Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Onderkin weghalen

Wilt u uw onderkin weghalen en mooie definieerde de kaaklijn? Met liposuctie van de hals komt u van uw onderkin af.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandeling

Onderkin weghalen en verwijderen

Hoe dun u ook bent en hoeveel u ook sport, voor sommige geldt dat de onderkin nooit zal vertrekken. Mocht dit het geval zijn bij jou, dan is de kans groot dat u last hebt van een genetisch bepaalde onderkin. Skin + Surgery kan uw onderkin weghalen, verwijderen en weer contour geven aan uw kaaklijn en hals met liposuctie.

Onderkin weghalen/ onderkin verwijderen – Iedereen kan last hebben van een onderkin, zelfs mensen die van nature slank zijn of hard hebben gewerkt om af te vallen. Merkt u dat de hardnekkige onderkin niet vertrekt, hoe veel u ook sport en hoe gezond u ook eet? Dan heb je waarschijnlijk last van een genetisch bepaalde onderkin. De kans is groot dat een van je ouders of andere familieleden ook last hebben van een onderkin. Gelukkig kunt u een genetisch bepaalde onderkin weghalen door middel van liposuctie van de hals. Skin + Surgery is de juiste kliniek voor deze behandeling. Naast het feit dat al onze artsen aangesloten zijn bij de NVCG en als Cosmetisch Arts KNMG geregistreerd staan, zijn we ook winnaar van de Clinic Awards. Bij Skin + Surgery bent u dus niet alleen in goede handen, u bent in de beste handen!

 

Een onderkin weghalen/ verwijderen vraagt om een liposuctie. De plastisch chirurg gebruikt een dunne buis (ook wel canule genoemd) om overtollig vet uit de onderkin, hals en rondom de kaaklijn op te zuigen. Dit zorgt ervoor dat de contouren in uw gezicht mooi naar voren komen, er meer definitie ontstaat en dat de onderkin waar u zich zo aan stoorde, verdwijnt.

 

Een onderkin weghalen door middel van liposuctie aan de hals is een relatief veilige ingreep omdat er gebruik wordt gemaakt van een specialistische en nauwkeurige techniek. Deze techniek zorgt ervoor dat alleen de vetcellen worden opgezogen en dat er weinig risico is op beschadiging van omliggende cellen of weefsels.

 

Skin + Surgery biedt daarnaast ook combibehandelingen aan, bijvoorbeeld bij huidverslapping rondom de hals en kaaklijn. Naast het weghalen van de onderkin, kunnen we de behandeling combineren met een facelift, waardoor u niet alleen af bent van het vet, maar ook de hangende huid eromheen.

Een onderkin weghalen wordt uitgevoerd onder een roesje en met lokale verdoving. Je bent dus erg slaperig en ontspannen en zal weinig van de liposuctie van de hals meemaken.

 

Om het vet op de juiste plekken te kunnen verwijderen, maakt de chirurg een kleine incisie onder de kin en bij uw oor. Vanuit hier kan een kleine buis worden ingebracht waarmee het vet onder de kin, in de hals en langs de kaaklijn kan worden opgezogen. Zo wordt de natuurlijke gezichtscontour teruggebracht. De ingreep duurt ongeveer een uur.

 

De incisies worden kundig gehecht en u mag na het uitslapen weer naar huis. Omdat u wat suf kan zijn mag u niet zelfstandig deelnemen aan het verkeer en moet u worden opgehaald. U krijgt een drukverband mee om de huid strak te houden. Na ongeveer een week komt u terug en worden de hechtingen verwijderd.

Liposuctie in combinatie met Lipolaser is een unieke behandeling die met behulp van een laser de vorm en contouren in uw gezicht weer in model kan brengen. Tijdens de Lipolaser behandeling zal de plastisch chirurg met een laser het vetweefsel als het ware ‘smelten’ om het makkelijker te kunnen wegzuigen via een canule. Door deze unieke techniek is de ‘downtime’ van een Lipolaser behandeling korter dan een normale liposuctie. Naast dat het vetweefsel makkelijker weggeleid kan worden, verstrakt de laser de huid waardoor de hals subtiel gelift wordt en de kaaklijn geaccentueerd wordt.

 

Het is een specialistische en nauwkeurige techniek, waarbij vetcellen worden gesmolten en opgezogen. Het is daarom een relatief veilige ingreep, met weinig risico op beschadiging van omliggende cellen of weefsels. Ook heeft het een kortere ‘down time’. De Lipolaser behandeling ondersteunt een Liposuctie behandeling, deze behandeling kunt u samen boeken. Tijdens een vrijblijvend consult bespreken onze specialisten graag de mogelijkheden, ook wordt u voorzien van persoonlijk advies.

Onderkin weghalen en verwijderen

Onze resultaten van liposuctie

Bekijk de resultaten van de verschillende facelift behandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat Skin + Surgery voor u kan betekenen. Veel van onze cliënten wilden hun onderkin weghalen omdat ze zich stoorden aan het laatste beetje vet. De prachtige resultaten maken dit tot een populaire behandeling. De voor en na foto’s laten deze resultaten zien en onze cliënten vertellen u graag meer over hun ervaringen op kliniekervaringen.nl.

Onderkin weghalen en verwijderen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een onderkin weghalen/ onderkin verwijderen begint bij meerdere adviesgesprekken met onze plastische chirurg vooraf. U hebt tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek u vragen te stellen. En uw wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of liposuctie een geschikte behandeling voor jou is en of deze het beste resultaat geeft. U krijgt alle informatie over de behandeling en u krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Daarnaast bespreken we ook wat voor eindresultaat u van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. U kunt het natuurlijke resultaat van de liposuctie hierdoor mooi zien.

 

Om te begrijpen waar u vandaan komt en waarom uw deze ingreep wenst, nemen we graag de tijd om u eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wilt u een natuurlijk resultaat, passend bij uw leeftijd? Wat zijn jouw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van uw gezicht? Door jou te leren kennen, begrijpen we wat jij wilt. Het gaat uiteindelijk om jou. U mag de tijd nemen voor uw beslissing. Het is jouw gezicht! Wij brengen uw innerbeauty en uiterlijke schoonheid weer in balans.

Liposuctie van de hals is een poliklinische behandeling, waarvoor geen opname noodzakelijk is. U mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. U mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand u na de behandeling met de auto ophalen.

 

Liposuctie van de hals neemt gemiddeld tussen de 1 en 2 uur in beslag. U krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en de overgang naar uw hals wordt prominenter. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Liposuctie kan worden herhaald, mits er opnieuw vet is gaan ophopen.

We begeleiden u graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat u maximaal voorbereid bent en met veel plezier uw herstel tegemoet gaat. Uw hals is de enkele dagen na de liposuctie wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

 

U bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de liposuctie normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. U bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om uw dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel uw gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. We adviseren vanaf 3 maanden na de behandeling een aantal bindweefselmassages. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht, en bevordert het herstel.

Liposuctie van de hals is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

 

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van uw gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met uw behandeld arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Kristel Woltman

Gecertificeerd cosmetisch arts

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.Lees meer over onze specialisten

Let op: liposuctie wordt tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Onderkin weghalen en verwijderen

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van het weghalen en verwijderen van de onderkin door middel van een hals liposuctie kunt u hiernaast lezen. In sommige medische gevallen wordt liposuctie vergoed. Vraag meer informatie aan bij uw zorgverzekeraar.

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 4000,-

Facelift

€ 6000,-

Facelift en halslift

€ 8000,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 9500,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 5000,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming

€ 3000,-

Volledige sedatie (indien gewenst of noodzakelijk)

€ 950,- per uur

Onderkin weghalen en verwijderen

Veelgestelde vragen

Bij liposuctie van de hals wordt het vet onder de kin, rondom de kaaklijn en in de hals verwijderd.  Dit gebeurt met een buisje (canule) die onderhuids wordt ingebracht en het vet opzuigt. Liposuctie van de hals haalt zo een onderkin weg en geeft meer definitie aan de overgang tussen kin en hals, en de kaaklijn. Op deze manier kunnen we een onderkin weghalen.

Liposuctie in combinatie met Lipolaser is een unieke behandeling die met behulp van een laser de vorm en contouren in uw gezicht weer in model kan brengen. Tijdens de Lipolaser behandeling zal de plastisch chirurg met een laser het vetweefsel als het ware ‘smelten’ om het makkelijker te kunnen wegzuigen via een canule. Door deze unieke techniek is de ‘downtime’ van een Lipolaser behandeling korter dan een normale liposuctie. Naast dat het vetweefsel makkelijker weggeleid kan worden, verstrakt de laser de huid waardoor de hals subtiel gelift wordt en de kaaklijn geaccentueerd wordt.

Het kan voorkomen dat de huid rondom de kaaklijn en hals teveel is verslapt, waardoor alleen liposuctie niet het gewenste effect gaat geven. In dat geval zal de chirurg een face-halslift adviseren waarbij, naast liposuctie, ook overtollige huid wordt gelift en verwijderd.

 

Tevens kan liposuctie van de hals en het weghalen van de onderkin in sommige gevallen heel mooi gecombineerd worden met buccaal vet verwijdering. Hiermee krijgt het gelaat vanaf het midden naar beneden meer definitie en een V-shape. Deze combinatie wordt bij Skin + Surgery aangeboden onder de naam face slimming behandeling.

Goede kandidaten voor liposuctie van de hals en dus het weghalen van de onderkin, hebben voldoende huidelasticiteit zodat hun huid kan terugveren nadat het vet is verwijderd. Mensen van in de veertig of ouder hebben misschien ook een halslift nodig om overtollige huid te verwijderen. Tijdens uw eerste consult beoordeelt de chirurg of de huid voldoende elastisch is om een ​​goed resultaat te garanderen.

 

Liposuctie van de hals wordt verder ook niet aanbevolen voor mensen met obesitas. Bij liposuctie van de hals wordt alleen oppervlakkig vet verwijderd. Bij iemand met ernstig overgewicht, is er sprake van een laag dieper vet (subplatysmaal vet). Dat gebied wordt met de liposuctie niet bereikt en zal zichtbaar blijven na de ingreep.

Het is een snelle manier om van een onderkin af te komen, met hele duidelijke resultaten en voor-/na verschillen.

 

De ingreep is relatief pijnloos en snel.

 

Als u goed op gewicht blijft, gaan de resultaten lang mee.

 

De ingreep geeft betere en langdurigere resultaten dan niet-chirurgische ingrepen als bijvoorbeeld coolsculpting.

Het betreft een chirurgische ingreep, waar altijd risico’s mee gemoeid zijn. Denk hierbij aan infectie en tijdelijke gevoelloosheid.

 

Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Een goede elasticiteit van de huid en minimale verslapping zijn essentieel om te voorkomen dat de huid slapper wordt nadat het vet is verwijderd.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Lipolaser behandeling uitgevoerd door Dr. Thanya Tha-In

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Hoe gaat een facelift behandeling in zijn werk?

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Onderkin weghalen/ onderkin verwijderen

“Ik ben eindelijk van mijn onderkin af”

Veel mensen denken dat alleen mensen met overgewicht of een aantal kilo’s teveel last kunnen hebben van een onderkin. De onderkin is een veelvoorkomende opslagplaats van vet. In veel gevallen is sporten de manier om de onderkin weg te halen. Maar niet in alle gevallen! Want sommige mensen hebben last van een genetisch bepaalde onderkin. Bij een genetisch bepaalde onderkin geldt dat u zoveel kan sporten als u wilt, de onderkin zal niet vertrekken. In dat geval adviseren een andere manier om uw onderkin weg te halen: liposuctie van de kaaklijn en hals.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak