 

De face slimming behandeling vindt plaats onder een roesje en met lokale verdoving. Dit betekent dat je erg slaperig en ontspannen bent tijdens de ingreep. Uiteraard voel je geen pijn, omdat je bent verdoofd.

 

Tijdens de face slimming ingreep wordt het buccale vet verwijderd. Dit is het vet dat kan zorgen voor hamsterwangen. Door het te verwijderen krijgt je gezicht meer contour en een V-shape. De chirurg maakt een kleine incisie aan de binnenkant van de wang. Via de mond kan zo het buccale vet worden verwijderd. De incisie is vaak zo klein, dat één hechting voldoende is om het wondje dicht te maken.

 

Om de natuurlijke contouren van je gezicht terug te brengen, en meer definitie te geven aan je kaaklijn, zal de chirurg ook vet bij de onderkin verwijderen. Dit wordt gedaan met behulp van liposuctie. Een kleine buis wordt onder je kin ingebracht, welke vervolgens het vet opzuigt. De kleine incisies die hiervoor nodig zijn worden kundig gehecht, zo is de kans op zichtbare littekens minimaal.

 

De hele ingreep duurt zo’n 1 tot 2 uur. Na kort te hebben gekoeld met coldpacks mag je naar huis. Omdat je slaperig kunt zijn, mag je niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer. Je moet dus worden opgehaald. Je wordt verbonden met drukverband. Twee dagen na de ingreep kom je opnieuw bij ons in de kliniek om het verband te verwijderen.

 

Skin + Surgery Clinics is de enige kliniek in Nederland die deze behandeling aanbiedt, en Dr. Tha-In is dan ook absolute expert te noemen op het gebied van face slimming. Haar jarenlange ervaring met buccaal vet verwijderen en verschillende liposuctie en hals-lift technieken, komen in deze behandeling samen. Dr Tha-In is eerlijk en staat bekend om haar natuurlijke resultaten. Ze ontvangt je graag tijdens een persoonlijk consult om te kijken of deze behandeling geschikt is voor jou.

Face slimming

Onze resultaten van face slimming

Bekijk de resultaten van de verschillende faceliftbehandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling zie je duidelijk het natuurlijke resultaat van de gezichtsverjonging.

Face slimming

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan deze behandeling gaat altijd een adviesgesprekken met onze chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of face slimming een geschikte behandeling voor jou is en of deze behandeling je het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de ingreep en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de behandeling hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je deze ingreep wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

De face slimming behandeling is een poliklinische ingreep, waarvoor geen opname noodzakelijk is. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen. Bij face slimming wordt het buccale vet verwijderd en er wordt liposuctie op de hals toegepast om de onderkin te verwijderen. De huid wordt niet gelift. Er is dus geen sprake van een face- of halslift.

 

De ingreep duurt 1 – 2 uur. Het verwijderen van het buccale vet geeft je een meer gedefinieerde V-shape en met behulp van liposuctie wordt ook je onderkin aangepakt. Je kaaklijn wordt strakker en je gezicht krijgt meer contour. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar, maar blijft zich in de maanden daarna vormen. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Face slimming kan, ook op latere leeftijd, nog gecombineerd worden met andere behandelingen.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Je gezicht kan enkele dagen na face slimming wat gezwollen zijn. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de ingreep normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Face slimming is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruik maken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van zenuwen en asymmetrie, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandelend arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: cosmetische ingrepen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Face slimming

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van de face slimming behandeling zijn transparant en duidelijk. Deze ingreep wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Face slimming

€ 2950,-

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 3950,-

Facelift

€ 5950,-

Facelift en halslift

€ 7950,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 8950,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 4950,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Volledige sedatie

€ 950,- per uur

Face slimming

Veelgestelde vragen

De face slimming behandeling is een ingreep om meer definitie te geven aan je gezicht, doordat we op specifieke plekken volume weghalen dat storend is. Het gaat hierbij om volume dat zorgt voor bolle wangen, hamsterwangen, een baby face of een onderkin.

 

Het is per definitie een chirurgische ingreep. Dat betekent dat je wordt geopereerd en dat de resultaten van langdurige aard zijn. In tegenstelling tot behandelingen met fillers of injectables, waarvan het effect over tijd verdwijnt.

 

Tijdens de ingreep wordt de huid niet strakker gemaakt of gelift. Het is dus zaak om een specialist te vinden die goed kan beoordelen of deze behandeling geschikt is voor jou. Bij Skin + Surgery ben je van harte welkom om te kijken of je jouw gewenste resultaten gaat behalen met deze ingreep.

Het kan zijn dat er sprake is van huidverslapping. In dat geval ben je niet geholpen met slechts het verwijderen van het buccale vet en liposuctie van de hals. Er zal dan juist meer huidverslapping optreden, omdat we volume (vet) weghalen en verwijderen. Face slimming dient in dat geval gecombineerd te worden met een hals- en/of facelift.

 

Een behandeling die alle ingrepen combineert is de Dr Tha-In Signature Lift. Deze behandeling is een combinatie waarbij alle expertises van Dr. Tha-In samenkomen, en waarmee meerdere probleemgebieden kunnen worden aangepakt voor optimale, langdurige resultaten. Dr. Tha-In Signature Lift omvat een volledige deep plane facelift, liposuctie met het liften van de hals en buccaal vet verwijdering. De Signature lift komt met de volledige nazorg pakket met medicatie, steunbanden en bindweefselmassages 3 maanden na de ingreep.

Face slimming is geschikt voor mensen die veel volume hebben rondom de onderkant van het gezicht, de kaaklijn en de hals (de onderkin). Vaak is dit vet niet ‘weg te sporten’ of ‘weg te diëten’ en geeft alleen een gecombineerde, chirurgische ingreep, echt langdurige resultaten. Het is belangrijk om te beoordelen of er voldoende elasticiteit van de huid is, om het gezicht weer de natuurlijke contouren terug te geven. Indien er sprake is van (ernstige) huidverslapping, zal de arts een andere ingreep adviseren.

Het is een behandeling die meerdere probleemgebieden aanpakt: van bolle wangen tot een onderkin.

 

De resultaten zijn drastischer en veel langer zichtbaar dan andere face slimming behandelingen zoals injectables.

 

Omdat je behandelingen combineert heb je één ingreep en één keer de hersteltijd. Ook brengt het een financieel voordeel met zich mee dan wanneer je de behandelingen los zou doen.

Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Als er sprake is van (ernstige) huidverslapping, zal een andere, aanvullende ingreep nodig zijn.

 

Zoals bij alle cosmetische ingrepen, zijn de uiteindelijke resultaten veel meer afhankelijk van de vaardigheid van de chirurg dan van de feitelijk gebruikte techniek.

 

Je krijgt kleine littekens, maar onze chirurg zal ze zo goed mogelijk verbergen.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding, infectie of zenuwletsel. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

 

Specifieke complicaties bij buccaal vet verwijderen zijn beschadiging van zenuwen en asymmetrie. De complicaties zijn niet blijvend en herstelt vaak in de loop der tijd van 3-4 maanden na de ingreep.

 • Neem voldoende rust de eerste paar dagen na je behandeling.
 • Slaap eventueel in rugligging met een extra hoofdkussen. Dit verkleint de kans op zwelling.
 • In de eerste twee weken na de behandeling mag je niet drukken, persen, tillen of bukken.
 • Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
 • Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Juist in dit gebied (onderkant van het gezicht) kun je wat beurs zijn.
 • Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
 • Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
 • Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste twee weken.
 • Je bent vaak binnen een week na deze ingreep weer toonbaar en kun je sociale activiteiten oppakken.
 • We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
 • Na 3 maanden is het raadzaam om te beginnen met bindweefselmassages. Dit versoepelt de huid, onderliggende weefsel en littekens. De massages bevorderen het herstel en zorgen voor langer behoud van het resultaat.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Kennismaken met Dr. Thanya Tha-In

De kliniek in Bergschenhoek

Face slimming

“Ik ben zo ontzettend blij!”

Deze ingreep is bedacht door Dr. Tha-In, op basis van al haar kennis en ervaring. Dit maakt haar de enige specialist in Nederland die deze ingreep op deze manier aanbiedt. Wil je ook eindelijk van je hamsterwangen en je onderkin af? Plan snel een gratis adviesgesprek in, we helpen je graag!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2021 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak