Nieuw bij Skin+Surgery: Lanluma X Bilfiller

Lanluma X Bilfiller is een injecteerbare filler die platte of slappe billen kan herstellen en meer volume kan toevoegen en de huidstructuur (bijvoorbeeld bij cellulitis) kan verstevigen. Mooie, ronde billen, wie wil dat nou niet? Helaas heeft niet iedereen volle, ronde billen van zichzelf. Billen zijn gelukkig goed te behandelen. Lanluma X geeft net een beetje extra wat je met trainen niet altijd kan bereiken. In onze blog: Nieuw bij Skin+Surgery: Lanluma X Bil filler vertellen wij je graag meer over deze innovatieve behandeling én wat de voordelen van deze behandeling zijn.

Wat is Lanluma X?

Lanluma X maakt gebruik van poly-L-melkzuur (PLLA), een biocompatibel synthetisch materiaal dat nieuwe collageenproductie stimuleert. Waar bij je lichaam hyaluronzuur uiteindelijk afbreekt, wordt bij Lanluma juist aanmaak gestimuleerd. Daarom duurt het langer om resultaat te zien na je behandeling, maar houden de effecten wel veel langer aan.

 

Lanluma X bilfiller zorgt ervoor dat je natuurlijke collageen aanmaak wordt gestimuleerd in en onder je huid, het fungeert letterlijk als een zaadje om collageen terug te laten groeien. Dat nieuwe collageen verstevigt de huid, zorgt voor volume, een dikkere huid en verbeterde huidtextuur.

 

Als Lanluma X Bilfiller door een cosmetisch arts op een goede manier ge√Įnjecteerd wordt ziet het resultaat er heel natuurlijk uit. In vergelijking met een filler die direct volume geeft duurt het bij Lanluma X wat langer. Dit betekent wel dat je meer geduld moet hebben voordat je het uiteindelijke resultaat ziet, maar zal het proces veel geleidelijker verlopen.

lanluma x bottle

Hoe gaat een Lanluma X Bilfiller behandeling in zijn werk?

Tijdens een¬†Lanluma X Bilfiller behandeling¬†wordt er door middel van een canule een kleine incisie gemaakt waardoor er ge√Įnjecteerd wordt in verschillende gebieden. Voor de behandelingen worden je doelen besproken. Aan de hand hiervan wordt het gebied gemarkeerd waar de Lanluma X verdeeld wordt. Het is voor veel mensen een pijnloze behandeling die zo‚Äôn 60 minuten duurt. Na het injecteren wordt het gebied gemasseerd zodat de Lanluma X goed kan verspreiden en eventuele bobbeltjes worden voorkomen. Wij adviseren na de behandeling bindweefselmassages te ondergaan, dit stimuleert het proces. Ook kun je het gebied zelf masseren, de arts laat zien hoe.

Wanneer en hoelang zie je het resultaat van Lanluma X Bilfiller behandeling?

Na je Lanluma X behandeling wordt je lichaam aan het werk gezet om meer collageen aan te maken. De eerste zichtbare resultaten zijn gemiddeld 8 weken na je behandeling zichtbaar. Na vier tot zes maanden na je behandeling zijn de resultaten vaak optimaal. Bekijk op deze pagina de resultaten.

Je hebt vervolgens gemiddeld 2 jaar plezier van je Lanluma behandeling.

Wat is het verschil met een filler of operatie?

Een filler geeft direct volume aan het te behandelen gebied, terwijl het effect van Lanluma X Bilfiller niet zo snel is: je moet een reeks behandelingen ondergaan en wachten tot het de aanmaak van nieuw collageen door je lichaam op gang brengt. De resultaten van Lanluma X zijn echter beter dan die van hyaluronzuurfillers. Gemiddeld 2 jaar, tegenover ongeveer de helft van die voor een hyaluronzuurfiller, bijvoorbeeld Juvéderm.

Lanluma x bilfiller pagina foto

Wat is de nazorg na een Lanluma X Bilfiller behandeling?

Om een optimaal resultaat en een geleidelijk, langdurig effect van Lanluma X te garanderen, is het belangrijk om de nazorginstructies van je arts na te leven. Aanbevelingen voor nazorg zijn de volgende:

 

+ Masseer het behandelde gebied gedurende 10 minuten, 2 keer per dag, de eerste 7 dagen na je behandeling. Doe dit volgens het advies van je arts. Gebruik een vocht inbrengende crème om de wrijving tijdens het masseren te verminderen.

+ Wij adviseren om de eerste 24 uur goed te koelen om eventuele zwelling te voorkomen

+ Gebruik op de injectieplaats de eerste 24 uur geen skincare producten zoals huidverzorging, make-up of zelfbruiner. Dit om infectie te voorkomen.

+ Ga gedurende de eerste 14 dagen niet naar de sauna of het zwembad.

+ Ga minimaal 14 dagen niet in de zon, u moet UV-licht vermijden, inclusief zonnebank tot de roodheid verdwenen is.

+ De eerste dagen kan het een beetje beurs aanvoelen

+ Het effect van Lanluma X is ongeveer na 2 maanden goed zichtbaar.

+ Voor de beste resultaten worden 2 behandelingen geadviseerd. De arts zal met u overleggen hoeveel behandelingen u eventueel nodig heeft voor uw gewenste resultaat.

+ Het effect van Lanluma X blijft gemiddeld 2 jaar zichtbaar. Dit is echter afhankelijk van leeftijd, levensstijl en ieders persoonlijke collageen aanmaak.

 

Vanuit Skin + Surgery wordt geadviseerd om de Lanluma behandeling aan te vullen met bindweefselmassages en collageensupplementen. Dit draagt bij aan de resultaten van uw Lanluma behandeling.

00:26
01:24

Let op: Bilfiller behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

tafel

Wanneer is het tijd voor een ooglidcorrectie?

Ooglidcorrectie Skin Surgery

Wat is een ooglidcorrectie?

bergschehoek kliniek

Winnaar Clinic Awards 2024

facelift instrumenten

Ik, een facelift?

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Langdurige en mooier resultaat met Yuugii

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster voorfoto

Huidverbetering met Profhilo en Skinbooster