Behandeling

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Wil je af van donkere kringen onder je ogen en je vermoeide blik? Met een filler in de traangootjes krijg je weer een uitgeruste en frisse blik.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Filler behandeling voor de ogen en wallen

Met behulp van fillers krijg je een meer open en frisse blik.

Heb je last van wallen? Niets is vervelender dan wanneer je steeds gevraagd wordt of je moe bent, ook al voel je je juist uitgerust. Ook kan je er somber uitzien, terwijl dit niet zo is. Vaak zijn wallen betrekkelijk eenvoudig te verminderen, zonder dat je gelijk aan een onderooglidcorrectie hoeft te denken. Sommige mensen hebben last van een duidelijke overgang van het onderooglid naar de wang. Hierdoor krijg je snel een vermoeide uitstraling. Met behulp van fillers kan deze rand minder zichtbaar worden gemaakt en krijg je een meer open en frisse blik. Het gebied onder de ogen is delicaat. Het opvullen van dit gebied vraagt dan ook veel expertise en ervaring om van een mooi resultaat verzekerd te zijn.

Wil je persoonlijk advies? Maak gerust een afspraak in één van onze klinieken in Utrecht, Bergschenhoek of Den Haag.

traangoot-filler-vooraanzicht-t-e1637847508417-500x265

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Resultaten van een filler ogen/wallen

Een filler voor de ogen/wallen geeft een mooi, natuurlijk resultaat. Weg is je sombere blik en terug is je frisse en vitale uitstraling. Wacht niet langer en bekijk de resultaten van onze cliënten die naar volle tevredenheid een fillerbehandeling tegen oogwallen ondergingen.

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery is eerlijk en transparant in zijn tarieven. Je wordt vroegtijdig geïnformeerd over de kosten, die inclusief voor- en nazorg zijn. Een filler voor de ogen/wallen om cosmetische redenen komt normaliter niet voor een zorgvergoeding in aanmerking.

Filler behandeling ogen/wallen (traangootjes)

€ 445,-

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Veelgestelde vragen

De filler wordt gebruikt om rimpels in het gelaat te verjongen. Vaak na een stressvolle periode, door bijvoorbeeld het afvallen of bij het ouder worden, gaat je gezicht tekenen. Oplosbare niet-permanente fillers zijn ideaal om tekenen van veroudering en vermoeidheid te vervagen. De naam zegt het eigenlijk al, namelijk opvullen. De filler zorgt ervoor dat bepaalde gedeeltes van je gezicht weer meer volume krijgen. Hierbij valt te denken aan het liften van de wangen, het verminderen van de neuslippenplooi en het liften van de mondhoekjes.

Een filler is uiteindelijk niet meer dan hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature al voor in je lichaam en zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd wordt. Door deze te injecteren in de middelste en onderste huidlaag wordt de huid van binnenuit gehydrateerd, dit zorgt voor een langdurige verbetering van de huidkwaliteit. Ook kunnen Fillers door de diepe injectie in de huidlagen volume in het gezicht herstellen en een verjongend en liftend effect geven.

Het verschilt per filler hoelang het resultaat zichtbaar is. Wij gaan uit van een gemiddelde werkingsduur tussen de 6 en 12 maanden.

Er is veel onderzoek verricht naar het injecteren van een filler. Ook lees je in de media veel over de goede en minder goede ervaringen. Uit wetenschappelijk onderzoek en uit eigen ervaring is gebleken dat het gebruik van fillers volkomen veilig is. De fillers waarmee Skin + Surgery Clinics werkt, zijn van hoge kwaliteit en volledig biologisch afbreekbaar. Hiernaast zorgen onze artsen altijd voor een subtiel resultaat en waken zij voor overvulling en een onnatuurlijke uitstraling. Onze artsen geven dan ook te allen tijde een eerlijk advies. Mochten we van mening zijn dat de door jouw gekozen behandeling zal leiden tot een onnatuurlijke look, dan bespreken we dit uitgebreid en zullen we in goed overleg besluiten de behandeling niet op deze manier uit te voeren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Filler ogen/wallen (traangootjes)

Neem de stap om die wallen aan te pakken

Irriteer je je aan die donkere kringen en wallen onder je ogen? Met een fillerbehandeling bij Skin + Surgery kijk je weer met plezier in de spiegel.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak