Behandeling

Vierkante kaken

Stoor je je aan je hoekige, wat vierkante kaken? Accentueer je vrouwelijkheid en schoonheid met injectables in de kaakspier, die je kaken mooi rond of ovaal maken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Vierkante kaken

Een geluksmoment iedere keer wanneer je jezelf in de spiegel ziet.

Ronde of ovale kaken zijn een teken van vrouwelijk schoon. Wanneer je kaak te gedefinieerd of te hoekig is, oogt dit al snel mannelijk. Dit is simpel te verhelpen door injectable in de kaakspier te spuiten. Door de botuline toxine ontspant de kaakspier, waardoor de spier in de loop der tijd kleiner wordt. Met als gevolg dat de kaak een ovaler of een hartvormige shape krijgt. Boek een vrijblijvend consult met ons in voor een persoonlijk advies. Samen maken we een behandelplan die ervoor zorgt dat je je mooi voelt. Een geluksmoment iedere keer wanneer je jezelf in de spiegel ziet. Daar doen we het voor.

Vierkante kaken

Onze resultaten bij vierkante kaken

Skin + Surgery verbetert met injectables tegen vierkante kaken de vorm en contour van je gezicht. Je vrouwelijkheid wordt benadrukt met een meer ronde en ovale kaakvorm. Bekijk de resultaten van onze cliënten die een gezichtsverbetering ondergingen en zich weer mooi voelen.

Vierkante kaken

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Vierkante kaken

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery hanteert transparante en eerlijke prijzen. Je weet vooraf exact wat injectables tegen vierkante kaken kosten en wat je qua behandeling en resultaat kunt verwachten. De cosmetische behandeling wordt in principe niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

Vierkante kaken

€ 350,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vierkante kaken

Blij met een ronde of ovale gezichtsvorm

Een ronde of ovale gezichtsvorm beantwoordt aan het vrouwelijke schoonheidsideaal. Met injectables tegen vierkante kaken kijk je weer blij in de spiegel.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak