Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster

Bij Skin+Surgery is het mogelijk om een behandeling met een hyaluronzuur te ondergaan, die voor huidverbetering in het gezicht zorgt. Hierbij wordt tijdens een vrijblijvend consult gevraagd naar je wensen en wat je graag verbeterd zou willen zien aan je huid. Soms gaat het om het verkrijgen van meer glow, soms is juist versteviging of hydratatie het doel. Bij Skin+Surgery werken wij met de beste producten en op het gebied van huidverbetering met hyaluronzuur zijn Profhilo en Restylane Skinbooster de beste opties.

 

Profhilo

Profilo is een hyaluronzuur dat door middel van verhitting steviger en meer werkzaam is gemaakt. Hierdoor trekt het na injectie vocht aan en zorgt het voor een meer gehydrateerde en beter doorbloede huid. Bijkomend stuurt Profhilo aanmaak van eigen collageen aan, waardoor de huid steviger en strakker wordt en verslapping wordt verholpen en voorkomen. Deze effecten worden niet direct gezien, Profhilo heeft de tijd nodig om in te werken en de eerste effecten zijn vaak na enkele weken zichtbaar.

 

Profhilo is uitermate geschikt voor mensen die het begin van verslapping in het gezicht ervaren en wat stevigheid in de huid missen. Ook droogtelijntjes en verminderde elasticiteit zijn een goede indicatie om een Profhilobehandeling te ondergaan.

 

De behandeling zelf bestaat uit enkele injecties in het gezicht. De arts zal voorafgaand aan de injecties de specifieke injectiepunten bij jou bepalen om het optimale resultaat te bereiken. De injecties worden doorgaans niet als pijnlijk ervaren en de behandeling zelf duurt niet lang, waardoor Profhilo goed past in een druk leven. Kleine blauwe plekjes kunnen ontstaan, maar deze trekken vaak binnen elke dagen weg. Profhilo geeft het meeste effect als het in een kuur van drie behandelingen wordt gegeven, met steeds vier weken tussen de behandelingen in.

 

Cli√ęnten spreken na behandeling met Profhilo van een stevigere huid met meer glow en een diepere hydratatie.

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voor na

Restylane Skinbooster

Ook Restylane Skinbooster is een middel dat bestaat uit hyaluronzuur. Door een proces wat crosslinking heet, wordt deze hyaluronzuur steviger en meer potent gemaakt. Hydratatie en vocht aantrekken is de belangrijkste eigenschap van dit product, wat zorgt voor een subtiele glow. Het effect is niet direct na de behandeling te zien, maar wordt zichtbaar na enkele weken.

 

De Skinbooster is zeer geschikt voor jonge personen die graag een soepelere, meer gehydrateerde huid wensen en daarbij ook af willen van beginnende fijne lijntjes in het gezicht.

 

De behandeling vindt plaats door meerdere kleine injecties over het gezicht, waarvan de injectiepunten vooraf worden afgetekend door de arts. De injecties worden over het algemeen niet als pijnlijk ervaren en het is een relatief korte behandeling, die niet belastend is. Ook bij deze behandeling kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan, maar deze verdwijnen vaak binnen een paar dagen.

 

Restylane Skinbooster heeft het meeste effect als er een kuur van drie behandelingen wordt ondergaan. Er moeten dan 4 weken tussen de behandelingen zitten.

 

Er bestaan twee soorten van de Restylane Skinboosters, de Vital en de Vital light. De Vital light is een lichtere vorm van Skinbooster, die doorgaans wordt gebruikt als de huid zelf nog vocht aantrekt en er alleen een lichte boost nodig is.

 

Cli√ęnten die met Skinbooster behandeld zijn, beschrijven vaak een subtiele, mooie glow en een beter gehydrateerde huid.

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voor en na

Wat zeggen anderen…

Onlangs hebben wij de 25-jarige Sandra behandeld met Profhilo en zij wilde graag haar ervaring met ons delen door een aantal vragen te beantwoorden.

 

Wat was de reden dat je een consult had aangevraagd bij Skin+Surgery?

Ik ben nu op een leeftijd waarbij ik ga nadenken over de toekomst van mijn huid en het investeren daarin. Ik wilde geen heftige veranderingen maar uiteraard leek een mooie, stralende en volle huid mij wel iets.

Had je al eerder behandelingen ondergaan?

Ik gebruik verder geen botox of fillers, maar onderga wel maandelijks een Hydrafacial gezichtsbehandeling. Ook bij Skin+Surgery Clinics. Ook daar is mijn huid van opgeknapt.

Wat heeft je doen besluiten de Profhilo-behandeling te ondergaan?

Omdat ik de eerste tekenen van huidveroudering begon te zien, wilde ik graag mijn collageenaanmaak stimuleren. Dit is precies wat Profhilo belooft en je krijgt er ook nog eens een mooie glow van, precies wat ik wil!

Wat was je ervaring tijdens de behandeling? 

Ik vond het spannend om meerdere prikjes in mijn gezicht te krijgen, maar de arts stelde me erg op mijn gemak. Het was fijn dat ze goed naar mijn persoonlijke wensen luisterde en echt naar mijn gezicht keek. De behandeling was niet pijnlijk, al was de ene kant van mijn gezicht wel wat gevoeliger dan de andere kant. Al met al vond ik het erg meevallen, het duurt niet lang en is goed vol te houden.

Hoe voelde je je na de behandeling? En in de dagen daarna?

Ik was bang dat ik erg blauw zou worden maar dat was gelukkig niet het geval, daar was ik heel blij mee. Gelijk na de behandeling voelde ik wat bobbeltjes, maar op aanraden van de arts heb ik deze licht gemasseerd en deze trokken dan ook geleidelijk weer weg.

Wat vind je van het voorlopige resultaat? Wat verwacht je nog verder te gaan zien?

Ik zie zeker verschil. Mijn huid is voller en stralender, ook lijk ik minder vermoeid. Ik verwacht dat ik na mijn volgende behandeling nog frisser oog!

Wat zou je anderen over de behandeling vertellen? Zou je het mensen aanraden?

Dat er niks is om bang voor te zijn, de behandeling is echt niet pijnlijk. Ik zou het mensen zeker aanraden!

Hoe was je ervaring bij Skin+Surgery?

Je wordt erg vriendelijk ontvangen en begeleid, er wordt echt naar je geluisterd en ze willen oprecht het beste resultaat bereiken. Al met al een hele goede ervaring die ik zeker zou aanraden.

 

Overweeg jij ook Een Profhilo of Skinbooster behandeling? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze specialisten ontvangen je graag in één van onze klinieken in Den Haag, Rotterdam of Utrecht.

Ook interessant voor jou

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster