CE Ferulic Vitamine C Serum, hét beautygeheim voor een stralende huid!

Voor wie op zoek is naar een gezonde, stralende huid, is Skinceuticals CE Ferulic Vitamine C Serum dé oplossing. Als pionier in geavanceerde huidverzorging zet Skinceuticals dit serum in de schijnwerpers als een essentieel product voor een jeugdige gloed. Leer waarom dit serum zo speciaal is en waarom het een must-have is in jouw dagelijkse schoonheidsroutine.

Waarom een vitamine C serum?

Vitamine C, ook bekend als ascorbinezuur, is een krachtige antioxidant met de unieke eigenschap vrije radicalen te neutraliseren. Deze schadelijke moleculen ontstaan door blootstelling aan zon, vervuiling en stress, wat kan leiden tot vroegtijdige veroudering en beschadiging van de huidcellen. Vitamine C beschermt de huid en stimuleert de collageenproductie, wat resulteert in een stevigere, jeugdigere huid.

Bekijk onze webshop!

Waarom Skinceuticals?

Skinceuticals staat bekend om wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging. Het Vitamine C Serum is geformuleerd met geavanceerde technologieën, waardoor de vitamine C stabiel en effectief blijft, zelfs bij langdurig gebruik. Ontdek de voordelen van dit serum voor zichtbare resultaten.

skinceuticals producten

Voordelen van de CE Ferulic

Krachtige Antioxidante Bescherming: Het serum biedt krachtige bescherming tegen schadelijke vrije radicalen, waardoor het een schild vormt tegen dagelijkse milieuschade.

Stimuleert Collageenproductie: Vermindert fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid er steviger en jeugdiger uitziet.

Vervaagt Hyperpigmentatie: Vermindert donkere vlekken en verkleuringen, zorgt voor een egalere teint en een stralende huid.

Lichtgewicht en Gemakkelijk te Absorberen: De textuur maakt het gemakkelijk aan te brengen en snel door de huid te laten absorberen, zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

Hoe te gebruiken?

‘s morgens na de reiniging 4 à 5 druppels aanbrengen op een droog gezicht, hals en borst, vóór de andere huidverzorgingsproducten (moisturizer en zonnebrandcrème). Kan worden gebruikt op de rug van de hand. Het is normaal voor vitamine C-producten dat ze na opening donkerder worden na blootstelling door lucht en licht. De formule blijft zijn werking behouden. Na opening bij voorkeur binnen 3 maanden gebruiken. Sluit de verzorgingsroutine af met een goede zonnebescherming.

skinceuticals c e ferulic product

Speciale prijs!

Als waardering voor onze gewaardeerde klanten, bieden wij SkinCeuticals’ CE Ferulic nu tijdelijk aan voor slechts €165 in plaats van €177. Profiteer van deze exclusieve kans om dit krachtige serum toe te voegen aan je dagelijkse skincare routine en te genieten van de voordelen die het biedt.

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster