Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Strakkere kaaklijn

Je kaaklijn is bepalend voor de vorm van je gezicht en je uitstraling. Skin + Surgery geeft je een strakkere kaaklijn die je jaren jonger doet lijken en blij maakt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Strakkere kaaklijn

Een gedefinieerd kaaklijn is een van de tekenen van schoonheid en jeugdigheid.

Een gedefinieerd kaaklijn is een van de tekenen van schoonheid en jeugdigheid. Wanneer we ouder worden verliezen we volume in ons gezicht en gaat de huid bij de kaak hangen. Ook wanneer we tijdens onze heerlijke vakantie een kilootje of twee zijn aangekomen zien we dat onze kaaklijn minder gedefinieerd is. Gelukkig zijn er behandelingen die onze kaaklijn kunnen verstrakken.

Het verstrakken van een kaaklijn wordt gedaan met niet-permanente fillers. Belangrijk is dat we een stevige filler kiezen, zoals Restylane Defyne, Belotero Volume of Radiesse, zodat het een mooi en gedefinieerd effect geeft. Met een geavanceerde canule wordt via een klein prikgaatje de filler aangebracht  langs je kaaklijn. De filler zit diep op het bot zodat het je kaakbotstructuur ondersteunt op een natuurlijke manier. En voila, een strakkere kaaklijn! [lees meer]

Hangzakjes rondom de mond en verslappingen van de kaaklijn geven je een vermoeide uitstraling. Dit treedt op bij veroudering omdat het vetvolume in je gezicht langzaam afneemt. Wil je je verslapte kaaklijn en wangen behandelen, maar je bent nog niet toe aan een facelift. Dan  is een draadlift behandeling van de kaaklijn een mooie tussen oplossing. Zo zet je de klok ietsje terug in de tijd. Skin + Surgery Clinics is de absolute specialist op het gebied van draadlift. Boek een vrijblijvend consult in voor een persoonlijk advies. [lees meer]

Als de huid slapper wordt en volumeverlies in je gezicht treedt op, kan het zijn dat je je vrolijke zelf niet meer herkent in je spiegelbeeld. Wanneer de hoeveelheid verslapping niet goed te verhelpen is met een filler of draadlift behandeling, kan een facelift oplossing bieden. Jij en onze chirurg kunnen dit samen bespreken.  [Lees verder]

Strakkere kaaklijn

Resultaten van een strakkere kaaklijn

Skin + Surgery boekt uitstekende resultaten met verschillende behandelingen die het verlies van volume in het gezicht en een hangende kaaklijn tegengaan. Zie hoe fillers, een draadlift of facelift op natuurlijke en effectieve wijze voor een strakkere kaaklijn zorgen.

Strakkere kaaklijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Strakkere kaaklijn

Prijzen en vergoedingen

Een strakke kaaklijn is jaloersmakend. De kosten zijn afhankelijk van de behandelvorm en het aantal behandelingen. Een filler of draadlift is een voordelig alternatief van een facelift en neklift. Een strakkere kaaklijn als cosmetische ingreep wordt niet vergoed.

Filler voor de kaaklijn

€ 445,-

Draadlift: PDO-draden

Vanaf € 400,-

Draadlift: Happy Lift

Vanaf € 1250,-

Draadlift: Silhouette soft

Vanaf € 1500,-

Facelift en neklift

Vanaf € 5.990,-
Bekijk alle prijzen

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Strakkere kaaklijn

Oog jonger met een gedefinieerde kaaklijn

Een strakkere kaaklijn geeft je een jeugdige uitstraling. Na een behandeling met fillers, draadlift of een facelift kijk je weer gelukkig in de spiegel.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak