Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Facelift Den Haag

Wil je dat je innerlijke gevoel weer in balans is met je uiterlijke verschijning? Een facelift in Den Haag brengt het volume en de jeugdigheid in je gezicht terug.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Facelift in Den Haag

Heeft u een verslapte gezichtshuid? Met een facelift worden de contouren van uw gezicht hersteld. U geniet vol zelfvertrouwen van een jongere uitstraling.

Ouder worden is een proces van verdieping, rijping en innerlijke verrijking. U voelt zich vitaal. U bent minder blij met de gezichtsverandering die zich uit in rimpels, kraaienpootjes en een slappere huid. Met een facelift in Den Haag worden de eerste tekenen van het ouder worden aan het gezicht onttrokken. De gekwalificeerde en ervaren specialisten van Skin + Surgery maken de beste versie van uzelf. De contouren van uw kaaklijn, wangen en hals worden op natuurlijke wijze hersteld. Afhankelijk van uw wensen en uiterlijke verschijnselen, worden er in onze kliniek verschillende chirurgische ingrepen verricht. Specifiek de S-lift ofwel minilift, de MACS-lift en de face-halslift.

 

Naarmate u ouder wordt, weerspiegelt uw gezicht niet meer hoe u zich van binnen voelt. Uw huid verliest zijn elasticiteit en stevigheid. U verliest uw strakke kaaklijn en uw wangen vallen in. De neuslippenplooi wordt prominenter en rimpels worden zichtbaar. De huid wordt dunner en het gezicht verliest volume. Dit proces van huidveroudering wordt versterkt door roken, overmatig alcoholgebruik, drugsgebruik of langdurige blootstelling aan UV-straling van de zon. Ook factoren als genetische aanleg, fors gewichtsverlies en een gebrek aan vitamines maken de gezichtshuid kwetsbaar voor rimpelvorming, plooien en kraaienpootjes. Een facelift in Den Haag zorgt voor een gezichtsverjonging en laat u weer stralen. U herkent zich weer in uw stralende spiegelbeeld.

Facelift in Den Haag

Onze resultaten van een facelift

Bekijk de resultaten van de verschillende faceliftbehandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor- en na de behandeling ziet u duidelijk het natuurlijke resultaat van de gezichtsverjonging.

Facelift in Den Haag

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een facelift in Den Haag is geschikt voor mannen en vrouwen. Een mooie leeftijd voor een facelift is tussen de 40 en 60 jaar. Op dat moment is de huid elastischer dan in een oudere levensfase. U kunt een weloverwogen beslissing nemen als u eerst een afspraak maakt voor een gratis adviesgesprek met een van onze specialisten. U kunt in een persoonlijk gesprek in een ontspannen setting al uw vragen stellen en uw wensen en mogelijke twijfels uiten. Onze specialist informeert op zijn beurt over de behandelmogelijkheden, de gehele behandelprocedure, het te verwachten eindresultaat en de kosten.

 

De deskundige chirurg van Skin + Surgery beoordeelt of een facelift voor u een geschikte behandeling is. Tevens beoordeelt zij welke faceliftvorm het beste resultaat zal geven. Uw wensen staan centraal. Wij zorgen voor een natuurlijke facelift die uw zelfbeeld een boost geeft en u er frisser en jeugdiger laat uitzien. Er worden tijdens het gratis consult foto’s genomen van het behandelgebied. Na de gezichtsbehandeling worden er opnieuw foto’s gemaakt. Met de voor- en na foto’s wordt het resultaat mooi in beeld gebracht.

De facelift in Den Haag is een behandeling onder sedatie en plaatselijke verdoving. Er is geen opname noodzakelijk. Bij een S-lift, ofwel minilift, wordt de huid van de wang gelift. De behandeling duurt circa 1,5 uur. Bij de MACS-lift worden de wanghuid en het onderliggende steunweefsel gelift. De behandeltijd bedraagt ongeveer 2 uur. Bij de iets langer durende facelift en face-halslift worden via een incisie achter het oor de wanghuid, het steunweefsel en de hals gelift. Overtollige huid wordt verwijderd, waarna de huid weer strakgetrokken wordt. Het eerste resultaat toont zich na 1 tot 2 weken. Het definitieve, natuurlijke resultaat na enkele maanden tot een jaar. U kunt hier 10 tot 15 jaar van genieten.

Skin + Surgery staat bekend om de deskundige en veilige behandelingen én om de uitstekende nazorg. Wij hanteren een speciaal ontwikkeld nazorgprotocol. U wordt gedurende het gehele natraject begeleid voor een goed en snel herstel. Uw gezicht is de eerste dagen na de facelift in Den Haag iets gezwollen, vertoont wat blauwe plekken en voelt een strak aan. Als u lichte napijn heeft, kunt u een paracetamol innemen. De bloeduitstorting en zwelling verdwijnen vanzelf binnen één tot twee weken. Het helpt als u de eerste week voldoende rust neemt en ’s nachts in rugligging op een extra hoofdkussen slaapt. Dit vermindert de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces.

 

Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen. Vermijd in de eerste drie weken tillen, bukken, drukken en persen. Met een bewuste en gezonde levenswijze krijgt u het beste resultaat. Dat betekent niet roken tot de hechtingen eruit zijn en geen warme dranken drinken om gezichtsstuwing te voorkomen. Verder mag u niet intensief kauwen op vast voedsel, om de gezichtshechtingen niet onder druk te zetten. U houdt uw bloedsomloop goed op gang door na de facelift normaal te blijven bewegen. De wond geneest hierdoor sneller. U bent na één tot twee weken weer toonbaar en u kunt uw dagelijkse activiteiten weer oppakken. Ga de eerste drie maanden niet met uw gezicht in de zon, onder de zonnebank of naar de sauna.

De specialisten van Skin + Surgery zijn hooggekwalificeerd en ervaren. Ze werken met de beste en modernste medische instrumenten om eventuele weefselschade te voorkomen. De kans op risico’s of complicaties bij een facelift in Den Haag is zeer klein. Er kan heel soms een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. In incidentele gevallen ontstaan er specifieke complicaties, zoals beschadiging van de zenuwen, asymmetrisch gezicht, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht. Dit is zeldzaam en meestal niet blijvend. Neem bij twijfel direct contact op met de behandelend chirurg in onze kliniek. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: facelifts worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat u zich daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Facelift in Den Haag

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van de facelift verschillen per behandeling, afhankelijk van de uitgebreidheid van de ingreep. Een facelift wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Facelift S-lift

€ 4000,-

Facelift MACS Lift

€ 5000,-

Facelift

€ 7500,-

Facelift en halslift

€ 9000,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 10.000,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 5000,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Volledige sedatie

€ 1000,- per uur

Facelift in Den Haag

Veelgestelde vragen

Een facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van het gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier- en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Hierdoor krijgen uw gezicht, hals en kaaklijn een jeugdige contour.

Bekijk onze video’s hieronder waarbij Dr. Thanya Tha-In uitlegt wat een facelift precies inhoudt.

  1. S-LIFT , wordt ook wel de mini lift genoemd. Hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift. Het onderliggende steunweefsel wordt hierbij niet gelift.
  2. MACS-lift: Bij een MACS-lift (Minimal Access Cranial Suspension lift) wordt niet alleen de de huid van de wang, maar ook het onderliggende steunweefsel meegenomen en gelift. De hals wordt hierbij niet meegenomen
  3. Face/ hals lift: Bij een face-hals lift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet alleen de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel gelift, maar ook de hals wordt meegelift.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat u op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn single-use en van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van het gezicht. Dit laatste is meestal niet blijvend.

Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat er iemand u kan helpen.
Slaap in rugligging op 2 hoofdkussen. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
In de eerste twee weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
Wij raden u aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
Plan uw sociale contacten. Blijf een weekje thuis. Het behandelde gebied zal de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
Eén à twee weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kunt u uw sociale activiteiten weer hervatten.
We adviseren u de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift: de ingreep

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Facelift in Den Haag

Straal weer als nooit te voren. Je verdient het.

Heeft u last van rimpels en lijntjes in je gezicht, ingezakte wangen en ingevallen kaaklijn? Een facelift is de geschikte behandeling voor u.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak