Behandeling

Kraaienpootjes of lachrimpels

Ben je je kraaienpootjes of lachrimpels rond de ogen liever kwijt dan rijk? Met injectables tovert Skin + Surgery weer een rimpelloze lach op je gezicht.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Kraaienpootjes of lachrimpels

Durf je dromen waar te maken en verover met je glimlach de hele wereld.

Zie je er ouder uit door de kraaienpootjes naast je ogen? Of begin je jouw lachrimpels als storend te ervaren? Met het injecteren van injectables op de juiste plek, kunnen wij de kraaienpootjes of lachrimpels verzachten of zelfs laten verdwijnen. Na enkele dagen is het effect al zichtbaar en zul je een frissere uitstraling krijgen. Durf je dromen waar te maken en verover met je glimlach de hele wereld.

 

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Kraaienpootjes of lachrimpels

Onze resultaten van lachrimpels of kraaienpootjes

Lachten is gezond, maar wat als er al tijdens een flauwe glimlach kraaienpootjes naast je ogen verschijnen? Met injectables tegen lachrimpels zie je er weer snel net zo uit als vroeger. Bekijk de resultaten van onze cliënten die genieten van een frisse en vitale uitstraling.

Voor
Na

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Kraaienpootjes of lachrimpels

Prijzen en vergoedingen

Je kunt bij Skin + Surgery rekenen op transparante en eerlijke prijzen. Je wordt hier al tijdens het eerste vrijblijvende consult over geïnformeerd. Een cosmetische behandeling tegen kraaienpootjes of lachrimpels is niet in de basiszorgverzekering opgenomen.

Kraaienpootjes of lachrimpels

€ 149,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Kraaienpootjes of lachrimpels

Jeugdige uitstraling die bij je past

Wil je er weer net zo jeugdig uitzien als je je voelt? Met injectables tegen kraaienpootjes of lachrimpels maak je het mogelijk. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak