Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Filler voor de kin

Oogt je gezicht asymmetrisch door een vlakke of teruggetrokken kin? Met een filler voor de kin herstelt Skin + Surgery de natuurlijke balans in je gezicht.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Filler behandeling voor de kin

Hele kleine hoeveelheden filler in je kin kunnen al een prachtig resultaat geven.

Heb je een vlakke of een teruggetrokken kin? De kin heeft een bepalende rol in ons gezicht en gezichtscontour. Zo kan het gezicht in drie delen worden verdeeld: De bovenkant van het gezicht tot de wenkbrauwen, van de wenkbrauwen tot het puntje van de neus en vanaf het puntje van de neus tot de kin. Wanneer deze drie afstanden gelijk zijn, oogt het gezicht symmetrisch en in balans. Fillers worden daarom vaak gebruikt in de kin, om zo de kin te verlengen of te vormen en zo symmetrie in je gezicht terug te brengen. Hele kleine hoeveelheden filler in je kin kunnen al een prachtig resultaat geven.

 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Je bent van harte welkom in onze klinieken in Bergschenhoek (vlakbij Rotterdam) of Den Haag.

Filler voor de kin

Resultaten van een filler voor de kin

De vorm van je kin is bepalend voor je gezichtscontour. Het is reden dat een filler voor de kin een veelvoorkomende behandeling is bij Skin + Surgery. Bekijk de resultaten van onze cliënten die eerder deze kincorrectie zonder operatie met grote tevredenheid ondergingen.

Filler voor de kin

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw kin en bespreekt welke filler het meest geschikt is. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden over de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in de kin geïnjecteerd worden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Drs. Vivian Beekman

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Drs. Beekman is gespecialiseerd in de ooglidcorrectie en injectables, waarbij kwaliteit en een natuurlijk resultaat altijd voorop staan. Lees meer over onze specialisten

Filler voor de kin

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery verzorgt met een filler voor de kin een betaalbare kincorrectie zonder operatie. Je weet qua kosten exact waar je aan toe bent met de effectieve fillerbehandeling. Een filler voor de kin uit cosmetisch oogpunt wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Filler | kin

€ 450,-

Filler voor de kin

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een Filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler voor de kin

Effectieve correctie van je kin, zonder operatie

Een filler voor de kin biedt een perfecte oplossing als je kin minder volume heeft, wat naar binnen valt en de verhoudingen in je gezicht verstoord zijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak