Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Facelift Leidsche Rijn

Rimpels, lijntjes en ingevallen wangen zijn verleden tijd na een facelift bij Skin + Surgery in Leidsche Rijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Facelift Leidsche Rijn

Mooi oud worden is een realiteit. Door middel van een facelift in Leidsche Rijn wordt overtollig vetweefsel verwijderd, worden onderliggende spieren strak getrokken en je huid weer glad getrokken. Zo krijg je je jeugdige vorm weer terug. 

Facelift Leidsche Rijn – Niemand ontkomt aan de tekenen van ouderdom. We lachen, huilen, vergeten ons in te smeren met zonnebrandcrème en verliezen met de jaren collageen en elastine in onze huid. Een facelift in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat je je rimpels, kraaienpootjes en plooien gedag kan zeggen. 

 

Tijdens een facelift in Leidsche Rijn wordt de huid losgemaakt van het onderhuidse bind- en spierweefsel. Het bind- en spierweefsel is het fundament van je gezicht en steviger dan de huid zelf. Door de dit te liften, gaat de huid vanzelf mee en ontstaat er een verfrissend effect. Zo zorgt een facelift in Leidsche Rijn bij ervoor dat jij je jeugdige uitstraling terugkrijgt.

 

Onze facelift behandelingen in Leidsche Rijn bieden we op maat aan. Samen kijken we tijdens het consult of een S-lift (een minilfit), een MACS-lift of hals-facelift nodig is. Welke facelift het beste bij je past is afhankelijk van een aantal variabelen. Bekijk ons overzicht van alle facelift mogelijkheden die we in Leidsche Rijn bieden. Onze prijzenpagina toont een actueel overzicht van alle overige behandelingen inclusief de verschillende facelifts. 

 

Wil je meer weten over onze facelift in Leidsche Rijn? Onze ervaren specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wil je meer weten over de ervaringen van andere cliënten tijdens hun facelift bij Skin + Surgery in Leidsche Rijn? Bekijk onze reviews op KliniekErvaringen.nl en laat je overtuigen.

Het simpele antwoord op de vraag: “krijg je littekens van een facelift” is ja. Maar maak je geen zorgen, bij Skin + Surgery zijn we ervan overtuigd dat littekens na een facelift zo goed mogelijk verborgen moeten worden om zo niet opgemerkt te worden. De technieken die we bij Skin + Surgery in Leidsche Rijn hanteren, minimaliseren littekens terwijl onze specialisten tegelijkertijd ervoor zorgen dat de resultaten van je facelift gemaximaliseerd worden.

 

Maar waar komen deze littekens tevoorschijn? Er zal zich uiteraard een litteken vormen op de incisieplaatsen. Deze bevinden zich vanaf de bovenkant van het oor binnen de haarlijn en lopen naar beneden over de natuurlijke plooi aan de voorkant.en in het oor. Daarna keren ze terug achter de oorlel en langs de achterkant van het oor. Soms kan het nodig zijn om een ​​incisie onder de kin aan te brengen, maar dit wordt ten alle tijden besproken.

 

De littekens zijn de eerste maanden na een facelift in Leidsche Rijn altijd rood. Dit is snel opgelost met foundation, concealer of poeder.  Lichte make-up is dus een aanrader in de beginperiode en kan over de littekens wordt aangebracht, om ze te helpen verbergen. We kunnen niet voorspellen hoe de littekens er uiteindelijk uitzien. Dit verschilt per persoon en vooral ook per huidtype. Bepaalde huidtypes kunnen last krijgen van dikke littekens.We kunnen niet identificeren of je behoort tot een van deze huidtypes voorafgaand aan je facelift in Leidsche Rijn. Vaak kun je deze gemakkelijk verbergen door langere kapsels aan te houden.

 

Als resultaat van een zorgvuldige planning en nauwgezette techniek, is het doel van Skin + Surgery na jouw facelift in Leidsche Rijn, dat jij zonder zorgen je haar comfortabel op kan steken zonder dat je littekens voor of achter je oren te zien. De kans dat je opvallende littekens krijgt is dus zeer klein, maar houd er rekening mee in het geval dat je tot de groep mensen behoort met een gevoelig huidtype.

Het is stiekem onmogelijk om een ​​direct antwoord op deze vraag te geven, omdat iedereen een andere huid- en spierweefsel kwaliteit heeft. De resultaten van een correct uitgevoerde facelift zijn echter over het algemeen blijvend in de zin dat hoewel het de klok niet stopt en de daaropvolgende veroudering in de komende jaren niet stopt, de verbetering die je krijgt je veel beter uit de verf zal doen komen dan wanneer je geen facelift zou hebben gehad.

 

De kwaliteit van je huidweefsel zal natuurlijk helpen om de resultaten van een facelift te behouden. Een patiënt met een goede hoeveelheid elasticiteit zal de effecten van een facelift in Leidsche Rijn doorgaans langer ervaren dan een patiënt die al veel elasticiteit heeft verloren.

Woon je in de omgeving van Utrecht, Leidsche Rijn en wil je graag een facelift ondergaan dicht aan huis?

 

Skin + Surgery is de specialist bij jou in de buurt. Onze kliniek in Leidsche Rijn is goed te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis. Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag? Dan zijn onze klinieken in Rotterdam en Bergschenhoek dichterbij.

Facelift Leidsche Rijn

Onze resultaten van een facelift

Benieuwd naar de resultaten van onze facelift in Leidsche Rijn? Laat je overtuigen door de reviews en bekijk de voor en na foto’s van de behandelingen. Bij Skin + Surgery streven we naar natuurlijke resultaten.

Facelift in Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Aan een facelift in Leidsche Rijn gaan altijd meerdere adviesgespreken met onze plastische chirurg vooraf. Je hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek je vragen te stellen. En je wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of een facelift een geschikte behandeling voor jou is en welke soort facelift het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de faceliftbehandeling en je krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt je verteld welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. Je kunt het natuurlijke resultaat van de facelift hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je een facelift wenst, nemen we graag de tijd om je eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat, passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. Je mag de tijd nemen voor je beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen je innerbeauty en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Een facelift is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. Je mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand je na de behandeling met de auto ophalen. Er worden in onze kliniek verschillende faceliftbehandelingen onder verdoving uitgevoerd: een S-lift ofwel minilift, een uitgebreidere MACS-lift en een omvangrijke hals-facelift. De overtollige huid in het gezicht en eventueel de hals wordt verwijderd. Bij een MACS-lift en hals-facelift wordt ook het onderliggende bind- en spierweefsel strakgetrokken en het verzakte vetweefsel naar zijn oorspronkelijke plek teruggebracht.

 

De behandeltijd is afhankelijk van de soort facelift in Utrecht. De S-lift duurt ongeveer 1,5 uur. Hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift. De MACS-lift duurt circa 2 uur, waarbij zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift. Je kaaklijn wordt strakker en je neuslippenplooi prominenter. De uitgebreide hals-facelift neemt nog iets meer tijd in beslag. Je krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en een strakker en jeugdiger gezichtsvorm. De diepe huidplooien verdwijnen. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Een facelift kan na 10 tot 15 jaar worden herhaald.

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Je gezicht is de enkele dagen na de facelift wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de facelift normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna.

Een facelift in Leidsche Rijn is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: facelifts worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Facelift

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics in Utrecht levert kwaliteit voor een scherpe prijs. De kosten van een facelift in Leidsche Rijn zijn afhankelijk van de behandeling en hoe uitgebreid deze is. In medische gevallen kan een facelift worden vergoed. Vraag naar meer informatie bij je zorgverzekeraar.

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 3950,-

Facelift

€ 5950,-

Facelift en halslift

€ 7950,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 8950,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 4950,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 2950,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 950,- per uur

Facelift in Leidsche Rijn

Veelgestelde vragen

Een facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van je gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Hierdoor krijgen je gezicht, hals en kaaklijn een jeugdige contour.

Bekijk onze video’s hieronder waarbij Dr. Thanya Tha-In uitlegt wat een facelift precies inhoudt.

De S-Lift: hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift, daarom wordt de ingreep ook wel ‘minilift’ of ‘mini facelift’ genoemd. Deze techniek is geschikt tot een bepaalde leeftijd en als de verslapping zich heeft beperkt tot de bovenste laag van de huid. Als er ook sprake is van verslappen van de onderliggende weefsellagen, zal de MACS-Lift of een facelift een betere keuze zijn.

 

De MACS-lift: hierbij wordt niet alleen de huid van de wang gelift, zoals bij de S-Lift of minilift, maar wordt ook het onderliggende steunweefsel meegenomen. Deze techniek is geschikt wanneer er meer verslapping is, wanneer er sprake is van een groter te liften gebied en is vaak van toepassing vanaf een bepaalde leeftijd. De hals wordt bij een MACS-lift niet meegenomen.

 

Face- en halslift: bij een face-/halslift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet alleen de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel gelift, maar ook de hals wordt meegelift.

 

Halslift met platysmaplastiek: deze lift wordt geadviseerd als met name de hals (en onderliggende spieren) zijn verslapt. De huid van het gezicht wordt bij deze behandeling niet meegelift.

 

Face slimming: deze unieke behandeling pakt bolle hamsterwangen en een hardnekkige onderkin aan. In dit geval is er dus geen sprake van enorme verslapping, maar wel van ongewenst volume waardoor je bijvoorbeeld een babyface hebt.

 

Dr. Tha-In Signature Lift: in deze lift komen alle expertises van Dr. Tha-In samen. Door haar jarenlange ervaring te combineren kan zij dankzij deze lift meerdere probleemgebieden in één keer aanpakken en bereikt ze verbluffende resultaten.

Een facelift is geschikt voor mensen die een natuurlijke verandering in hun gezicht wensen, en de verslapping willen verhelpen die er door de jaren heen is ontstaan. De mate van de verslapping van de huid en onderliggende weefsels bepalen of een facelift noodzakelijk is. De chirurg zal altijd beoordelen welk type lift jou het mooiste resultaat kan geven. De leeftijd voor een facelift kan variëren van 40 tot 70 jaar. Al adviseren we om na het 70ste levensjaar geen operatieve lift meer te doen. De reden is dat door de leeftijd de onderlaag vaak ernstig verslapt is en daardoor niet goed gelift kan worden.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn single-use en van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van je gezicht. Dit laatste is meestal niet blijvend.

Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat er iemand u kan helpen.
Slaap in rugligging op 2 hoofdkussen. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
In de eerste twee weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
Plan u sociale contacten. Blijf een weekje thuis. Het behandelde gebied zal de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
Eén à twee weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kan u uw sociale activiteiten weer hervatten.
We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift: de ingreep

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Facelift in Leidsche Rijn

Voel je weer jezelf.

Of een facelift in Leidsche Rijn de juiste behandeling voor jou is hangt af van een aantal kenmerken. Heb je last hebt van rimpels, lijntjes, uitgeholde wangen en een ingevallen kaaklijn? Schroom niet en plan een vrijblijvend adviesgesprek in voor een facelift in Leidsche Rijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Meer informatie

Download de brochure

Wil je meer informatie over een facelift, of alles nog eens rustig nalezen? Download nu gratis onze brochure.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*Als je je e-mailadres invult, sturen we je ook onze maandelijkse nieuwsbrief. Je kunt je hier op ieder gewenst moment weer voor afmelden.

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak