Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Silhouette Soft

Heb je last van huidverzakking in je gezicht, hals of wenkbrauwen? Een Silhouette Soft draadlift maakt je huid strakker en jeugdiger. Je kijkt weer fris in de spiegel.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

De silhouette soft behandeling

Door het liftende effect en de collageen vorming oogt het gezicht frisser en jonger.

De silhouette draad is ontwikkeld in Amerika en is FDA approved voor behandelingen van verzakkingen in je gelaat en hals. Het is geschikt voor de leeftijdscategorie vanaf 40 jaar. De Silhouette Soft draad werkt volgens een ander principe dan de PDO-draad en Happy Lift draad. In plaats van weerhaakjes bevatten de silhouette soft draden, cones die het weefsel liften. Door deze polymelkzuur cones wordt de collageenvorming gestimuleerd in de richting van de plaatsing van de draad. Door het liftende effect en de collageen vorming oogt het gezicht frisser en jonger.

Silhouette Soft

Onze resultaten van een Silhouette Soft

Een Silhouette Soft draadlift wordt bij Skin + Surgery veelvuldig toegepast in de leeftijdscategorie vanaf 40 jaar. Bekijk de goede resultaten van deze erkende huidverjongingstechniek bij onze cliënten, die gelukkig zijn met een frisser en jeugdiger gezicht.

Silhouette Soft

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Silhouette Soft

Prijzen en vergoedingen

De tarieven van Skin + Surgery zijn eerlijk en transparant en afgestemd op het aantal benodigde draden en behandelingen om de contouren van je gezicht en hals te verbeteren. Een cosmetische Silhouette Soft draadlift valt buiten de basisverzekering.

Silhouette soft

Vanaf € 1500,-

Silhouette soft

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende typen draden op de markt die geschikt zijn voor verschillende leeftijden en verschillende mate van verzakkingen. Daarom is het heel belangrijk om de juiste draadtype te kiezen voor een gewenst resultaat. Dr. Thanya Tha-In werkt met alle typen draden die op de markt zijn en kan je goed adviseren over welk type draad bij jou past.

Een draadlift heeft een kortere hersteltijd dan een operatie en je houdt er geen littekens aan over. Het resultaat zie je deels direct, maar het volledige resultaat ongeveer na 4-6 weken. De draadlift heeft een langdurig effect van 1-2 jaar, afhankelijk van de leeftijd en mate van collageenvorming. Om de collageen vorming van binnenuit te optimaliseren, adviseren wij het gebruik van voedingssupplementen zoals de Boost&Lift van Laviesage Nutricosmetics® of Innèov® versteviging 45+.

Allereerst zal de arts je adviseren over welke draden het beste bij je passen en uitleggen welk resultaat je mag verwachten. Hierna dienen wij een plaatselijke verdoving toe, waardoor de behandeling geheel pijnloos is. Na de verdoving worden er met een naald meerdere hechtdraden in de diepere huidlaag geplaatst. De naald wordt weer verwijderd en de hechtdraad blijft achter in de huid. Deze hechtdraden zetten zich vast en dat zorgt ervoor dat de onderliggende huidlagen licht strak trekken. Je ziet direct het resultaat van de mechanische lifting. De draden zijn na zes tot twaalf maanden volledig opgelost. Tijdens het oplossen zal er zich collageen (bindweefsel) vormen rondom de hechtdraden. Het collageen zorgt voor een stevige, volle en elastische huid. De behandeling is meestal binnen een uur klaar en je kan direct na het plaatsen van de draadlift naar huis.

Het plaatsen van een draadlift is zeer veilig bij Tha-In Clinics. Dokter Thanya Tha-In is de specialist op dit gebied. Hiernaast worden er hechtdraden gebruikt die langzaam oplossen. Er worden dus geen permanente draden geplaatst. Hierdoor is de kans op blijvende complicaties zeer klein.

 • Personen die allergisch zijn voor polydiaxone, polymelkzuur of coprolactone.
 • Personen onder behandeling voor o.a. maligniteiten en autoimmuunziekten.
 • Personen jonger dan 18 jaar.
 • Personen die infecties of acute ontstekingen hebben in de te behandelen huidgebieden (acne, herpes, etc.).
 • Personen die vlak voor deze behandeling een tandheelkundige ingreep hebben ondergaan.
 • Personen die lijden aan een auto-immuunziekte en/of een immuuntherapie krijgen.
 • Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.
 • Patiënten met een extreem slappe huid.
 • Patiënten met een aanleg voor het vormen van hypertrofe (brede, roze) littekens. Patiënten met een extreme mate van verlies van vetweefsel in het gelaat of in de hals.
 • Informeer je arts over eventueel medicijngebruik (met name als je cortison, antibiotica, slaappillen, kalmerende pillen, anticonceptie en dergelijke gebruikt).
 • Stop met het gebruik van geneesmiddelen die acetylsalicylzuur bevatten (zoals aspirine).
 • Informeer je arts als je verkouden bent, keelpijn hebt, hoest en/of last van een huidaandoening krijgt.
 • Was je haren de avond voor de behandeling.
 • Draag geen nagellak of make-up op de dag van de behandeling.
 • Rook niet.
 • Esthetische (gelaats)behandelingen mogen alleen worden uitgevoerd met toestemming van de arts.
 • Vermijd het gebruik van haarkleurmiddelen en behandelingen met irriterende stoffen gedurende minimaal een maand.
 • Er mag drie dagen na de behandeling geen make-up worden gebruikt.
 • Lichamelijke activiteiten kunnen na twee of drie weken na de behandelingen worden hervat.
 • Vermijd gedurende minimaal een maand blootstelling aan direct (zon)licht of intense warmte (zoals bijvoorbeeld zonnebank en sauna’s).

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Silhouette Soft

Lift je gezicht of hals zonder operatie

Word jij ook gelukkig van een stevige, elastische huid? Een Silhouette Soft draadlift van je gezicht of hals brengt je uiterlijk en innerlijk in balans.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak