Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Verlamming in het gezicht

Na een halfzijdige verlamming helpen injectables om je gezicht weer meer symmetrisch te maken en de rimpels aan de niet-aangedane kant te verminderen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Verlamming in het gezicht? De injectable biedt uitkomst.

Een behandeling met Injectable kan de perfecte uitkomst bieden.

Een halfzijdige gezichtsverlamming als gevolg van een TIA, beroerte, facialis parese of Bell’s paralyse komt helaas vaker voor dan gedacht. Door de uitval van de aangezichtszenuw (Nervus facialis) aan één kant van het gezicht, kan het zo zijn dat je meer rimpels krijgt aan de niet aangedane kant. Je gezicht ‘trekt’ als het ware scheef naarmate je ouder wordt. Een behandeling met Injectable kan de perfecte uitkomst bieden. Door Injectable te prikken aan de niet aangedane kant, kan je gezicht weer symmetrischer worden gemaakt. Het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van de mate van uitval. Dr. Thanya Tha-In behandelt veel cliënten met deze aandoening en heeft hier ruime ervaring in. Skin + Surgery werkt nauw samen met logopediepraktijk Facialis (www.logopediepraktijkfacialis.nl).

Verlamming in het gezicht

Onze resultaten bij gezichtsverlamming

Skin + Surgery boekt goede resultaten met injectables bij een halfzijdige gezichtsverlamming als gevolg van een TIA, beroerte, facialis parese of Bell’s paralyse. Je gezicht wordt hierdoor symmetrischer. Bekijk de resultaten die afhankelijk zijn van de mate van uitval.

Verlamming in het gezicht

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Verlamming in het gezicht

Prijzen en vergoedingen

De tarieven van Skin + Surgery zijn eerlijk en transparant. De prijs voor de injectables is afhankelijk van de mate van verlamming in het gezicht. Informeer bij je zorgverzekeraar of je in aanmerking komt voor een vergoeding in het aanvullende pakket.

Verlamming in het gezicht

Afhankelijk van de indicatie

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Verlamming in het gezicht

Meer symmetrie in je gezicht

Een halfzijdige verlamming gaat gepaard met uitval van de aangezichtszenuw aan één kant. Injectables herstellen de symmetrie in je gezicht. Maak een afspraak.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak