Wat is holistische cosmetische chirurgie?

De letterlijke betekenis van Holistisch is terug te leiden naar het Griekse woord Holos, wat ‘geheel’ betekent. Holistisch naar iets kijken betekent dus dat je naar het geheel kijkt. Maar wat heeft dit tot betrekking op cosmetische chirurgie en injectables? Wij vertellen je graag meer in deze blog.

Innerlijke schoonheid is naar onze mening even belangrijk als uiterlijke esthetische aanpassingen die we kunnen aanbrengen met injectables of chirurgie. Chirurgische -en niet chirurgische behandelingen zijn namelijk niet de manier om cliënten te helpen hun zelfvertrouwen en algemeen gevoel van welzijn te verbeteren.

 

Bij Skin+Surgery Clinics gaat innerlijke- en uiterlijk schoonheid hand in hand met elkaar. Dit is tevens de missie waar wij ons aan vast willen houden. Het is aan ons de taak om onze cliënten (soms) in bescherming te nemen als het gaat om uiterlijke aanpassingen. We kijken naar het totaalbeeld. Iedereen is uniek en krijgt een op maat gemaakt behandelplan geadviseerd.

Onze ‘smaakgroep’ is uiteenlopend, maar toch heeft (bijna) iedereen hetzelfde doel: mooier oud worden. Of je hier nou preventief begint met injectable behandelingen of de (fijne) lijnen subtiel wil verzachten, we willen allemaal een fris en uitgerust uiterlijk. Hier kunnen cosmetische behandelingen een goede ondersteuning bij zijn, mits de basis goed is.

Onze ‘skin routine’ is de basis voor een sterke, gezonde en gevoede huid. Hierbij kun je denken aan een goede facewash, cleanser, serum en crème. Dit zijn producten die elkaar versterken. Wist je dat zowel injectables als operatieve behandelingen een mooier en langduriger resultaat kunnen bieden als de huidconditie goed is? Het vertragen van het huidverouderingsproces is zoveel meer dan een operatie of injecties. Zelfs het kijken naar een computerscherm, hoeveel je beweegt en wat je eet staat hiermee in connectie.

 

Wij horen je al denken, gebruik ik dan wel de juiste skincare? Waar heeft mijn huid behoefte aan? Het is vaak een hele zoektocht, als consument kijk je toch eerst naar de verpakking, hoe ruikt het product en welke ingrediënten zitten erin? Bij Skin+Surgery Clinics hebben wij huidspecialisten die je graag adviseren om jouw huid de verzorging te geven die hij nodig heeft.

Onze cosmetisch specialisten vertellen je graag meer over de behandelingen die Skin+Surgery aanbiedt en geven passend advies aan de hand van jouw wensen. Ook wordt er gekeken naar de levensstijl: rook je, beweeg je genoeg en geef je je lichaam voldoende rust? Je zal altijd uitkomen bij de basis en vanuit daar kun je je uiterlijk net wat mooier of verfijnder maken dan dat je al bent. Je bent mooi, zowel van binnen als buiten.

 

Let op: Cosmetische behandelingen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Ook interessant voor jou

Alles over de collageen behandelingen Sculptra & Radiesse in combinatie met Yuugii

Alles over de collageen behandelingen Sculptra & Radiesse in combinatie met Yuugii

Collageen: Het beautygeheim voor een stralende huid!

Collageen: Het beautygeheim voor een stralende huid!

Skin_surgery_clinics_liquid

5 tips voor een frisse en stralende lente look

Aziatische ooglidcorrectie

Zo heb je het langste plezier van je filler behandeling

Winnaar Clinic Awards 2023

Winnaar Clinic Awards 2023

Hoe-bereidt-u-zich-voor-op-een-operatie-5-Tips-die-uw-herstellen-kunnen-bevorderen.-scaled-e1676644354247.jpg

5 tips voor een sneller herstel na uw operatie