Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Borstvergroting

Straal met je borst vooruit. Wees trots en blij. We helpen je graag.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Borstvergroting behandeling

Top team. Ervaren plastisch chirurg. Natuurlijke borsten. Prachtig decolleté.

U geniet met vol zelfvertrouwen.

De vrouwelijke borsten zijn één van de symbolen van schoonheid en vrouwelijkheid.

Echter, uw lichaam verandert. Uw borsten veranderen ook mee, bijvoorbeeld na gewichtsverlies of na een zwangerschap, kunnen de borsten in volume afnemen of minder stevig worden. En soms komt er een moment dat u vindt dat uw borsten niet goed passen bij de rest van hun lichaam.

Wilt u net wat vollere borsten, dan is een borstvergroting een mooie behandeling voor u. Bij een borstvergroting worden uw borsten niet alleen groter maar krijgen ze ook een natuurlijke stevige uitstraling. Een klein verschil geeft veel verschil in zelf verzekerdheid. Wilt u meer informatie? Dan bent u van harte welkom bij onze vrouwelijke consulente en plastisch chirurge Dr. Elma van Rossen. Maak hier uw afspraak.

Borstvergroting

Onze resultaten na een borstvergroting

Bekijk de resultaten en lees de ervaringen van de vele vrouwen en mannen die eerder een professionele, veilige en effectieve borstvergroting in onze kliniek ondergingen. Je ziet foto’s vóór en na de behandeling, met natuurlijk resultaat.

Borstvergroting

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

De borsten bestaan uit melkklieren die omringd zijn door vetweefsel en bedekt zijn met huid. Door het vetweefsel voelt de borst zacht aan. De vorm van je borsten is afhankelijk van vetweefsel, maar ook van de elasticiteit van de huid.

Door bijvoorbeeld een zwangerschap of gewichtsverlies bestaat de kans dat het volume van de borst afneemt, wat een reden kan zijn om te kiezen voor een borstvergroting.

Naast de implantaatkeuze kan de manier van het plaatsen van de implantaten het resultaat bepalen. De plaatsing van de implantaten hangt vooral af van de dikte van het onderhuids weefsel.

U kan kiezen voor een  subglandulaire plaatsing. Bij een subglandulaire plaatsing worden de implantaten boven de borstspier geplaatst en onder de borstklier. Meestal zullen er bij een subglandulaire plaatsing minder belemmeringen worden ondervonden. Of u kiest voor een Submusculaire plaatsing. Bij een submusculaire plaatsing worden de implantaten achter (of in) de borstspier geplaatst. Dit zorgt voor een extra bedenking van het implantaat. De incisie bepaalt de plaats van het litteken.

Mede door jarenlang onderzoek en ontwikkeling, biedt Skin+Surgery samen met Nagor® diverse mogelijkheden voor borstimplantaten. Onze plastisch chirurg kan hierdoor de resultaten bieden die gewenst zijn.

Borstimplantaten zijn er in twee verschillende basis vormen, rond en anatomisch. De keuze van een ronde of anatomische (druppelvormige) implantaat wordt in overleg bepaald. De vulling van uw borstimplantaat is belangrijk. Dit heeft invloed op de vorm en het aanvoelen van uw borst. Borstimplantaten gevuld met siliconengel zijn de meest gebruikte implantaten. De borstimplantaten van Nagor zijn vervaardigd met FDA goedgekeurde NuSil medische siliconen. Deze geven een natuurlijke look en feel.

Nagor® borstimplantaten bestaan uit twee verschillende oppervlakken; glad en micro getextureerd. Ze zijn vorm stabiel en beschikbaar in verschillende maten en profielen, zodat ze bij uw lichaamsbouw en persoonlijke verwachtingen aansluiten.

Nagor® borstimplantaten worden zo ontwikkeld dat ze sterk en elastisch zijn en een lange levensduur hebben. De elastische rekbaarheid (shell elongation test) conform de ASTM (American Society of Testing and Materials) standaard is minimaal 350%. Nagor® borstimplataten hebben een elastische rekbaarheid van 600%. Dit zorgt ervoor dat de prothese nog veiliger is.

Een borstvergroting wordt uitgevoerd onder algehele narcose in dagbehandeling. De ingreep duurt ongeveer 120 minuten. Skin+Surgery Clinics heeft een nauwe samenwerking met het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Uw ingreep wordt uitgevoerd in dit ziekenhuis door Dr. Elma van Rossen. Dat is toch een veilig idee.

Uw nazorg is onze zorg. We werken met een speciaal ontwikkeld nazorg protocol, zodat u vlot herstelt met minimaal kans op complicaties.

Na een operatie zijn optimale omstandigheden voor een snelle wondgenezing en een goed esthetisch resultaat belangrijk. Na elke operatie zal het borstweefsel opzwellen als reactie op de ingreep. Ondanks het gebruik van pijnstillende medicatie veroorzaakt beweging van de borst nog vaak pijn en is het van belang dat de borst zo min mogelijk bewegingsruimte krijgt. Om de zwelling aan te pakken en het genezingsproces te bevorderen raden we te allen tijde compressiekledingstuk aan. Doordat de zwelling vanwege de compressiekleding afneemt, zal ook de pijn verminderen.

Compressiekleding zorgt ervoor dat de druk rechtstreeks op het gezwollen gebied wordt uitgeoefend, waardoor ophoping van bloed en vloeistoffen wordt verminderd en de optimale omgeving wordt gecreëerd voor een snelle genezing. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van het litteken en zal het de pijn verlichten doordat de bewegingsruimte op de juiste manier beperkt wordt.

Wat voor type compressiekleding u precies nodig heeft is altijd het best om met uw specialist te bespreken. Deze is op de hoogte van uw ingreep en kan op basis daarvan advies geven over kledingstukken die de juiste druk bieden op desbetreffende wond en/of littekengebied.

Een borstvergroting is een chirurgische ingreep uitgevoerd onder algehele narcose. Mogelijk kan u na de ingreep last krijgen van de narcose. Denk hierbij aan klachten zoals misselijkheid en overgeven. Overige complicaties kunnen een nabloeding, infectie of inkapseling van het implantaat. Deze complicatie zijn zeldzaam.

U kunt last hebben van lichte napijn na een borstvergroting die vanzelf of met een paracetamol overgaat. Neem bij twijfel altijd contact op met de specialisten van Skin + Surgery Clinics.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: een borstvergroting worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat u daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Borstvergroting

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics is transparant in zijn prijzen. De kosten zijn afhankelijk van de behandeling, de prijzen zijn inclusief de voor- en nazorg.

Borstvergroting met Nagor prothese

€ 4100,-

Borstvergroting

Veelgestelde vragen

U denkt waarschijnlijk al een tijd na over een borstvergroting. Wat fijn dat u de stap durft te zetten. We begrijpen dat een borstvergroting een lichamelijk en psychisch grote veranderingen met zich meebrengt. We begeleiden u graag hierin.

Als u in de spiegel kijkt en constateert dat u niet blij bent met uw borsten. Dan begint uw zoektocht. De beste manier om uw zoektocht te beginnen, is door een vrijblijvend consult aan te vragen bij onze specialisten.

Compressiekleding is heel belangrijk. Het zorgt ervoor dat de druk rechtstreeks op het gezwollen gebied wordt uitgeoefend, waardoor ophoping van bloed en vloeistoffen wordt verminderd en de optimale omgeving wordt gecreëerd voor een snelle genezing. Bovendien draagt het bij aan het verminderen van het litteken en zal het de pijn verlichten doordat de bewegingsruimte op de juiste manier beperkt wordt.

Wat voor type compressiekleding u precies nodig heeft is altijd het best om met uw specialist te bespreken. Deze is op de hoogte van uw ingreep en kan op basis daarvan advies geven over kledingstukken die de juiste druk bieden op desbetreffende wond en/of littekengebied.

Staat uw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Borstvergroting

Straal weer met vol zelfvertrouwen.

Wilt u graag volle borsten? Zijn uw borsten veranderd na uw bevalling? Of zijn uw borsten veranderd na het afvallen? Wij kunnen u helpen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak