Behandeling

Migraine

Migraine of spanningshoofdpijn hangt vaak samen met een verhoogde spierspanning. Injectables van de fronsspieren kunnen hoofdpijnklachten aanzienlijk verminderen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Behandeling tegen migraine

De hoofdpijn zal in regelmaat afnemen en verminderen.

Migraine is een vervelende aandoening, die je levensvreugde soms enorm in de weg staat. Skin + Surgery Clinics is gespecialiseerd in het injecteren van Injectable om de migraine sterk te verminderen. Migraine wordt veroorzaakt door een teveel aan spierspanning. De Injectable zorgt ervoor dat het de spieren rondom het gebied waar de spanning zit, vaak voorhoofd of frons, ontspant en deze dus tijdelijk niet meer kunnen samentrekken. Hierdoor zal de hoofdpijn in regelmaat afnemen en verminderen. Plan een vrijblijvend consult in voor persoonlijk advies, dat kan in Den Haag, Bergschenhoek vlakbij Rotterdam en Utrecht / Leidsche Rijn.

Migraine

Onze resultaten bij migraine injectables

Injectables zijn een goede behandeling tegen migraine. De spanning verdwijnt en de hoofdpijnklachten nemen af of verdwijnen. Je hebt drie tot vier maanden plezier van de botoxbehandeling die tevens je fronsrimpel terugdringt. Bekijk de resultaten van onze cliënten.

Migraine

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Migraine

Prijzen en vergoedingen

Migraine kan een enorme impact op je leven hebben. Injectables tegen migraine zijn bij Skin + Surgery effectief én betaalbaar. Onze tarieven zijn transparant. Ondanks de goede werking, wordt deze botoxbehandeling nog niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Migraine

€ 350,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Migraine

Herwin je levensvreugde zonder hoofdpijn

Bevrijd je van hoofdpijnklachten én neem gelijk afscheid van je fronsrimpel door injectables tegen migraine. Vraag nu een vrijblijvend consult aan.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak