Lanluma X

Lanluma X stimuleert uw eigen natuurlijke collageen aanmaak.

lanluma x behandeling

Behandelingen

De Lanluma X Bilfiller behandeling

Lanluma X Bilfiller stimuleert uw eigen natuurlijke collageen aanmaak. Het geeft meer volume, verbetert de textuur van de huid en remodelleert uw billen voor een mooier en gevormd silhouet. Lanluma is dé behandeling voor de billen zonder dat hier een operatie aan te pas komt.

Lanluma X bij Skin + Surgery

Lanluma X Bilfiller is een injecteerbare filler die platte of slappe billen en cellulitis kan herstellen en meer volume kan toevoegen en de huidstructuur kan verstevigen. Mooie, ronde billen, wie wil dat nou niet?

Lees meer

Lanluma X Bilfiller pakketten

Lanluma X cellulites pakket en het Lanluma X volume pakket

Lees meer

Lanluma X

Onze resultaten van Lanluma X

Bekijk de resultaten van de verschillende Lanluma X behandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling ziet u duidelijk het natuurlijke resultaat.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Lanluma X

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit. Een Lanluma X Billfer behandeling wordt als ‘pakket’ uitgevoerd. Wat jij precies nodig hebt om jouw gewenste resultaat te bereiken, overleggen onze specialisten graag met u. Beide pakketten zijn inclusief 2 bindweefselmassages en collageenpoeder. Een combinatie van Lanluma, bindweefselmassage en collageenpoeder. Een Lanluma X Billfer behandeling wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Lanluma X cellulites pakket 3000
Lanluma X volume pakket 5000

Lanluma X

Dr. Tha-In

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van SkinSurgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirurg
Kristel

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Drs. Leanne

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Vivian

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Tessa

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Lara

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Aletta

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dominique SkinSurgery Clinics

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”

Dominique Kortenoeven

Gecertificeerd Huidspecialist
Naomi

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.

Naomi Sambo

Gecertificeerd Huidspecialist
Michelle

Huidspecialist Michelle is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Michelle Kok

Gecertificeerd huidspecialist

Lanluma X

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 22:00 uur, op het volgende nummer of email.

Wat is de nazorg na een Lanluma X behandeling?

Om een optimaal resultaat en een geleidelijk, langdurig effect van Lanluma X Bilfiller te garanderen, is het belangrijk om de nazorginstructies van uw arts na te leven. Aanbevelingen voor nazorg zijn de volgende:

+ Masseer het behandelde gebied gedurende 10 minuten, 2 keer per dag, de eerste 7 dagen na uw behandeling. Doe dit volgens het advies van uw arts. Gebruik een vocht inbrengende crème om de wrijving tijdens het masseren te verminderen.
+ Breng in de eerste 24 uur na uw behandeling een koud kompres aan gedurende 30 minuten, gewikkeld in een gaasje of stuk stof (leg geen ijs rechtstreeks op de huid). Dit helpt eventuele zwelling te verminderen.
+ Hoewel pijn zeldzaam is, kunt u paracetamol nemen als u zich ongemakkelijk voelt.
+ Gebruik op de injectieplaats de eerste 24 uur geen skincare producten zoals huidverzorging, make-up of zelfbruiner. Dit om infectie te voorkomen.
+ Ga gedurende de eerste 7 dagen niet naar de sauna of het zwembad.
+ Ga minimaal 10 dagen niet in de zon, u moet UV-licht vermijden, inclusief zonnebank tot de roodheid verdwenen is.
+ De eerste dagen kan het een beetje beurs aanvoelen
+ Het effect van Lanluma X Bilfiller is ongeveer na 2 maanden zichtbaar.
+ Voor de beste resultaten worden 2 of meerder (herhaal)behandelingen geadviseerd. De arts zal met u overleggen hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft voor uw gewenste resultaat.
+ Het effect van Lanluma X Bilfiller blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Dit is echter afhankelijk van leeftijd, levensstijl en ieders persoonlijke collageen aanmaak.

 

Vanuit Skin + Surgery wordt geadviseerd om de Lanluma behandeling aan te vullen met bindweefselmassages en collageensupplementen. Dit draagt bij aan de resultaten van uw Lanluma X Bilfiller behandeling.

Wat is het verschil met een filler of operatie?

Een filler geeft direct volume aan het te behandelen gebied, terwijl het effect van Lanluma X Bilfiller niet zo snel is: u moet een reeks behandelingen ondergaan en wachten tot het de aanmaak van nieuw collageen door uw lichaam op gang brengt. De resultaten van Lanluma X Bilfiller zijn echter beter dan die van hyaluronzuurfillers.

Wat zijn mogelijke risico’s van een Lanluma X behandeling?

Je kunt direct na de behandeling wat bobbeltjes voelen en de huid kan wat gevoelig of beurs zijn. Vaak is dit de zwelling en trekt dit binnen enkele dagen weg. Voelbare bobbeltjes kunnen een kleine ophoping zijn van het gebruikte materiaal (Poly-L-melkzuur) die niet gelijkmatig heeft kunnen verdelen.

Er zijn zeldzame gevallen bekend waarbij bobbeltjes kunnen ontstaan, ook bekend als granulomen. Ze kunnen voorkomen bij een oppervlakkige injectietechniek of wanneer het gebied niet voldoende gemasseerd is. Er zijn echter verdunningsmassagetechnieken, waardoor Lanluma X Bilfiller bijwerkingen kunnen worden verholpen indien ze optreden. Verder is het daarom uiterst belangrijk om uw Lanluma X Bilfiller behandeling door een gespecialiseerd cosmetisch arts uit te laten voeren.

Tot slot kunnen keloïdvorming en hypertrofische littekens voorkomen na een Lanluma behandeling. Lanluma werkt door collageen te stimuleren; de grootste oorzaak van keloïdvorming. Bent u hier gevoelig voor, overleg dan met uw behandelend arts of een Lanluma behandeling geschikt is voor jou.

Wanneer en hoelang ziet u het resultaat van Lanluma X?

Na uw Lanluma X Bilfiller behandeling wordt uw lichaam aan het werk gezet om meer collageen aan te maken. De eerste zichtbare resultaten zijn gemiddeld 8 weken na de behandeling zichtbaar. Na vier tot zes maanden na de behandeling zijn de resultaten vaak optimaal.

U hebt vervolgens gemiddeld 2 jaar plezier van uw Lanluma behandeling.

Hoe gaat een Lanluma X behandeling in zijn werk?

Tijdens een Lanluma X Bilfiller behandeling wordt er via een kleine incisie met behulp van een canule het middel geïnjecteerd in verschillende gebieden. Voor de behandeling worden uw doelen uitgebreid besproken. Aan de hand hiervan wordt het gebied gemarkeerd waar de Lanluma X Bilfiller verdeeld wordt. Het is voor veel mensen een pijnloze behandeling die zo’n 60 minuten duurt. Na het injecteren wordt het gebied gemasseerd zodat de Lanluma X Bilfiller goed kan verspreiden en eventuele bobbeltjes worden voorkomen. Wij adviseren na de behandeling bindweefselmassages te ondergaan, dit stimuleert het proces. Ook kun u het gebied zelf masseren, de arts laat zien hoe.

Plan direct je afspraak in

Bij Skin + Surgery bent u aan het juiste adres voor een injectable behandeling met Lanluma X Bilfiller. We helpen u graag om weer te stralen!

Behandelingen uitgevoerd

8,9/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten