Deze behandelingen kunnen altijd – ook in de zomer!

Sommige cosmetische behandelingen zijn beter te plannen in het ene seizoen dan in het andere. Mocht je bijvoorbeeld een chemische peelings of intensieve chirurgie overwegen, dan is het goed om te weten dat je je extra moet beschermen gedurende zo’n behandeling in het zomerseizoen. Sommige behandelingen kunnen echter altijd, ongeacht het weer. Wij geven je drie mooie voorbeelden.

 

Hyaluronzuur fillers

In tegenstelling tot andere behandelingen hebben hyaluronzuurfillers geen negatieve reactie op de felle zomerzon. Je kunt dus op ieder gewenst moment je filler behandeling plannen.

Hyaluronzuur fillers herstellen het volume en verhelpen fijne lijntjes in je gezicht. Ze werken snel en het resultaat is vrijwel direct zichtbaar. Los van een mogelijke blauwe plek, is er vrijwel geen hersteltijd. Je kunt je zomerse activiteiten dus gewoon hervatten na je filler behandeling.

Botox

Botox is een hele geschikte behandeling voor in de zomer. Juist door de zon turen we veel en krijgen we sneller rimpels rondom de ogen. Botox kan juist de fronsrimpel, het voorhoofd en de kraaienpootjes heel mooi verzachten door de spieren die voor deze rimpels zorgen te ontspannen.

Wist je verder dat Botox ook kan worden ingezet om overmatig transpireren te verhelpen? Juist ideaal voor de zomer dus! Oksels, voeten en handen kunnen allemaal worden behandeld met Botox om zweten tegen te gaan.

Na je botox behandeling kun je direct weer je dagelijkse activiteiten oppakken en er is geen sprake van hersteltijd. Wel is het belangrijk om de eerste 24 uur niet teveel te zweten. Dit kan invloed hebben op de werking van je Botox en deze verminderen, omdat je de Botox ‘er uit kunt zweten’.

HydraFacial

De warmte, de zon maar zelfs de airconditioning hebben allemaal effect op je huid. Door veel zweten en schadelijke UV straling raak je hydratatie kwijt waardoor je huid uitdroogt. Een uitgedroogde huid betekent vaak meer rimpels en een doffe uitstraling.

Een heerlijke HydraFacial is hét antwoord voor een frisse huid die staalt. Door te reinigen, exfoliëren en de huid diep te hydrateren, herstel je de huid die uit balans is gebracht door het warmte weer en de zon.

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster