Liposuctie en Lipolaser: de perfecte combinatie behandeling

Wat past beter bij je? Een liposuctie of toch de lipolaser? Waarom niet allebei? Deze twee behandelingen zijn populair omdat de resultaten erg indrukwekkend zijn. Maar wat houden beide behandelingen precies in? Wat is het verschil tussen liposuctie en lipolaser en is er √ľberhaupt een verschil? Wat gebeurt er wanneer deze twee behandelingen worden samengesmolten? We nemen je graag mee in de wereld van vet versmelting en verwijdering en leggen je uit waarom een Liposuctie en Lipolaser behandeling de perfecte combinatie is.¬†

posuctie en Lipolaser: de perfecte combinatie behandeling

 

Wat is een liposuctie behandeling?

Bij een liposuctie behandeling wordt een teveel aan vetweefsel weggezogen. Dit kan op verschillende plekken, maar wij bieden het voornamelijk aan voor de hals en de onderkin. Deze behandeling zorgt ervoor dat de vervelende vetophopingen waar jij je zo aan stoort, worden verwijderd. Klinkt goed toch? Hier zitten wel nog wat haken en ogen aan. Sommige mensen denken dat dit een supersnelle manier is om af te vallen en wij maken graag duidelijk dat dit niet zo is. De behandeling is ook niet bedoeld voor mensen die lijden aan overgewicht. Een liposuctie behandeling is precisiewerk. We gebruiken geen grote kwast, maar een fijn penseel. We verwijderen specifieke vetophopingen en stroomlijnen als het ware jouw gezicht.

 

Wat is een lipolaser behandeling? 

De¬†lipolaser¬†is een van de nieuwere trends op het gebied van vet verwijdering. De lipolaser bevat een bijzondere en innovatieve lasertechnologie die met een speciale laserstraal de vetcellen vloeibaar maakt. De laserstraal werkt dus alleen op deze cellen! Waarom is het vloeibaar maken van het vet belangrijk? Vet is klonterig en papperig, wat het moeilijker maakt om weg te zuigen of snijden. Een onsmakelijk voorbeeld: misschien heb je ooit een smoothie gedronken waarvan de ingredi√ęnten nog niet vloeibaar genoeg waren. Wanneer je dit met een rietje wilt drinken, merk je dat het toch ietwat stroef gaat. Als de ingredi√ęnten goed gemixt zijn, gaat het al een stuk makkelijker.

 

Je kunt de lipolaser dus eigenlijk zien als een zeer doelgerichte liquify tool die het hardnekkige vet (bijvoorbeeld onder de kin) vloeibaar maakt. Zo kan onze Skin + Surgery specialist het vet gemakkelijk verwijderen en zal het wegzuigen of weg snijden van het vet minder stroef verlopen. Tot slot is het belangrijk om te weten dat de laser ook een verstrakkend effect heeft op de huid. De lasertechnologie stimuleert namelijk ook de aanmaak van collageen.

 

Waarom de Liposuctie en Lipolaser samen de perfecte combinatie behandeling vormen

We weten nu wat beide behandelingen inhouden. De liposuctie is een fijn penseel dat vervelende vetophopingen verwijderd door ze weg te zuigen. Dit is precisiewerk en wordt bij Skin + Surgery voornamelijk gedaan bij probleemzones zoals de hals en de onderkin. De lipolaser is een liquify tool. Het vet versmelt door de laser en is dus nu vloeibaar, wat het verwijderen een stuk makkelijker maakt. Daarnaast heeft het ook een collageen stimulerend effect.

 

Deze behandelingen werken geweldig als losstaande vet verwijdering opties, maar samen vormen de liposuctie en lipolaser de perfecte combinatie behandeling! Door eerst het vet vloeibaar te maken, maken we het liposuctie proces wat daarna zou volgen een stuk makkelijker. In plaats van het wegzuigen van stroef, klonterig vet, zuigen we nu vloeibaar vet weg. Dit zal minder intens zijn voor je huid en kan positieve gevolgen hebben op het herstel dat volgt. Het collageen stimulerende effect van de laser zal nog maanden na de behandeling haar vruchten afwerpen.

Waarom je de lipolaser en liposuctie behandeling het beste bij Skin + Surgery kunt doen 

Skin + Surgery onderscheidt zich van andere klinieken door onze esthetische filosofie. We vinden het belangrijk de hoogste kwaliteit te bieden en voor natuurlijke resultaten te zorgen. Dit verwezenlijken we door alleen met NVCG gecertificeerde specialisten te werken die een holistische visie hebben op schoonheid. We vinden persoonlijke aandacht zeer belangrijk in ons werk, want hoe beter we je wensen begrijpen, hoe meer we je innerbeauty naar buiten kunnen halen. Skin + Surgery specialisten zijn chirurgen die ontzettend goed zijn in hun vak, dat is zeker, maar je kunt ons in zekere zin ook zien als kunstenaars. Het is precisiewerk, waar fijne penselen voor gebruikt moeten worden. We begrijpen hoe diepte in je gezicht werkt, we zien dat het verkleinen of verminderen van bepaalde aspecten in je gezicht invloed zal hebben op andere delen en misschien wel het allerbelangrijkste, we zien jou. Als persoon en als compleet plaatje. We helpen je graag verder, dus vraag snel een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Graag nodigen wij je uit in onze kliniek in Bergschenhoek of Den Haag. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden en aan de hand van je wensen een behandelplan maken. Wij zullen je van alle informatie voorzien en eventuele vragen en kunnen eventueel direct behandelen. Kom een keer langs, tot snel!

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster