Traptox

Geef uw schouders verlichten en een slankere uitstraling met onze unieke Traptox behandeling.

Scherm­afbeelding 2024 02 19 om 13.44.44

Behandelingen

Ontdek verlichting en verjonging van schouders met onze Traptox

Heeft u last van gespannen schouders, ongemak en zelfs terugkerende hoofdpijn of migraine? Onze Traptox behandeling (Botulinetoxine Behandeling) is ontworpen om uw schouders te verlichten, een slankere uitstraling te bevorderen en tegelijkertijd hoofdpijn en migraine te verminderen.

Waarom kiezen voor onze traptox of wel barbietox behandeling?

Trapezius Spierontspanning: De trapezius spier, gelegen aan de bovenkant van uw rug en nek, kan vaak gespannen raken door stress, slechte houding en dagelijkse activiteiten.

Lees meer

Deze behandeling staat ook wel bekend als “Traptox / Barbietox”

Slankere Schouders: Vrouwelijke slanke schouders ontstaat doordat de botuline toxine behandeling de trapezius spier ontspant.

Lees meer

Hoofdpijn en migraine verlichting

Heeft je last van terugkerende hoofdpijn en migraineaanvallen? Onze behandeling heeft bewezen effectief te zijn bij het verminderen van de frequentie en intensiteit van hoofdpijn en migraine.

Lees meer

Traptox behandeling: Hoe werkt het?

Onze ervaren artsen zullen eerst met je kijken wat je behoeften zijn en onderzoeken welke spieren spanningen veroorzaken. Vervolgens wordt een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld om aan uw specifieke doelen te voldoen.

Lees meer

Traptox behandeling: Wat kunt u verwachten?

Na de behandeling zult je merken dat uw schouders soepeler en comfortabeler aanvoelen. Je ervaart minder spanning in de nekspieren.

Lees meer

Bent u benieuwd naar de behandeling?

Klaar om afscheid te nemen van gespannen schouders en ongemak? Onze specialisten bij Skin + Surgery Clinics staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor een persoonlijke beoordeling en om meer te weten te komen over onze effectieve Botulinetoxine Behandeling voor schouders en hoofdpijnverlichting.

Lees meer

Hoe verloopt deze behandeling?

1.

Adviesgesprek met de arts

1.

Adviesgesprek met de arts

Tijdens het adviesgesprek met de cosmetisch arts wordt uitgebreid de tijd genomen om alles te bespreken. De cosmetisch arts bekijkt uw schouders/nek en bespreekt welke Botulinetoxine het meest geschikt is. Ook kan je al uw vragen stellen en wensen uitspreken. De arts zal vertellen hoe de behandeling zal verlopen en wat u kunt verwachten van het eindresultaat. Er zal goede uitleg gegeven worden de nazorg, eventuele risico’s en het eindresultaat wat u kunt verwachten. Zou u de behandeling willen ondergaan? Dan wordt alles in het dossier genoteerd en tekent u samen met de cosmetisch arts de behandelovereenkomst. Er worden foto’s gemaakt voor in het dossier, die vergeleken kunnen worden met het eindresultaat.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

De Botulinetoxine zal met behulp van een hele smalle naald in de nek/ schouders geïnjecteerd worden. De meeste Botulinetoxine behandelingen worden zonder verdoving gedaan. Vind u dit een onprettig gevoel? Dan kan in overleg met de arts een verdovende crème gebruikt worden. Om de zwelling tegen te gaan zal de huid na de behandeling gekoeld worden met een icepack.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

Na de behandeling kan je direct naar huis. Soms is de huid dan nog een beetje rood en ontstaan er kleine blauwe plekjes. Dit gaat vanzelf over en is niet ernstig. Er wordt geadviseerd om minimaal de eerste 24 uur niet te sporten en geen alcohol te nuttigen. Breng de huid niet in contact met extreme hitte (zonnebank, sauna).

4.

Risico’s

4.

Risico’s

De kans op complicaties zeer klein. Er is, zoals bij elke ingreep, een klein risico op infectie of allergie.

Traptox

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics is transparant in haar prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg. Soms wordt een Traptox om medische redenen vergoed. Informeer naar de mogelijkheden bij uw zorgverzekeraar.

Traptox behandeling 600

Traptox

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag die niet wordt beantwoord? Neem gerust contact met ons op van maandag tot en met zondag, tussen 08:00 en 22:00 uur, op het volgende nummer of email.

Waarom een Traptox behandeling?

Trapezius Spierontspanning: De trapezius spier, gelegen aan de bovenkant van uw rug en nek, kan vaak gespannen raken door stress, slechte houding en dagelijkse activiteiten. Onze Botuline Toxine Behandeling richt zich op het gericht ontspannen van deze spier, waardoor de spanning wordt verminderd en u verlichting ervaart. Het voordeel ervan is ook dat spier door de ontspanning slanker oogt waardoor je slankere schouders krijgt.

Hoe werkt een Traptox behandeling?

Onze ervaren artsen zullen eerst  met je kijken wat je behoeften zijn en onderzoeken welke spieren spanningen veroorzaken.  Vervolgens wordt een gepersonaliseerd behandelplan opgesteld om aan uw specifieke doelen te voldoen.

De behandeling zelf omvat zorgvuldige injecties van botuline toxine in de gespannen delen van de trapezius spier. Dit helpt de spier te ontspannen en overtollige spanning te verminderen. U kunt een aanzienlijke verbetering in uw schoudercomfort en mobiliteit verwachten.

Voordelen van Traptox behandeling

– Verbeterde Schoudercomfort: Na de behandeling zult je merken dat uw schouders soepeler en comfortabeler aanvoelen. Je ervaart minder spanning in de nekspieren.

– Verjongde Uitstraling: Door de afname van spiermassa in het trapeziusgebied kunnen je schouders er slanker en jeugdiger uitzien.

– Minder Hoofdpijn en Migraine: Veel van onze cliënten melden een duidelijke afname van hoofdpijn en migraineaanvallen na de behandeling

Is het gevaarlijk?

Hoewel het een zeer populaire behandeling is, bestaat er onder sommigen de angst dat het om een schadelijke stof gaat met grote risico’s op permanente schade. Er zijn echter tal van, klinische studies gedaan die keer op keer bewijzen dat deze injectable als als zeer veilig wordt beschouwd, met minimale risico’s en bijwerkingen.

Desalniettemin is het bij iedere injectable behandeling belangrijk om een gekwalificeerde arts te vinden met specialistische en bewezen ervaring. Als er namelijk niet kundig wordt geïnjecteerd, kan het zich onbedoeld in andere gebieden verspreiden wat kan leiden tot spierontspanning op de verkeerde plek.

In het andere uiterste wordt er teveel of te vaak geïnjecteerd, wat kan leiden tot een bevroren blik geven.

In beide gevallen geldt gelukkig dat de resultaten nooit permanent zijn en geleidelijk zullen verdwijnen in drie tot vier maanden.

Wat moet je direct na de behandeling wel en niet doen?

Probeer de eerste 90 minuten niet te gaan liggen. Er bestaat dan namelijk een klein risico op verspreiding. Dit komt echter nauwelijks voor. Na anderhalf uur is de injectable gebonden aan de spier en kan liggen geen kwaad meer.

Niet sporten voor 24 uur: sporten verhoogt de bloedsomloop in het lichaam, inclusief het gezicht, waardoor je gezicht bloost en rood wordt als je traint. Deze verhoogde circulatie is geweldig voor je huid, maar het verhoogt de kans dat (een gedeelte van) de injectable via zweet het gebied verlaat vóór deze volledig is opgenomen in de neuromusculaire verbinding.

Vier uur geen druk op de gebieden die behandeld zijn: dit is inclusief het dragen van strakke hoeden of petten of icepacks die drukken op de huid. We lopen ook hier weer het risico dat de injectable zich verspreid en gaat werken in een gebied waarbij we dat niet willen. Je kunt je gezicht diezelfde avond gewoon wassen, maar we raden aan een dagje te wachten met harde scrub producten

Wanneer zie je resultaat en hoelang blijft het zichtbaar?

Omdat de injectable zich moet binden aan receptoren om de spieren te ontspannen, zijn de effecten niet direct merkbaar.

De resultaten beginnen al op dag twee of drie te werken, maar het kan tien tot 14 dagen duren voor de spier volledig is ontspannen.

Fijne lijntjes en rimpels blijven verbeteren als de spieren in ontspannen toestand zijn en de rimpels niet kunnen vormen. Dit blijft verbeteren naarmate je de injectable herhaalt.

Dat gezegd hebbende, elke persoon is anders. Aangezien je lichaam steeds nieuwe receptoren en neurotransmitters maakt, zal het persoon verschillen hoelang het ontspannende effect precies aanhoudt. Gemiddeld zien we dat de effecten van de behandeling tussen de 3 en 4 maanden aanhouden.

Plan direct je afspraak in

Onze Botulinetoxine Behandeling is ontworpen om uw schouders te verlichten, een slankere uitstraling te bevorderen en tegelijkertijd hoofdpijn en migraine te verminderen.

Behandelingen uitgevoerd

8,9/10

Gemiddelde beoordeling

Gekwalificeerd

Hoog opgeleide specialisten