Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Lip fillers voor en na

Ben jij benieuwd naar hoe lip fillers jouw lippen kunnen opvullen? Belijk de lip fillers voor en na foto's van Skin + Surgery.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Lip fillers voor en na

Mooie lippen wil iedereen wel hebben, maar per persoon verschilt wat mooi staat. Heb jij smalle of droge lippen? En wil jij meer volume terwijl je je lippen tegelijkertijd hydrateert? Skin + Surgery kan je verder helpen met deze wensen en doet dit op zo’n manier dat jouw lippen precies goed bij je passen. De lip fillers voor en na foto’s laten zien hoe iedere cliënt een op maat gemaakt resultaat ontvangt. Kijk en lees snel verder!

Lip fillers voor en na foto’s – Heb jij het idee dat je lippen niet helemaal bij je gezicht passen? Zijn ze te smal? Of misschien asymmetrisch? Er zijn verschillende redenen waarom je voor een lip filler behandeling zou kunnen kiezen. Wat de reden ook mag zijn, Skin + Surgery weet zich er raad mee. Onze lip fillers voor en na foto’s laten zien dat we precies weten wat onze cliënten nodig hebben. Daarnaast is Skin + Surgery Clinics ook winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat je niet alleen in goed handen bent, maar dat je in de beste handen bent!

 

Skin + Surgery maakt gebruik van hyaluronzuur fillers, wat een lichaamseigen stof is. Dat betekent dat het van nature al in je lichaam voorkomt wat er voor zorgt dat je lichaam het op termijn zelf weer afbreekt. Naast het feit dat hyaluronzuur volume toevoegt aan de lippen, kan het ook vocht vasthouden. Dit maakt je lippen niet alleen voller, maar het geeft ze ook een gehydrateerde look. 

 

Skin + Surgery heeft een holistische kijk op schoonheid. Wat voor de een de perfecte lip is, staat minder mooi bij de ander. Je hebt ze vast wel eens gezien, lip fillers voor en na foto’s van mannen en vrouwen die onnatuurlijke lippen hebben omdat ze te volgespoten zijn, of scheef staan. Daarom is het zeer belangrijk dat je de juiste kliniek vindt voor je lip fillers en daarom delen wij graag onze lip fillers voor en na foto’s. Zoals je op de lip fillers voor en na foto’s ziet, creëren wij niet telkens hetzelfde resultaat. Onze specialisten maken jouw wensen waar, maar doen dit op zo’n manier dat het ook bij je gezicht past. 

 

De lip fillers voor en na foto’s laten ook zien wat de invloed is van 0.5 ml lip fillers, 1 ml lip fillers en 1.5 lip fillers. Zo kun je zien of je liever voor een grote verandering gaat, of juist meer wilt tweaken. De meeste mensen die kiezen voor de vollere lippen optie (1 ml). Sommige moeten even wennen aan een maatje voller, voordat ze meer ‘aankunnen’, en kiezen de 0.5 ml optie. Natuurlijk worden alle mogelijkheden met je besproken tijdens het vrijblijvende adviesgesprek.

 

Er zijn verschillende technieken die we kunnen toepassen tijden het opvullen met lip fillers. We kijken naar de symmetrie van het gezicht, maar ook naar de vorm van je lippen en mond. Lip fillers moeten jouw natuurlijke schoonheid versterken zoals je kunt zien op de lip fillers voor en na foto’s. Dat doen we door harmonie in het gezicht te creëren. Misschien heb je wel een welgevormde cupidoboog, die we kunnen versterken tijdens het vullen, zodat de lippen nog sensueler worden. Of als je een volle bovenlip hebt, kun je er voor kiezen jouw onderlip iets te vergroten met lip fillers, wat voor meer harmonie in het gezicht zorgt. Zo zijn er genoeg subtiele veranderingen die we kunnen creëren met lip fillers.

 

Ben je benieuwd naar wat het beste is voor jou? Kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen. Je kunt ook gelijk een afspraak maken!

Je hebt vast vragen over wat er allemaal komt kijken bij lip fillers en hoe je aan de perfecte lip fillers voor en na foto’s komt. Er zijn over het algemeen drie vragen die bijna altijd gesteld worden, namelijk:

 

  1. Hoe lang houdt het effect van lip fillers aan?
  2. Hoeveel ml aan lip filler heb ik nodig?
  3. Is een lip filler behandeling pijnlijk?

 

Hoe lang houdt het effect van lip fillers aan?

Het effect van lip fillers kan zo subtiel zijn als je wil. De eerste ml blijft ongeveer 6 maanden zichtbaar. Het effect van de volgende lip filler behandeling is  ongeveer 6 tot 9 maanden zichtbaar. Je lippen worden als het ware getraind om het hyaluronzuur op te nemen. Daarnaast wordt de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur in je lippen gestimuleerd door het injecteren van lip fillers. Dat betekent dat wanneer je stopt met lip fillers, je er toch iets vollere lippen aan overhoudt. Dit is wel een subtiele verandering. 

 

Hoeveel ml  lip filler heb ik nodig?

Hoeveel filler nodig is, verschilt per persoon. De gemiddelde persoon die lip fillers laat injecteren heeft genoeg aan 1 ml. Deze hoeveelheid geeft het effect van mooie, volle lippen, maar houdt de verandering subtiel en natuurlijk. Als je een meer uitgesproken resultaat wilt, kun je kiezen voor 1.5 ml. Sommige mensen willen niet per se vollere lippen, maar willen kleine tweakjes om bijvoorbeeld de symmetrie van hun lippen te verbeteren. Zij kiezen vaak voor 0.5 ml. Onze Skin + Surgery specialisten denken met je mee. 

 

Is een lip filler behandeling pijnlijk?

Nee, een lip filler behandeling is niet per se pijnlijk, maar de meeste mensen ervaren het gevoel als niet plezant. Er ontstaat namelijk druk in de lippen omdat er hyaluronzuur wordt geïnjecteerd. Ben je bang voor dit drukkende gevoel? Geen zorgen! Gelukkig ontnemen we al een groot deel van dit gevoel door middel van een verdovende crème. 

Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt als je in de omgeving van Rotterdam of Den Haag woont. Ook als je van verder komt, zijn we goed te bereiken met de auto en het openbare vervoer. Plan hier je reis met Google Maps naar onze kliniek in Bergschenhoek, Rotterdam. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken.

 

Naast dat Skin + Surgery lip fillers aanbiedt voor mooie, volle lippen, kunnen we je ook verder helpen met fillers tegen volumeverlies, neuscorrecties met fillers en nog veel meer! Onze ervaren specialisten zorgen voor prachtige resultaten, zoals de lip fillers voor en na foto’s al bewijzen.

Lip fillers voor en na

Resultaten van lippen opvullen

Als het om lippen gaat, is een “one size fits all” manier van werken een red flag! Net als met alles andere in het leven, is harmonie en balans het mooist. Té volle lippen hebben een ongewenst effect op de andere delen van het gezicht.  Wanneer je besluit dat je lip fillers wil, moet je de juiste, ervaren specialist vinden met een oog voor esthetiek. Dit is belangrijk omdat de specialist niet alleen je lippen moet opvullen, maar ook moet kijken naar de samenhang en symmetrie van je gezicht. Bij Skin + Surgery kijken we holistisch naar je gezicht. Dat betekent dat we overal rekening mee houden. Niets laat ons werk beter zien, dan de lip fillers voor en na foto’s op deze pagina. Daarnaast geven onze cliënten op kliniekervaringen.nl vol trots aan dat onze Skin + Surgery specialisten geweldig werk verrichten. Lees de reviews en laat je overtuigen!

Lip fillers voor en na

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Als je op adviesgesprek komt bij de cosmetisch arts zullen al jouw wensen besproken worden. De cosmetisch arts bekijkt jouw lippen en bespreekt welke filler het meest geschikt is. Er wordt besproken hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Ook komen de nazorg, eventuele risico’s en eindresultaat aan bod. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt, die later kunnen worden vergeleken met het eindresultaat.

 

Geen paar lippen is gelijk. Onze arts beoordeelt jouw lippen en geeft deskundig en eerlijk advies welke filler het meest geschikt is. De lippenopvulling wordt perfect afgestemd op wat bij jouw gezicht past én op jouw specifieke behoeften. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Als je gekozen hebt voor lip fillers bij Skin + Surgery, teken je samen met de cosmetisch arts van Skin + Surgery de behandelovereenkomst. Er worden vooraf foto’s vooraf gemaakt die later naast de foto’s na de fillerbehandeling worden gelegd. Je ziet hiermee in een oogopslag het resultaat. Een aantal van deze lip fillers voor en na foto’s kun je op deze pagina vinden.

In de drukbezochte kliniek van Skin + Surgery worden veelvuldig filler behandelingen uitgevoerd. Het is een kortdurende, poliklinische behandeling. Je mag na de lip filler behandeling weer naar huis. Het opvullen van de lippen is over het algemeen vrijwel pijnloos. Heb je gevoelige lippen of vind je de behandeling spannend? Dan kun je kiezen voor een plaatselijke verdoving of een verdovende crème. De gelachtige filler met hyaluronzuur wordt met een zeer dunne naald in de huid van je lippen gespoten. Hyaluronzuur neemt vocht op en zorgt voor hydratatie en volume van de huid. Onze arts kijkt voor het beste resultaat niet alleen naar de vorm van je lippen. Je gehele gezicht wordt bekeken om een perfecte balans te realiseren.

 

Het injecteren van lip fillers duurt slechts 10 à 15 minuten. Ter bestrijding van de zwelling worden je lippen en het omliggende gebied gekoeld met een ice pack. Wij kunnen je lippen hun oorspronkelijke contour en volume teruggeven, of zelfs iets vergroten. Daarbij wordt rekening gehouden met de verhouding tussen je lippen en jukbeenderen, evenals met de verhouding tussen je bovenlip en onderlip. Desgewenst kun je de liplijn laten accentueren. Er wordt gebruikgemaakt van tijdelijke fillers. Het effect is ongeveer één jaar zichtbaar. Het ingespoten hyaluronzuur is dan volledig door je lichaam opgenomen. De behandeling kan daarna zonder problemen worden herhaald om weer mooie volle lippen te krijgen. Bekijk de lip fillers voor en na foto’s om een aantal voorbeelden te zien.

lip-t-e1637847078846-500x273

Na het injecteren van lip fillers kunnen je lippen wat rood en gezwollen zijn, of wat blauwe plekjes vertonen. Dit is meestal minimaal. Met direct koelen wordt de zwelling tegengegaan. Deze lichte symptomen zijn niet ernstig en verdwijnen vanzelf. De verdoving werkt ongeveer twee uur. Het behandelde gebied kan hierdoor nog wat ongevoelig zijn. Dit herstelt zich automatisch. Skin + Surgery hanteert een speciaal ontworpen nazorgprotocol, voor een optimale genezing en snel herstel. Je behandelend arts adviseert je om de eerste 24 uur geen alcohol te drinken en niet te sporten of zware lichamelijke activiteiten te verrichten.

 

Je mag na één dag je dagelijkse bezigheden weer oppakken. Het is vanaf dat moment ook weer toegestaan om make-up op te doen. Vermijd in de eerste week na de injectie van lip fillers blootstelling aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. Het wordt afgeraden om de eerste twee weken na de lip filler behandeling, een behandeling bij de schoonheidsspecialist of huidtherapeut te ondergaan. Het eindresultaat is na 14 dagen zichtbaar. Je hebt circa één jaar plezier van vollere lippen met een natuurlijk resultaat.

Lip fillers en het opvullen van de lippen brengen geen grote risico’s met zich mee. De kans op complicaties is ook zeer klein. Onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en met de beste technieken. Zij hebben een speciaal oog voor verhoudingen en passen de lip filler op een subtiele manier toe. De risico’s worden hierdoor tot een minimum gereduceerd. Zoals bij elke ingreep het geval is, kan er incidenteel een allergische reactie of infectie optreden. Neem bij twijfel meteen contact op met je behandelend arts in onze kliniek.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Lip fillers voor en na

Veelgestelde vragen

Fillers worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo wordt filler gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

 

Lip fillers worden gebruikt om de lippen te vullen, te contouren en te hydrateren. Heb je smalle, kleine of droge lippen? Lip fillers kunnen daar verandering in brengen. Bekijk de lip fillers voor en na foto’s om het verschil te zien.

Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per Filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Tha-In Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Lip fillers voor en na

Volle, glanzende lippen maken je blij

Volle lippen, wie wil ze tegenwoordig niet? Maar lippen opvullen is niet het enige wat je met lip fillers kunt doen. Je kunt kiezen voor lip fillers als je verzorgde, gezonde en gehydrateerde lippen wil. Lip fillers kunnen de contouren van je lippen veranderen, waardoor ze sensueler ogen. Bijvoorbeeld als je een meer uitgesproken cupidoboog wil. Daarnaast wordt het opdoen van lippenstift een hele beleving met zo’n mooi canvas. Voel je mooi en maak gebruik van lip fillers bij Skin + Surgery Clinics. Onze lip fillers voor en na foto’s laten zien wat je kunt verwachten. Maak nu een afspraak en laat ons je verder helpen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak