Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Innerbeauty

Schoonheid zit van buiten én van binnen. Innerbeauty! Skin + Surgery brengt met natuurlijke producten en therapieën je lichaam en geest in harmonie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Innerbeauty behandelingen

8,8 / 10
De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 195 ervaringen.

Skin + Surgery

Innerbeauty

Wij geloven dat innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. We hebben de neiging ons te focussen op de mooie buitenkant, maar vergeten daarbij dat het essentieel om daadwerkelijk lekker in je vel te zitten. Er gaat veel liefde en energie verloren doordat we in een stressvolle samenleving leven. We verliezen onszelf in ons werk, onze relaties of komen niet aan ontspanning toe door allerlei invloeden van buitenaf. Dit terwijl er zoveel moois van binnen zit. Pas als je lichaam en geest in balans zijn, verover je met je glimlach de hele wereld. SkinSurgery Clinics helpt je daar graag bij.

Vrijblijvend adviesgesprek

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Innerbeauty

Uiterlijke schoonheid
weer in balans.

Weer balans tussen je innerlijke welzijn en je uiterlijke schoonheid. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak