Behandeling

Gummy smile

Houd je bij het lachen vaak je hand voor je mond, omdat er zoveel tandvlees zichtbaar is? Met injectables valt een gummy smile uitstekend te verhelpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Gummy smile

Lachen maakt je mooi.

Lachen maakt je mooi. Toch kun je onzeker worden wanneer er tijdens het lachen teveel tandvlees zichtbaar is, met de zogenoemde gummy smile. Skin + Surgery Clinicsverhelpt de gummy smile met een injectable behandeling. Door injectables te injecteren in de spier die de bovenlip optrekt tijdens het lachen (lavator labii superioris), zal deze spier relaxeren. Het tandvlees zal hierdoor niet of minder zichtbaar worden. Durf je prachtige glimlach aan de wereld te tonen.

 

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Gummy smile

Onze resultaten bij een gummy smile

Skin + Surgery boekt met injectables snelle resultaten bij een gummy smile. Je ziet al na een paar dagen het eerste effect, dat drie tot zes maanden aanhoudt. Laat je overtuigen door de goede ervaringen van onze cliënten die eerder hun tandvleeslach lieten behandelen.

fillers

Gummy smile

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Gummy smile

Prijzen en vergoedingen

De behandeling van een gummy smile met injectables is voor vrijwel iedereen betaalbaar. De spierontspanner zorgt ervoor, dat je bovenlip niet meer zo ver omhoog gaat. De laaggeprijsde cosmetische behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekering.

Gummy smile

€ 100,-
Voor
Na

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Gummy smile

Stralende lach, zonder zichtbaar tandvlees

Injectables bieden een eenvoudige oplossing bij een gummy smile. Toon je stralende lach, zonder zichtbaar tandvlees. Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak