Behandeling

Tandenknarsen

Tandenknarsen is een vervelende aandoening die schadelijk is voor je gebit. Het is goed te behandelen met injectables die de spierspanning in de kauwspieren verlagen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

De oplossing voor tandenknarsen

Niets staat je meer in de weg om ’s nachts heerlijk te dromen.

Heb je last van tandenknarsen? Tandenknarsen is een nare gewoonte die ook nog eens schadelijk is voor je gebit. Tegenwoordig kun je dit eenvoudig oplossen met Injectable. Hierbij wordt de Injectable in de kauwspieren gespoten, zodat de spierspanning in de kauwspieren wordt verlaagd. Na enkele behandelingen met botuline toxine zal het tandenknarsen verminderen of zelfs helemaal stoppen. Hiermee voorkom je slijtage van je gebit en heb je minder vermoeide kaken. Niets staat je meer in de weg om ’s nachts heerlijk te dromen en met een uitgerust gevoel wakker te worden. Mocht je meer informatie wensen, voel je dan vrij om een gratis eerste consult in te plannen met één van onze specialisten. Onze klinieken zijn gevestigd in Leidsche Rijn, Den Haag en vlakbij Rotterdam in Bergschenhoek. We ontvangen je graag!

De masseter- of de grote kauwspier bevindt zich aan weerszijden van de wangen en kunnen soms voor een bredere gezichtsvorm zorgen. Ook mensen die veel kaakklemmen of knarsetanden kunnen baat hebben bij behandeling van deze spieren met een injectable.

 

Afbeelding5

 

Door een tot twee injecties diep in deze spier te plaatsen, wordt de spier tot rust gebracht en kan het gelaat smaller gaan ogen. Ook de klachten van kaakklemmen of knarsetanden verminderen of verdwijnen helemaal.

 

Afbeelding6-500x154

Tandenknarsen

Onze resultaten bij tandenknarsen

Injectables zijn een zeer effectieve behandeling tegen tandenknarsen. Het stopt bruut op en over elkaar schuiven van je tanden en kiezen en het voorkomt gebitsproblemen, kaakstijfheid en hoofdpijn door de hogere spierspanning. De resultaten spreken voor zich.

Tandenknarsen

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Tandenknarsen

Prijzen en vergoedingen

Injectables met botox tegen tandenknarsen zijn doeltreffend en betaalbaar. Skin + Surgery is transparant in zijn tarieven. Een botoxbehandeling tegen ernstig tandenknarsen wordt door diverse zorgverzekeraars (na een verwijzing) deels of volledig vergoed.

Tandenknarsen

€ 350,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Tandenknarsen

Spaar je gebit met injectables

Injectables in de kauwspier stopt het tandenknarsen. Je hebt geen last meer van vermoeide kaken en je voorkomt slijtage aan je kiezen en tanden.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak