Behandeling

Innerbeauty

Schoonheid zit van buiten én van binnen. Innerbeauty! Skin + Surgery brengt met natuurlijke producten en therapieën je lichaam en geest in harmonie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Innerbeauty behandelingen

8,8 / 10
De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 195 ervaringen.

Skin + Surgery

Innerbeauty

Wij geloven dat innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. We hebben de neiging ons te focussen op de mooie buitenkant, maar vergeten daarbij dat het essentieel om daadwerkelijk lekker in je vel te zitten. Er gaat veel liefde en energie verloren doordat we in een stressvolle samenleving leven. We verliezen onszelf in ons werk, onze relaties of komen niet aan ontspanning toe door allerlei invloeden van buitenaf. Dit terwijl er zoveel moois van binnen zit. Pas als je lichaam en geest in balans zijn, verover je met je glimlach de hele wereld. SkinSurgery Clinics helpt je daar graag bij.

Vrijblijvend adviesgesprek

Drs. Kim de Weijer

Dokter Kim is cosmetisch arts met inmiddels ruim 7 jaar ervaring. Gedurende deze tijd heeft zij meer dan vijfduizend cosmetische ingrepen verricht, waarbij haar cliënten hebben aangegeven zeer tevreden te zijn over de behandelingen. Daarnaast heeft zij werkervaring in de spoedeisende hulp en als huisarts. Vanuit haar artsenvisie kijkt ze naar de gehele persoon en niet alleen naar de behandeling. ‘Mijn behandelingen zijn gericht op het benadrukken van positieve gezichtskenmerken en het verbeteren van negatieve kenmerken. Het doel is een subtiel, natuurlijk en verfrissend resultaat.’ Lees meer over onze specialisten

Innerbeauty

Uiterlijke schoonheid
weer in balans.

Weer balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2021 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak