Het verschil tussen Skinbooster en Profhilo

In de wereld van cosmetische behandelingen zijn er meerdere behandelingen om de jeugdigheid en vitaliteit van de huid te herstellen. Twee van de meest populaire behandelingen zijn Skinbooster en Profhilo. Hoewel ze beide gericht zijn op huidverbetering, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen deze twee behandelingen. Wij vertellen je in deze blog graag meer over het verschil tussen Skinbooster en Profhilo, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kiezen van de juiste behandeling voor jouw huid. Ook geven onze specialisten je passend advies tijdens een vrijblijvend consult.

Skinbooster behandeling

Skinbooster¬†is een injectable behandeling die gericht is op het verbeteren van de hydratatie, elasticiteit en textuur van de huid. De meest gebruikte stof in skinbooster is hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in ons lichaam die verantwoordelijk is voor het vasthouden van vocht en het behoud van de huidstructuur.¬†Skinbooster¬†wordt door middel van micro-injecties¬† in de diepere lagen van de huid ge√Įnjecteerd, waar het vocht aantrekt en vasthoudt en de huid gehydrateerd en veerkrachtiger wordt.

Een belangrijk kenmerk van de Skinbooster is dat ze een geleidelijk effect hebben. De behandeling bestaat meestal uit een reeks sessies die om de paar weken worden uitgevoerd. Na elke sessie zal de huid merkbaar verbeteren, met een betere hydratatie, fijnere textuur en verminderde fijne lijntjes.

Profhilo behandeling

Profhilo¬†is een injecteerbare behandeling die gericht is op huidverjonging, echter heeft Prfhilo net andere kenmerken dan Skinbooster.¬†Profhilo¬†maakt gebruik van een speciale formule van hyaluronzuur die bekend staat als de Hybrid Cooperative Complexes (HCC)-technologie. Deze technologie combineert hoog- en laagmoleculair hyaluronzuur, waardoor het een unieke dichtheid en cohesie heeft. Het wordt ge√Įnjecteerd in specifieke punten in het gezicht, zoals de wangen, kin, kaaklijn en het voorhoofd. Een mooie toevoeging is Profhilo Body, geschikt voor het lichaam, zoals de nek, armen, buik en knie√ęn.

 

Wat¬†Profhilo¬†onderscheidt, is het ‚Äėbioremodele‚Äô effect. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, en herstelt de natuurlijke elasticiteit en stevigheid van de huid.¬†Profhilo¬†heeft een hoge verspreiding en vloeibaarheid, waardoor het zich door de huid verspreidt en de hele huidstructuur kan behandelen. Om het mooiste resultaat te garanderen adviseren wij 2 tot 3 behandelingen met een interval van vier weken. Speciaal kun je een pakket van 3 sessies ondergaan om het mooiste resultaat te behalen.

Heb je vragen over een Skinbooster of Profhilo behandeling en wil je weten welke behandeling geschikt is voor jou? Plan een vrijblijvend consult in om de mogelijkheden met één van onze cosmetisch artsen te bespreken. Je bent van harte welkom in onze kliniek in Den Haag of Bergschenhoek (Rotterdam).

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek of neem persoonlijk contact op via 010-3105620 of 070-2002070

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster