Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Dermaceutic

Wil jij de beste huidverbeteringsproducten? Met de producten en peelings van Dermaceutic laat je jouw huid weer stralen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Dermaceutic

Als je last hebt van volumeverlies in je gezicht, kan dit je gezicht tekenen. Lijnen worden meer zichtbaar en de huid rondom je wangen gaat wat meer hangen. Sculptra stimuleert de collageen aanmaak en maakt je huid steviger, dikker en gladder.

Dermaceutic is een Frans merk dat al meer dan 30 jaar koploper is in de esthetische, dermatologische geneeskunde. Als één van de eerste laboratoria is Dermaceutic gaan werken met ingrediënten als hyaluronzuur, stabiele vitame C, vitamine A en glycolzuur; ingrediënten die vandaag de dag onmisbaar zijn in de formules van kwalitatieve huidverzorging. Door middel van klinische studies en samenwerking met wereldwijde marktleiders ontwikkelde Dermaceutic wetenschappelijk onderbouwde en zeer efficiënte producten met een ongeëvenaarde concentratie aan actieve bestanddelen.

 

Naast de ontwikkeling van producten is Dermaceutic wereldleider op het gebied van peelings die toepasbaar zijn op alle huidtypes. Of je nu last hebt van melasma, acné, rimpels of een verslechterde huidtextuur: Dermaceutic heeft een peeling die je kunt helpen.

 

Dermcaeutic is opgericht voor en door dermatologen, artsen en esthetische specialisten. De producten en behandelingen zijn dus exclusief voor artsen en huidtherapeuten beschikbaar en mogen niet zomaar worden verkocht door niet-kwalificeerde verkooppunten.

Bij een chemische peeling wordt een zure oplossing op de huid aangebracht. Zo worden beschadigde toplagen van de huid verwijderd, wordt cel vernieuwing versnelt en de groei van collageen gestimuleerd. Het resultaat is een helderdere, gelijkmatigere teint. Door de huid zeer gecontroleerd te beschadigen, stimuleren chemische peelings nieuwe huidgroei. Dit verbetert de huidtextuur, verminderd rimpels en verheldert de teint. Dit kan op verschillende dieptes worden gedaan, afhankelijk van de sterkte van de peel, de conditie van de huid en de gewenste resultaten.

 

Peelings kunnen problemen zoals acne, acnelittekens, ouderdomsvlekken, melasma, hyperpigmentatie, slechte huidtextuur, schade door de zon, fijne lijntjes en rimpels effectief behandelen. Hoewel ze voornamelijk voor het gezicht zijn, kunnen ze ook op de nek, borst en handen worden aangebracht. De diepte van de peeling en hoeveel hersteltijd je vervolgens nodig hebt na de behandeling, hangt af van het type en zuurpercentage dat wordt aangebracht.

 

Oppervlakkige peelings zijn ideaal voor beginners en mensen met een gevoelige huid. Milde peelings – meestal met melkzuur, salicylzuur en / of een laag gehalte glycolzuur – exfoliëren te huid, verfijnen de poriën te verwijderen, maken de huid gladder en geven meer glans. Oppervlakkige peelings kunnen ook actieve acne behandelen. Behandelend specialisten stellen vaak voor om een ​​aantal herhaalbehandelingen van lichte peelings te plannen voor het beste resultaat.

 

Middel sterke peelings zijn van invloed op zowel de epidermis (oppervlaktelaag van de huid) als de bovenste lagen van de onderliggende dermis, en zijn het beste voor het behandelen van pigmentatie, acnelittekens en matige schade door de zon, inclusief diepere rimpels. TCA peelings en hogere percentages glycolzuur worden vaak gebruikt voor middel sterke peelings.

 

Diepe peelings zijn vaak op fenolbasis en dringen diep door tot in de onderste huidlagen. Zo bestrijden ze  ernstige schade door de zon en kunnen ze littekens (waaronder acnelittekens) aan pakken en de huid strakker te maken. Diepe peelings gaan gepaard met meer hersteltijd – ongeveer twee weken van vervelling, schilfering en korstvorming. De gevoeligheid van de huid wordt verhoogd, dus strikte vermijding van de zon na de peeling is een must. De resultaten van een diepe chemische peeling zijn echter heel goed zichtbaar.

 

Onze specialisten kunnen je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek adviseren over de verschillende type peelings en welke het meeste geschikt is voor u.

Dermaceutic is koploper in huidverzorging. Zo kwam dit laboratoria als één van de eerste met formules die ingrediënten bevatten als hyaluronzuur, vitamine C, Retinol en glycolzuur. De producten van Dermaceutic zijn wetenschappelijk onderbouwd en bewezen efficiënt, dankzij haar hoge concentratie aan actieve bestanddelen.

 

De producten van Dermaceutic kunnen niet gekwalificeerd worden als standaard verzorgingsproducten, het zijn producten met hoge concentraties sterke, werkzame ingrediënten. Met deze producten haal je een ware behandeling in huis. Wil je de werking van producten versterken of dieper laten doorwerken in de huid, dan zijn de peelings van Dermaceutic de perfecte aanvulling.

De specialist maakt een behandelplan op maat dat volledig is afgestemd op jouw huid en wensen. Het is essentieel dat er voor- en na de peeling, dagelijks gebruik wordt gemaakt van specifieke producten.

 

Voor je kunt starten met een peeling, moet de huid minimaal twee weken van de voren met de juiste producten worden behandeld. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat de peeling goed wordt opgenomen, maar ook veilig blijft. Tevens draagt het bij aan het resultaat van de peeling en draagt bij aan een goed herstel.

 

Het advies omtrent producten wordt aangepast op basis van de peeling, jouw huid en de verschillende seizoenen (veel zon versus weinig zon). Tijdens een vrijblijvend en persoonlijk consult, maakt de specialist een behandelplan waar ook het product advies in wordt opgenomen.

Na de behandeling voelt de huid droog en trekkerig aan. De huid gaat vervellen, exfoliëren en schilferen. In welke mate de huid gaat vervellen in afhankelijk van de sterkte van de peeling. Juist omdat de huid na een peeling extra kwetsbaar is, is het belangrijk om deze na de behandeling goed te beschermen tegen de zon. Gebruik daarom altijd factor met SPF 50.

 

De exacte reactie op een peeling verschilt per peeling en persoon. Je specialist zal je hier op voorbereiden. Reken ten minste op roodheid en een gevoelige huid, de eerste 24 tot 48 uur na de behandeling. Het vervellen begint meestal 1 tot 2 dagen na de peeling. Bij de zwaarte peeling schilfert de huid maximaal 7 tot 10 dagen, bij een lichte peeling is de schilfering minimaal.

Dermaceutic

Onze resultaten met Dermaceutic

Bekijk de resultaten van de verschillende Dermaceutic producten die we in onze kliniek aanbieden, of vraag verzorgingsadvies aan een specialist. Zij helpen je graag.

Dermaceutic

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Voor een chemische peeling behandeling wordt altijd een intake ingepland om jouw wensen en verwachtingen te bespreken. Er zijn veel verschillende soorten chemische peelings. Sommige behandelingen kunnen direct uitgevoerd worden, bij andere behandelingen wordt eerst geadviseerd om een aantal weken vooraf de huid voor te bereiden met bepaalde producten om een optimaal resultaat te kunnen behalen.

Je krijgt goede uitleg over de behandeling, de nazorg, de risico’s, de kosten en het te verwachten eindresultaat. Een chemische peeling kan gezien worden als een losse behandeling of als een onderdeel van een behandeltraject.

Hoe de behandeling precies verloopt, verschilt per soort peeling. De huid zal gereinigd en voorbereid worden op de peeling. Vervolgens wordt de peelingvloeistof in delen aangebracht (soms in meerdere lagen). Je kunt een sensatie van kriebel of prikkeling ervaren. Om dit gevoel te verlichten wordt een waaier gebruikt. Nadat de gewenste huidreactie heeft opgetreden, zal de huid gekalmeerd worden.

Het is belangrijk om de huid goed te ondersteunen na de behandeling met speciale, op de gepeelde huid afgestemde producten. Op deze manier wordt het herstel van de huid gestimuleerd. Daarbij is het belangrijk om de huid goed te beschermen tegen uv-straling met minimaal SPF 30. In sommige gevallen gaat de huid licht schilferen, trek/pluk/krab niet aan de losse huid!

Complicaties komen zeer zelden voor. Wanneer je bekent bent met een koortslip is dit belangrijk om te vermelden bij het adviesgesprek. Belangrijk is om niet te trekken/plukken/krabben aan de eventueel loskomende huid. De huid forceren kan pigment of littekentjes veroorzaken.

Naomi

Huidspecialist

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.  
Lees meer over onze specialisten

Dermaceutic

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van de verschillende Dermaceutic producten en behandelingen zijn transparant en duidelijk. Wat jij precies nodig hebt om jouw droomresultaat te bereiken, overleggen onze specialisten graag met je. Een Dermaceutic product of behandeling wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Dermaceutic Milk Peel

€ 100,-

Dermaceutic TCA Peeling 12%

€ 125,-

Dermaceutic TCA Peeling 15%

€ 125,-

Dermaceutic TCA Peeling 18%

€ 175,-

Dermaceutic TCA Peeling 20%

€ 185,-

Dermaceutic cosma Peel Forte (inclusief de nodige producten)

€ 700,-

Dermaceutic Mela Peel met Milk Peel

€ 200,-

Dermaceutic Mela Peel met TCA

€ 200,-

Dermaceutic Needling facial met vitamine C Peel

€ 200,-
Bekijk alle prijzen

Dermaceutic

Veelgestelde vragen

Er zijn veel verschillende soorten chemische peelings die zijn ontworpen om een breed scala aan problemen aan te pakken, dus er is ongetwijfeld een peeling voor jouw wensen of probleem. Een ervaren specialist kan een peeling aanbevelen met de sterkte en diepte die het meest geschikt is voor jouw wensen en huidtype. Mensen met een gevoelige huid of donkere huidskleur moeten echter over het algemeen diepere, intensere peeling vermijden, omdat ze brandwonden, littekens of hyperpigmentatie kunnen krijgen. Al kunnen lichtere peelings ook hele mooie resultaten geven.

 • Chemische peelings variëren van oppervlakkig tot diep, en kunnen zo worden aangepast aan je huidtype, specifieke problemen en mogelijke hersteltijd.
 • Peels zijn minder duur dan lasers, terwijl ze dezelfde problemen proberen aan te pakken.
 • Als je de huid snel wilt laten stralen, kan een lichte peeling een onmiddellijke glans creëren, met weinig tot geen hersteltijd.
 • Sommige peelings zijn minder voorspelbaar dan andere en kunnen reacties veroorzaken bij een gevoelige huid.
 • Mensen met een donkere huidskleur lopen het risico op hyperpigmentatie.
 • Er bestaat een risico op ernstige schade van de huid als de peeling niet door een ervaren specialist wordt aangebracht. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult.

Heb je last van een doffe huiddroogheidlichte verkleuring en/of een ruwe huidstructuur? Wil je je huid weer laten stralen? Dan is de SkinCeuticals Gel Peel GL behandeling precies voor jou! Wij noemen dit ook wel de Red-Carpet Peel. Direct een mooie huid met een gezonde glow, geen downtime en niemand zal doorhebben dat je een intensieve behandeling hebt ondergaan. In combinatie met beschermende antioxidanten, wordt de huid helderder, stralender en zal er frisser uitzien.

 

Heb je last van huidverkleuringvlekkerigheidkleuronregelmatigheidongewenste pigmentatie door fotoschade of hormonale veranderingen? Dan is de SkinCeuticals Pigment Balancing Peel behandeling precies voor jou! Dankzij de combinatie van geavanceerde vlerkleurignstechnologie en zeer specifieke exfolieer methoden, zal de aanblik van de verkleuring beheerst worden, voor een gladdere, heldere huid met een egale teint. Een echte probleemaanpakker met minimale downtime.

 

Heb je last van fijne lijntjes, een vale/grijze huidacne, een droge huid, beginnende huidverouderingzonneschade? Dan is de SkinTech Easy Droxy Versicolor behandeling precies voor jou! Door de combinatie van 5 verschillende fruitzuren (AHA en BHA) wordt de huid meteen opgefrist en stralend. Het werkingsmechanisme is cel-by-cel, dus er zal geen grote vervelling optreden. De huid zal zich direct na de behandeling verstrakken. Eenmalig en ideaal in te zetten als PartyPeel maar in als behandelprotocol voor verbetering van de huid. Het behandelprotocol bestaat dan uit 4 behandelingen met een interval van 8-14 dagen in combinatie met 2 SkinTech crèmes gericht op de aanpak van de behandelingsdoelstelling en bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte, plus een milde SkinTech Foam voor het reinigen van de gepeelde huid.

 

Heb je last van pigmentvlekkenfijne lijntjesgrote poriënhuidverouderingzonneschade, een vale/grijze huidacne? Dan is de SkinTech Easy TCA Classic behandeling precies voor jou! De peeling is een combinatie van 15% TCA vloeistof gemengd met een Base Solution die bestaat uit fruitzuren en antioxidanten. De behandeling wordt afgerond met het unieke en gepatenteerde Post Peel Mask, die zorgt voor onmiddellijke afremming van het ontstekingsproces waardoor roodheid en hitte uit de huid trekt het risico op complicaties sterk wordt gereduceerd. Dit is de meest effectieve behandeling op het gebied van huidverbetering. Houdt wel rekening met een downtime van gemiddeld 7 dagen. Om het huidherstel te optimaliseren en de downtime te verminderen wordt de SkinTech Easy TCA Classic (1x incl. producten)geadviseerd. 2 SkinTech crèmes gericht op de aanpak van de behandelingsdoelstelling en bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte, plus een milde SkinTech Foam voor het reinigen van de gepeelde huid.

 

Meer dan alleen huidverbetering? Een effectieve, gerichte aanpak van huidproblemen? Ga dan voor het behandelprotocol SkinTech Easy TCA Classic (4x incl. producten). Het behandelprotocol bestaat dan uit 4 behandelingen met een interval van 8-14 dagen in combinatie met 2 SkinTech crèmes gericht op de aanpak van de behandelingsdoelstelling en bescherming van de gepeelde huid tegen UV en warmte, plus een milde SkinTech Foam voor het reinigen van de gepeelde huid. Dit is onze top één Skin+Surgery Advanced Clinical Spa behandeling!

 

Heb je last van ernstige huidveroudering, zonschade of een slappe huid? De Easy Phen Light peeling stimuleert celvernieuwing, collageen- en elastineaanmaak en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden, waardoor er lifting en verstrakking en een geweldige structuurverbetering van de huid ontstaat. Deze combinatiepeeling bestaat uit 30% fenol en 12% TCA en is daarmee de middelste in de categorie diepe peelings. In combinatie met SkinTech® crèmes en ons duidelijke behandelprotocol kan deze diepe peeling voor gevorderde huidveroudering veilig worden uitgevoerd. Er is doorgaans maar 1 sessie nodig.

 

Wanneer je last hebt van diepe rimpels op de lip of wangen evenals andere photo-aginggevolgen zoals een verouderde, verharde huid, dan kun je de lip en eyelid formula Skin Tech overwegen. Deze diepe chemische peeling geeft enorme verbetering en verstrakking van rimpels en is een eenmalige behandeling, welke jarenlang effect heeft. Vanwege het diepe karakter van de peeling is een goede voorbereiding met crèmes en een goede nazorg heel belangrijk. De peeling wordt met de mozaïektechniek aangebracht. Deze techniek houdt in dat zones met diepe rimpels (zoals de bovenlip en wangen) met Lip & Eyelid worden behandeld, maar de rest van het gezicht met een minder diepe peeling (zoals Easy TCA of Easy Phen Light).

 

Het eindresultaat is een driedimensionale facelift (bij full face-behandeling), verbetering of zelfs verdwijning van diepe rimpels. Het resultaat is verbluffend.

De chemische peeling wordt in een aantal lagen op de huid aangebracht totdat de gewenste diepte is bereikt. Afhankelijk van het soort chemische peeling die gebruikt wordt kan een tintelend tot prikkend gevoel waargenomen worden. Daarbij kan de behandelde huid warm aanvoelen. Om dit gevoel te compenseren wordt met een waaier lucht over de behandelde huid verspreid worden om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken. Na de chemische peeling wordt er een neutralisatie vloeistof of het post-to-peel mask aangebracht (afhankelijk welke chemische peeling gebruikt is). Hierdoor zal de roodheid en warmte uit de huid trekken. Binnen enkele minuten wordt de huid weer rustig en pijnloos.Bij een oppervlakkige chemische peeling zal de huid direct stralen en gelift aanvoelen. Bij een medium tot diepe chemische peeling zal de opperhuid vervangen worden door nieuwe cellen. Hiervoor is vervelling nodig. De dag na de behandeling voelt de huid droog aan, maar er is niet veel zichtbaar. Op dag 2 voelt de huid strak en droog aan. Er kunnen donkere vlekken zichtbaar zijn waar het pigment heeft gezeten. Op dag 3 start de vervelling, meestal eerst rondom de mond en dan verder. Het vervellen duurt doorgaans 2-3 dagen. Daarna zullen nog wat resterende velletjes in de haargrens en rondom de neus te zien zijn. De nieuwe huid is zichtbaar verbeterd, is egaler en straalt.

Voor het optimale behandelresultaat is het raadzaam om de huid goed voor te bereiden met speciale thuis producten deze zijn te koop in onze kliniek, of worden in combinatie met de peeling afgenomen. Deze speciale producten versterken het effect van de chemische peeling en bevorderen het herstel van de (beschadigde) huid. Door deze voorbereiding haal je het optimale uit je peeling behandeling en boek je de mooiste resultaten.

Afhankelijk van het behandeldoel is een chemische peeling eenmalig in te zetten, of in kuurverband (4-6 behandelingen). De chemische peelings van SkinTech zijn ook in de zomermaanden inzetbaar.

 • De Post Peel Mask dat na de behandeling is opgebracht, zorgt ervoor dat uw huid sneller en beter herstelt dus laat dit tot de volgende ochtend intrekken.
 • Reinig de behandelde huid pas de volgende ochtend met de Skin Tech Cleanser. Deze cleanser is speciaal geschikt voor een gepeelde huid.
 • Draag geen sieraden (metalen voorwerpen) tot 24 uur na een peelbehandeling.
 • Staak het gebruik van uw eigen dag- en nachtcrèmes. Deze crèmes (ook uw zonnebrandcrème) zijn ontwikkeld voor gebruik op de intacte huid (opperhuid) en kunnen een gepeelde huid irriteren of zelfs voor ongewenste bijwerkingen zorgen.
 • Uw huid gaat de komende dagen indrogen. Dit kan een trekkerig gevoel geven en soms wat jeuken. Probeer, tot er nieuwe huid zichtaar wordt, NIET te smeren met crèmes. Dit kan het vertelproces vertragen doordat de oud huid wordt vastgeplakt aan de nieuwe huid.
 • Vervelling begint doorgaans op de 3e dag. Zodra er nieuwe huid zichtbaar wordt is het belangrijk om te gaan smeren met de SkinTech behandelcrème(s). Doe dit 2 maal daags zoals door uw behandeling is geadviseerd.
 • Gebruik 3 maal daags (of vaker als u buiten bent) Melablock HSP SPF 30 of 50+ om uw huid tegen UV stralen (zonlicht) te beschermen en vermijd directe blootstelling aan de zon.
 • Wacht 6-7 minuten met het aanbrengen van een 2e crème zodat de eerste crème is ingetrokken.
 • Gebruik tot 48 uur na iedere peelingsessie geen make-up (uitgezonderd geschikte minerale en zuurstof doorlatende make-up speciaal geschikt na intensieve behandelingen).
 • Direct na de eerste geelingsessie en tot twee weken na de laatste peeling adviseren wij u geen peelings of scrubs thuis te gebruiken of soortgelijke behandelingen te ondergaan.
 • Tot twee maanden na de laatste peelingsessie kunt u geen ontharingsbehandelingen (laten) uitvoeren op de gepeelde huid.
 • Vermijd tot 2 weken na een peeling behandeling hoge temperaturen (sauna, hamam).
 • Wanneer u een ongewenste reactie krijgt zoals uitslag, ernstige jeuk, koorts of koortsuitslag, neem dan contact op met uw behandelaar.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Dermaceutic

De beste producten voor je huid

Met de hoogwaardige producten en peelings van Dermaceutic, bereik je de stralende huid van je dromen!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak