Behandeling

Buccaal vetverwijdering

Ben je niet blij met je bolle wangen en wil je een strakkere gezichtscontour? Skin + Surgery is de leidende kliniek in Nederland voor buccaal vetverwijdering.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Buccaal vetverwijdering

Buccaal vetverwijdering geeft je een slanker gezicht met meer definitie en contour.

Heb je last van hamsterwangen? Of wil je strakkere contouren in je gezicht? Als enige in Nederland biedt Skin + Surgery de behandeling buccaal vetverwijdering aan, ook wel wangvet verwijdering of buccaal lipectomie genoemd. Deze ingreep geeft je gezicht direct meer definitie en strakkere contouren, en staat echt bekend als de ingreep om hamsterwangen te verwijderen.

Door bijvoorbeeld gewichtstoename of door een genetische oorzaak (vaak van aziatische oorsprong of uit het Midden-Oosten) kunnen je wangen bol zijn en hebben ze weinig contour. Het vetkussentje, het buccaal vet, kan via de mond verwijderd worden. De ingreep geeft direct effect. Je gezicht oogt slanker en meer gedefinieerd. Deze ingreep zou eventueel gecombineerd kunnen worden met andere chirurgische ingrepen zoals een facelift of een MACS lift. Dokter Thanya Tha-In, onze chirurg, is de specialist in deze ingrepen en kan je adviseren welke ingreep het best bij jou past.

Buccaal vetverwijdering

Resultaten verwijderen hamsterwangen

Buccaal vetverwijdering geeft zeer goede resultaten. Het verwijderde vet komt niet terug. De resultaten zijn direct zichtbaar en blijvend, uitgaande van een normaal gewicht met regelmatig bewegen en een gezond voedingspatroon.

Buccaal vetverwijdering

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Om meer harmonie en balans in een gezicht te brengen is het soms nodig om de volumineuze wangen te contouren. Door het volume van het “buccaal vetkussentje” te verwijderen, neemt de wangvolume af en ogen de jukbeenderen en de wangen meer gedefinieerd. Deze chirurgische ingreep kan uitgevoerd worden onder lokale verdoving in de mond.

Deze ingreep is geschikt voor cliënten die bolle en ovale gezichten hebben met de typische hamsterwangen. Dit kan door gewichtstoename komen dan wel door een genetische oorzaak worden bepaald. De ingreep wordt uitgevoerd na een kleine verdoving in de mond en via een kleine incisie in de wangslijmvlies wordt het vet verwijderd. Het geeft dus geen zichtbare littekens. De ingreep duurt ongeveer 45-60 minuten. Zwelling en blauwe plekken zijn minimaal. Je zou de volgende dag weer kunnen werken.

Voordelen van Buccaal vetverwijdering:

  • Verbetering van gezichtscontour en symmetrie
  • Verjonging van het aangezicht
  • Geen zichtbare littekens
  • Korte hersteltijd

Het duurt gemiddeld 2 weken om het uiteindelijke effect van de ingreep te zien. Na afname van de zwelling (duur 1-2 weken) gaat het weefsel zich settelen en de wangen ogen meer gedefineerd en gecontoured.

Na de ingreep adviseren wij:

– In de eerste week na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
– Wij raden je aan om niet te roken. Roken verhoogt de kans op complicaties.
– Vermijd intensief kauwen van vast voedsel.
– Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, eerste 24 hr na uw ingreep
– Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste weken.

De ingreep kent weinig risico’s en gebeurt onder lokale verdoving.

Mogelijke complicaties zijn zwelling, nabloeding, pijn bij het kauwen en heel zeldzaam een zenuwbeschadiging.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Buccaal vetverwijdering

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is leidend in buccaal vetverwijdering, ook wel wangvet verwijdering of buccaal lipectomie genoemd. Je betaalt een transparant, vast tarief. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. De behandeling wordt zelden door de zorgverzekeraar vergoed.

Buccaal vetverwijdering

€ 1750,-
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor
Na
Voor

Buccaal vetverwijdering

Veelgestelde vragen

Buccaal vet verwijdering is een ingreep die vaak wordt uitgevoerd in Azie, het midden oosten en USA. Om definitie in het gezicht te brengen is het soms nodig om de  wangen te contouren. Dit kan je doen met make-up. Of door het ‘buccaal vetkussentje’ te verwijderen, neemt de wangvolume af en ogen de jukbeenderen en de wangen meer gedefinieerd.

De ingreep wordt uitgevoerd na een kleine verdoving in de mond en via een kleine incisie in het wangslijmvlies wordt het vet verwijderd. Het geeft dus geen zichtbare littekens.

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Deze ingreep is geschikt voor cliënten die bolle en ovale gezichten hebben met de typische hamsterwangen. Dit kan door gewichtstoename komen dan wel door een genetische oorzaak worden bepaald.

Het duurt gemiddeld 2 weken voordat je volledig hersteld bent.

Je mag niet drukken, persen, tillen of bukken. Wij raden je aan om niet te roken. Vermijd ook intensief kauwen van vast voedsel. Sporten mag weer na 2 weken.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Buccaal vetverwijdering

Geen hamsterwangen meer

Je storende hamsterwangen en asymmetrische gezichtsprofiel verdwijnen met deskundig en veilig buccaal vetverwijdering. Je gezicht is weer in balans.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over buccaal vetverwijdering, of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak