Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Wil je af van donkere kringen onder je ogen en je vermoeide blik? Met een filler in de traangootjes krijg je weer een uitgeruste en frisse blik.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Filler behandeling voor de ogen en wallen

Met behulp van fillers krijg je een meer open en frisse blik.

Heb je last van wallen? Niets is vervelender dan wanneer je steeds gevraagd wordt of je moe bent, ook al voel je je juist uitgerust. Ook kan je er somber uitzien, terwijl dit niet zo is. Vaak zijn wallen betrekkelijk eenvoudig te verminderen, zonder dat je gelijk aan een onderooglidcorrectie hoeft te denken. Sommige mensen hebben last van een duidelijke overgang van het onderooglid naar de wang. Hierdoor krijg je snel een vermoeide uitstraling. Met behulp van fillers kan deze rand minder zichtbaar worden gemaakt en krijg je een meer open en frisse blik. Het gebied onder de ogen is delicaat. Het opvullen van dit gebied vraagt dan ook veel expertise en ervaring om van een mooi resultaat verzekerd te zijn.

 

 

Onze cosmetisch artsen werken met twee soorten fillers. Beide fillers zijn zacht en fijn van structuur en speciaal ontwikkeld voor de traangootjes. Onze specialisten geven aan de hand van de indicatie passend advies welke filler het mooiste en meest natuurlijke resultaat zal geven. Onze cosmetisch artsen kijken bijvoorbeeld of je vocht vasthoudt onder je ogen. Zoals je misschien wel weet trekt Hyaluronzuur vocht aan, wat in de meeste gevallen juist heel fijn is. Alleen onder je ogen kan het een wat dikkig effect geven. Onze Teosyl traangootfiller trekt het minimaal aan vocht aan, dus is uiterst geschikt voor mensen die wat vocht vasthouden.

Wil je persoonlijk advies? Maak gerust een afspraak in één van onze klinieken in Bergschenhoek (vlakbij Rotterdam) of Den Haag.

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Resultaten van een filler ogen/wallen

Een filler voor de ogen/wallen geeft een mooi, natuurlijk resultaat. Weg is je sombere blik en terug is je frisse en vitale uitstraling. Wacht niet langer en bekijk de resultaten van onze cliënten die naar volle tevredenheid een fillerbehandeling tegen oogwallen ondergingen.

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt jouw huidconditie en bespreekt welke filler het meest geschikt is. Ook kan je al jouw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat je kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat je kunt verwachten. Zou je de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en teken je samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

De filler zal met behulp van een hele smalle naald in de kin geïnjecteerd worden. De meeste fillerbehandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind je dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

Bij een traangootfiller is de kans op complicaties gemiddeld groter dan in vergelijking met andere fillerbehandelingen. Dit komt door het gebied waar de cosmetisch arts injecteert, deze behandeling wordt met expertise uitgevoerd. Het is daarom extra belangrijk, zeker bij deze behandeling, om een kliniek te kiezen waar uitsluitend KNMG gecertificeerde artsen werkzaam zijn.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is eerlijk en transparant in zijn tarieven. Je wordt vroegtijdig geïnformeerd over de kosten, die inclusief voor- en nazorg zijn. Een filler voor de ogen/wallen om cosmetische redenen komt normaliter niet voor een zorgvergoeding in aanmerking.

Filler behandeling ogen/wallen (traangootjes)

€ 500,-

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Bij Skin+Surgery Clinics werken onze cosmetisch artsen met twee verschillende traangootfiller, Resylane en Teosyl. Aan de hand van de indicatie adviseert de specialist welke filler het mooiste en meest langdurige resultaat zal geven. Beide fillers zijn speciaal ontwikkelt voor de traangootjes, het kleine verschil is als volgt. Hyaluronzuur trekt vocht aan, wanneer je al vocht vasthoudt onder je ogen adviseren wij onze Teosyl filler. Deze zachte filler vult het gebied mooi op maar trekt minimaal aan vocht waardoor de zwelling minimaal is.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Neem de stap om die wallen aan te pakken

Irriteer je je aan die donkere kringen en wallen onder je ogen? Met een fillerbehandeling bij Skin + Surgery kijk je weer met plezier in de spiegel.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak