Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Van mijn migraine af

Heb je last van spanningshoofdpijn of migraine? Injectables nemen de spanning weg en laten de hoofdpijn in vele gevallen volledig verdwijnen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Van mijn migraine af

Geniet weer van het leven en je zal stralen.

Migraine is een aandoening die plotseling komt opzetten en je plannen flink in de war kan schoppen. Wanneer je op regelmatige basis last hebt van migraine, kan dit je leven negatief beïnvloeden. Wist je dat Injectable uitkomst kan bieden bij migraine? Migraine wordt mede veroorzaakt door spierspanning. Deze spanning kunnen we wegnemen door Injectable te injecteren, waardoor de hoofdpijn aanzienlijk zal verminderen en in sommige gevallen zelfs zal verdwijnen. Wil jij je weer goed voelen? Geniet weer van het leven en je zal stralen. Dat maakt je prachtiger dan ooit. [lees meer]

Van mijn migraine af

Resultaten van onze migrainebehandelingen

Circa 2 tot 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben last van migraine. Met injectables in de vorm van spierontspannende botox kunnen hoofdpijnklachten sterk worden verminderd of helemaal worden weggenomen. Zie de opmerkelijke resultaten en geniet weer van het leven.

Van mijn migraine af

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Van mijn migraine af

Prijzen en vergoedingen

De prijs van de behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid botox en afgestemd op de behandeling van één zone, zoals de frons of het voorhoofd. Een bewezen effectieve migrainebehandeling wordt door vele zorgverzekeraars vergoed. Informeer bij je zorgverzekeraar.

Migraine

€ 350,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Van mijn migraine af

Ontspannen door bestrijding hoofdpijn

Botox injectables verminderen de spierspanning, waardoor hoofdpijnklachten worden teruggedrongen of volledig verdwijnen. Reken nu af met migraine.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak