CFU Elife

De nieuwste technologie op het gebied van huidverbetering en verstrakking bij Skin Surgery Clinics

CFU Elife header

Behandelingen

CFU Elife behandeling

CFU elife is een unieke non-operatieve huid verstrakkende behandeling. De CFU elife is uiterst geschikt voor de ouder wordende, beschadigde huid en is breed inzetbaar voor diverse huidproblemen. Naast het opfrissen en verbeteren van de huid geeft het ook een subtiele verstrakkende lift.

Wat is CFU Elife

CFU Elife staat voor High Intensity Focused Ultrasound, een revolutionair apparaat voor huidverbetering dat werkt op basis van geluidsgolven.

Lees meer

De behandeling

De CFU elife behandeling is een non-operatieve behandeling die de natuurlijke collageen aanmaak versnelt en de huid verstrakt door middel van geluidsgolven. Het is een relatief snelle en pijnloze behandeling zonder downtime (herstelperiode).

Lees meer

Unieke technologie

CFU elife is een uniek apparaat dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën voor huidverbetering, waaronder licht- en geluidsgolven. Het apparaat bevat ook een speciaal ontworpen micro-dermabrasiekop die de huid voorbereidt op de behandeling.

Lees meer

Indicatie

Met CFU Elife kunnen we cliënten behandelen met een scala aan huidproblemen, waaronder veroudering, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels en acne. Het apparaat is ook ideaal voor cliënten die op zoek zijn naar een algehele verbetering van de huidstructuur en -textuur.

Lees meer

Persoonlijke ervaring Debbie Zwiers

Onlangs heeft Debbie Zwiers een aantal CFU behandelingen bij Skin + Surgery Clinics ondergaan. Debbie heeft een sessie van 3 behandelingen gehad, uitgevoerd door onze huidspecialist.

Lees meer

Onze resultaten

CFU Elife Huidverstrakking

Een onderkin kan voor veel onzekerheid zorgen, vooral wanneer deze genetisch bepaald is en dus niet weg te krijgen is met een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Wat onze cliënten het meest opvalt na de lipolaser onderkin behandeling is hun toegenomen zelfverzekerdheid. Een onderkin kan bewust en onderbewust jouw zelfvertrouwen beïnvloeden en het verwijderen van de onderkin heeft eigenlijk altijd positieve gevolgen. We bespreken graag al je vragen over de lipolaser onderkin behandeling tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Lees ook de ervaringen van de clienten die je voorgingen op Kliniekervaringen.nl.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Hoe verloopt deze behandeling?

1.

Adviesgesprek met de arts

1.

Adviesgesprek met de arts

Met CFU Elife kunnen we cliënten behandelen met een scala aan huidproblemen, waaronder veroudering, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels en acne. Het apparaat is ook ideaal voor cliënten die op zoek zijn naar een algehele verbetering van de huidstructuur en -textuur. Om het gewenste resultaat te behalen zijn er gemiddeld 1-3 behandeling nodig. Uw arts maakt een persoonlijk behandelplan met u.

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek wordt u voorzien van alle informatie over de behandeling, de voor- en nazorg en is er ruimte om vragen te stellen zodat u precies weet wat u te wachten staat en met een rustig gevoel de behandeling kan ondergaan. Tijdens het consult zal één adviseren hoeveel behandelingen u nodig heeft om het gewenste resultaat te behalen.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

De CFU elife behandeling is een non-operatieve behandeling die de natuurlijke collageen aanmaak versnelt en de huid verstrakt door middel van geluidsgolven. Het is een relatief snelle en pijnloze behandeling zonder downtime (herstelperiode). Tijdens de behandeling wordt er geleidende gel aangebracht op het behandelde gebied en kunt u een licht tintelend gevoel ervaren. Dit gevoel is heel kort en verdwijnt vrijwel direct na de behandeling. Wanneer u overgevoelig bent kunt u ervoor kiezen een verdovende crème aan te laten brengen.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Voorzorg
Voorafgaande de behandeling kunt u uw huid al goed voorbereiden. Wij adviseren uw huid goed te verzorgen met passende huidproducten, collageenpoeder, vitamine C tabletten en serum, het consumeren van goede voeding en voldoende water te drinken. Wanneer u dit consistent aanhoudt, ook na de behandeling(en), zal dit uw herstel bevorderen en het resultaat langer aanhouden.

Nazorg
Na de behandeling kunt u wat lichte zwelling, roodheiden/of een beurs gevoel ervaren. Mocht dit vervelend aanvoelen kunt u het behandelde gebied koelen met een ice pack. Wij adviseren u zich te houden aan onderstaande nazorginstructies voor het mooiste resultaat:

 • Eerste 24 uur niet sporten
 • Eerste 24 uur niet naar de sauna of zwembad
 • Eerste 48 uur niet blootstellen aan zonlicht
 • Let op met hitte en kou op de huid

Tijdens de behandeling zal de behandeld arts passend en persoonlijk advies geven wat bevorderlijk kan zijn voor uw herstel en om het mooiste resultaat te behalen.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

Er zijn verschillende studie uitgevoerd naar de veiligheid en resultaten van de CFU elife ultrasound behandeling. De CFU elife is een erg veilige behandeling en er is geen sprake van een downtime. De complicaties die kunnen optreden zijn de behandeling zijn roodheid, zwelling en een beurs gevoel. Dit verdwijnt binnen 2 weken. Wij adviseren wel dringend het advies op te volgen die u van de behandeld cosmetisch arts krijgt.

CFU Elife behandeling

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics biedt de perfecte prijs-kwaliteit verhouding aan voor onze CFU Elife huidverstrakking behandeling. De kosten van de CFU Elife behandeling zijn te vinden op onze prijzenpagina. Hier kun je ook de prijzen van onze andere behandelingen vinden.

Gratis CFU Analyse

Bent u geïnteresseerd in een CFU Elife maar twijfelt u of u de juiste indicatie heeft? Onze cosmetisch artsen / chirurgen geven eerlijk en persoonlijk advies aan de hand van uw aangeleverde foto’s. Na het online advies nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend consult aangepast op uw wensen.

Buccaal vetverwijderen
Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dominique SkinSurgery Clinics

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”

Dominique Kortenoeven

Gecertificeerd Huidspecialist
Naomi

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.

Naomi Sambo

Gecertificeerd Huidspecialist
Michelle

Huidspecialist Michelle is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Michelle Kok

Gecertificeerd huidspecialist

CFU Elife huidverstrakking

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 22:00 uur, op het volgende nummer of email.

Wat is CFU life?

CFU elife staat voor High Intensity Focused Ultrasound, een revolutionair apparaat voor huidverbetering dat werkt op basis van geluidsgolven. In vergelijking met laser- en lichttherapie bereikt enkel de CFU elife met zijn unieke transducer de diepste huidlaag, inclusief de diepere onderlaag, ook wel de SMAS-laag genoemd. Veel reguliere HIFU-apparaten komen niet tot deze huidlaag of bereiken deze huidlaag niet optimaal.

De unieke CFU elife zendt een serie van ultrasound pulsen op het behandelde gebied uit. Deze geluidsgolven kunnen in verschillende huidlagen uitgezonden worden. De diepte van de geluidgolven variëren per indicatie tussen 1,5 mm tot 13 mm. Door precies te richten op de huidlaag die we willen verstrakken, maken voor jou een uniek behandelplan. Aan de hand van deze persoonlijk behandelplan wordt er per indicatie gekeken wat het gewenste resultaat zal geven. Door gerichte geluidsgolven worden de juiste huidlagen geactiveerd tot aanmaak van collageen en elastine. Dit resulteert in een slankere en strakke huid maar zorgt ook voor een subtiel liftend effect.

Welke indicaties kunnen behandeld worden?

De volgende indicatie kunnen behandeld worden:

 • Grote/ grove poriën
 • Ongelijke tint en textuur van de huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Neuslippenplooi
 • Kaaklijn verstrakken
 • Dubbele kin
 • Verslapte hals
 • Verstrakken van buik en bovenarmen
 • Verstrakking van de huid na chirurgische behandeling zoals een liposuctie

Bij welke contra-indicaties kan de behandeling niet uitgevoerd worden?

Bij onderstaande contra-indicaties kan de behandeling niet uitgevoerd worden:

 • Zwangerschap of borstvoeding
 • Huidaandoeningen/ gezichtsziektes
 • Overgevoelige huid
 • Binnen 6 maanden na een zware peeling
 • Diabetes/ overgewicht

Wat is de nazorg na de behandeling?

Na de behandeling kunt u wat lichte zwelling, roodheiden/of een beurs gevoel ervaren. Mocht dit vervelend aanvoelen kunt u het behandelde gebied koelen met een ice pack. Wij adviseren u zich te houden aan onderstaande nazorginstructies voor het mooiste resultaat:

 • Eerste 24 uur niet sporten
 • Eerste 24 uur niet naar de sauna of zwembad
 • Eerste 48 uur niet blootstellen aan zonlicht
 • Let op met hitte en kou op de huid

Tijdens de behandeling zal de behandeld arts passend en persoonlijk advies geven wat bevorderlijk kan zijn voor uw herstel en om het mooiste resultaat te behalen.

Hoe lang houden de resultaten aan?

Het resultaat verschilt per persoon. Dit heeft te maken met uw leeftijd en levensstijl, hierbij kunt u denken aan uw dagelijkse activiteiten maar ook het consumeren van gezonde voeding en huidproducten die u gebruikt. Een gezonde levensstijl bevordert niet alleen uw gezondheid maar ook het resultaat waardoor u langer plezier heeft van de CFU elife behandeling. Hoe beter u de kwaliteit van uw huid onderhoudt, hoe langer u kunt genieten van mooi resultaat. Het huidverouderingsproces kan vertraagd worden, maar niet stoppen.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Er zijn verschillende studie uitgevoerd naar de veiligheid en resultaten van de CFU elife ultrasound behandeling. De CFU elife is een erg veilige behandeling en er is geen sprake van een downtime. De complicaties die kunnen optreden zijn de behandeling zijn roodheid, zwelling en een beurs gevoel. Dit verdwijnt binnen 2 weken. Wij adviseren wel dringend het advies op te volgen die u van de behandeld cosmetisch arts krijgt.

Plan direct je afspraak in

Met CFU Elife kunnen we cliënten behandelen met een scala aan huidproblemen, waaronder veroudering, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels en acne. Het apparaat is ook ideaal voor cliënten die op zoek zijn naar een algehele verbetering van de huidstructuur en -textuur. Om het gewenste resultaat te behalen zijn er gemiddeld 1-3 behandeling nodig. Uw arts maakt een persoonlijk behandelplan met u.

Behandelingen uitgevoerd

8,9/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten