Behandeling

Wenkbrauwlift

Heb je last van hangende wenkbrauwen, met een vermoeide gezichtsuitdrukking en verminderd zicht? Een wenkbrauwlift geeft je een opener en vriendelijker uiterlijk.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
Hoogste kwaliteit
NVCG gecertificeerd
Persoonlijke aandacht
Innerbeauty
Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Wenkbrauwlift

Met behulp van injectables kun je de wenkbrauwen liften.

Laaghangende wenkbrauwen geven je een vermoeide en sombere uitstraling. Het voelt bovendien niet prettig. Met behulp van injectables kun je de wenkbrauwen liften. Skin + Surgery voert de wenkbrauwlift uit met een zogenoemde micro-injectables. De wenkbrauwen worden meer gelijk en zo krijg je eindelijk weer de frisse en energieke blik waar je al jaren van droomt.

 

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.

Wenkbrauwlift

Onze resultaten van een wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift geeft een mooi en natuurlijk resultaat, dat van persoon tot persoon verschilt. Iedereen heeft namelijk andere wenkbrauwen. Lees de ervaringen van onze cliënten die gemiddeld 10 tot 15 jaar plezier van de injectables tegen hangende wenkbrauwen hebben.

Wenkbrauwlift

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Wenkbrauwlift

Prijzen en vergoedingen

Een wenkbrauwlift is een eenvoudige ingreep, die qua kosten voor vrijwel iedereen bereikbaar is. Skin + Surgery is transparant en eerlijk in zijn prijzen. Als hangende wenkbrauwen je gezichtsveld beperken, kom je mogelijk in aanmerking voor een zorgkostenvergoeding.

Wenkbrauwlift

€ 100,-

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Wenkbrauwlift

Frisse, vrolijke en energieke blik

Met een wenkbrauwlift neem je afscheid van je verzakte wenkbrauwen en je sombere blik. Je komt weer fris en vitaal voor de dag. Maak nu een afspraak!

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2020 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (195 beoordelingen)
Website by Lead Tactics
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak