Bel direct: 070-200 20 70
Maak een afspraak
Gratis adviesgesprek
Change language

Drs. Leanne Wong

Dokter Leanne Wong is gecertificeerd cosmetisch arts en streeft ernaar om mensen goed en zelfverzekerder te laten voelen. Niet door aan bepaalde standaarden voldoen, maar juist door de natuurlijke en individuele schoonheid

van haar cliƫnten te accentueren.

 

Dokter Leanne heeft als specialismen de ooglidcorrectie en injectables, waarbij kwaliteit en tevredenheid altijd voorop staan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat cliĆ«nten zich op hun gemak voelen tijdens de behandeling. Alleen met een goed gevoel, komen we tot het beste resultaat. Samen maken we je mooier met behoud van jouw natuurlijke schoonheid. Dat is het doel’.

 

Drs. Leanne heeft geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en behaalde haar artsenexamen in 2009. Hierna heeft drs.Wong twee jaar gewerkt op de afdeling algemene chirurgie, gevolgd door vier jaar op de afdeling plastische chirurgie.

 

Tijdens haar werkzaamheden bij de plastische chirurgie heeft drs. Wong veel ervaring opgedaan met o.a. injectables en werd zij verliefd op het cosmetische vak. Dokt er Leanne Wong behoort tot de eerste groep artsen die in 2017 succesvol de specialisatie in Cosmetische Geneeskunde via de NVCG heeft afgerond. Drs. Leanne Wong is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging van Cosmetische Geneeskunde. Deze certificering van de NVCG waarborgt dat de artsen voldoen aan de strenge eisen en dat de behandeling worden uitgevoerd volgens vastgestelde protocollen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2019 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved
Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.8 uit 10 (159 beoordelingen)
Website by Hello it's me hello it's me