Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Lanluma X

Lanluma X stimuleert uw eigen natuurlijke collageen aanmaak. Het geeft meer volume, verbetert de textuur van de huid en remodelleert uw billen voor een mooier en gevormd silhouet. Lanluma X is dé behandeling voor de billen zonder dat hier een operatie aan te pas komt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

De Lanluma X Bilfiller behandeling

Lanluma X Bilfiller stimuleert uw eigen natuurlijke collageen aanmaak. Het geeft meer volume, verbetert de textuur van de huid en remodelleert uw billen voor een mooier en gevormd silhouet. Lanluma is dé behandeling voor de billen zonder dat hier een operatie aan te pas komt.

Lanluma X Bilfiller is een injecteerbare filler die platte of slappe billen en cellulitis kan herstellen en meer volume kan toevoegen en de huidstructuur kan verstevigen. Mooie, ronde billen, wie wil dat nou niet?

Helaas heeft niet iedereen volle, ronde billen van zichzelf. Billen zijn gelukkig goed te behandelen. Lanluma X Bilfiller geeft net een beetje extra wat u met trainen niet altijd kan bereiken. Lanluma maakt gebruik van poly-L-melkzuur (PLLA), een biocompatibel synthetisch materiaal dat nieuwe collageenproductie stimuleert. Naarmate u ouder wordt breekt uw lichaam het collageen af. Lanluma X Bilfiller stimuleert aanmaak voor extra collageen en daarmee worden de billen steviger en is cellulitis minder goed zichtbaar. Lanluma zorgt er namelijk voor dat u onder uw huid meer collageen aanmaakt. Dat nieuwe collageen verstevigt de huid, zorgt voor volume, een dikkere huid en verbeterde huidtextuur.

 

Als Lanluma door een ervaren cosmetisch arts op een goede manier geïnjecteerd wordt ziet het resultaat er heel natuurlijk uit. In vergelijking met een filler die direct volume geeft duurt het bij Lanluma wat langer. Dit betekent wel dat u meer geduld moet hebben voordat u het uiteindelijke resultaat ziet, maar zal het proces veel geleidelijker verlopen.

 

Bent u benieuwd of een Lanluma X Bilfiller behandeling iets voor jou kan zijn? U bent van harte welkom in onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam. Plan nu jouw vrijblijvend adviesgesprek in.

Lanluma X cellulites pakket

+ 1e Lanluma X behandeling (2 vials), na 6 weken

+ 2e Lanluma X behandeling (2 vials)

+ Collageen supplementen (voor een maand)

+ 2 bindweefselmassages

 

Lanluma X volume pakket

+ 1e Lanluma X behandeling (4 vials), na 6 weken

+ 2e Lanluma X behandeling (4 vials)

+ Collageen supplementen (voor een maand)

+ 2 bindweefselmassages

Lanluma X

Onze resultaten van Lanluma X

Bekijk de resultaten van de verschillende Lanluma X behandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling ziet u duidelijk het natuurlijke resultaat.

Skin Surgery

Lanluma X

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Drs. Aletta de Wit

Gecertificeerd cosmetisch arts

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar uw gezicht, luistert naar uw persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in uw gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.
Lees meer over onze specialisten

Let op: Soortgelijke behandelingen als Lanluma X Bilfiller worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren arts/ chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Lanluma X

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit. Een Lanluma X Billfer behandeling wordt als ‘pakket’ uitgevoerd. Wat jij precies nodig hebt om jouw gewenste resultaat te bereiken, overleggen onze specialisten graag met u. Beide pakketten zijn inclusief 2 bindweefselmassages en collageenpoeder. Een combinatie van Lanluma, bindweefselmassage en collageenpoeder. Een Lanluma X Billfer behandeling wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Lanluma X cellulites pakket

€ 3000,-

Lanluma X volume pakket

€ 5000,-

Lanluma X

Veelgestelde vragen

Tijdens een Lanluma X Bilfiller behandeling wordt er via een kleine incisie met behulp van een canule het middel geïnjecteerd in verschillende gebieden. Voor de behandeling worden uw doelen uitgebreid besproken. Aan de hand hiervan wordt het gebied gemarkeerd waar de Lanluma X Bilfiller verdeeld wordt. Het is voor veel mensen een pijnloze behandeling die zo’n 60 minuten duurt. Na het injecteren wordt het gebied gemasseerd zodat de Lanluma X Bilfiller goed kan verspreiden en eventuele bobbeltjes worden voorkomen. Wij adviseren na de behandeling bindweefselmassages te ondergaan, dit stimuleert het proces. Ook kun u het gebied zelf masseren, de arts laat zien hoe.

Na uw Lanluma X Bilfiller behandeling wordt uw lichaam aan het werk gezet om meer collageen aan te maken. De eerste zichtbare resultaten zijn gemiddeld 8 weken na de behandeling zichtbaar. Na vier tot zes maanden na de behandeling zijn de resultaten vaak optimaal.

 

U hebt vervolgens gemiddeld 2 jaar plezier van uw Lanluma behandeling.

Je kunt direct na de behandeling wat bobbeltjes voelen en de huid kan wat gevoelig of beurs zijn. Vaak is dit de zwelling en trekt dit binnen enkele dagen weg. Voelbare bobbeltjes kunnen een kleine ophoping zijn van het gebruikte materiaal (Poly-L-melkzuur) die niet gelijkmatig heeft kunnen verdelen.

 

Er zijn zeldzame gevallen bekend waarbij bobbeltjes kunnen ontstaan, ook bekend als granulomen. Ze kunnen voorkomen bij een oppervlakkige injectietechniek of wanneer het gebied niet voldoende gemasseerd is. Er zijn echter verdunningsmassagetechnieken, waardoor Lanluma X Bilfiller bijwerkingen kunnen worden verholpen indien ze optreden. Verder is het daarom uiterst belangrijk om uw Lanluma X Bilfiller behandeling door een gespecialiseerd cosmetisch arts uit te laten voeren.

 

Tot slot kunnen keloïdvorming en hypertrofische littekens voorkomen na een Lanluma behandeling. Lanluma werkt door collageen te stimuleren; de grootste oorzaak van keloïdvorming. Bent u hier gevoelig voor, overleg dan met uw behandelend arts of een Lanluma behandeling geschikt is voor jou.

Een filler geeft direct volume aan het te behandelen gebied, terwijl het effect van Lanluma X Bilfiller niet zo snel is: u moet een reeks behandelingen ondergaan en wachten tot het de aanmaak van nieuw collageen door uw lichaam op gang brengt. De resultaten van Lanluma X Bilfiller zijn echter beter dan die van hyaluronzuurfillers.

Om een optimaal resultaat en een geleidelijk, langdurig effect van Lanluma X Bilfiller te garanderen, is het belangrijk om de nazorginstructies van uw arts na te leven. Aanbevelingen voor nazorg zijn de volgende:

 

+ Masseer het behandelde gebied gedurende 10 minuten, 2 keer per dag, de eerste 7 dagen na uw behandeling. Doe dit volgens het advies van uw arts. Gebruik een vocht inbrengende crème om de wrijving tijdens het masseren te verminderen.

+ Breng in de eerste 24 uur na uw behandeling een koud kompres aan gedurende 30 minuten, gewikkeld in een gaasje of stuk stof (leg geen ijs rechtstreeks op de huid). Dit helpt eventuele zwelling te verminderen.

+ Hoewel pijn zeldzaam is, kunt u paracetamol nemen als u zich ongemakkelijk voelt.

+ Gebruik op de injectieplaats de eerste 24 uur geen skincare producten zoals huidverzorging, make-up of zelfbruiner. Dit om infectie te voorkomen.

+ Ga gedurende de eerste 7 dagen niet naar de sauna of het zwembad.

+ Ga minimaal 10 dagen niet in de zon, u moet UV-licht vermijden, inclusief zonnebank tot de roodheid verdwenen is.

+ De eerste dagen kan het een beetje beurs aanvoelen

+ Het effect van Lanluma X Bilfiller is ongeveer na 2 maanden zichtbaar.

+ Voor de beste resultaten worden 2 of meerder (herhaal)behandelingen geadviseerd. De arts zal met u overleggen hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft voor uw gewenste resultaat.

+ Het effect van Lanluma X Bilfiller blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Dit is echter afhankelijk van leeftijd, levensstijl en ieders persoonlijke collageen aanmaak.

 

Vanuit Skin + Surgery wordt geadviseerd om de Lanluma behandeling aan te vullen met bindweefselmassages en collageensupplementen. Dit draagt bij aan de resultaten van uw Lanluma X Bilfiller behandeling.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Lanluma X

U verdient het om te stralen

Bij Skin + Surgery bent u aan het juiste adres voor een injectable behandeling met Lanluma X Bilfiller. We helpen u graag om weer te stralen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Dit is wat onze klanten van ons vinden

De berekende score van Skin+Surgery Clinics in Bergschenhoek op basis van 182 ervaringen is 8,8 / 10

10/10
Vanaf het maken van de afspraak tot aan het weggaan bij de kliniek is iedereen supervriendelijk. De cosmetisch arts heeft precies gedaan wat ik hoopte, vollere billen zonder dat het er onnatuurlijk uit ziet. Ik ben echt ontzettend blij!
Willemien
10/10
Heel prettige ervaring met uitstekende service! Ik voelde me heel goed gehoord en de behandeling was op mijn wensen aangepast, met deskundig advies.
Saskia
9/10
Vakkundig en zeer professioneel. Zeer fijne kliniek en totaal geen blauwe plekken of bulten, mijn angst heb ik overwonnen door goed personeel en luisterend oor.
Wendy
Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak