Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Facelift Den Haag

Wil je dat je innerlijke gevoel weer in balans is met je uiterlijke verschijning? Een facelift in Den Haag brengt het volume en de jeugdigheid in je gezicht terug.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandelingen

Facelift in Den Haag

Heb je een verslapte gezichtshuid? Met een facelift worden de contouren van je gezicht hersteld. Je geniet vol zelfvertrouwen van een jongere uitstraling.

Ouder worden is een proces van verdieping, rijping en innerlijke verrijking. Je voelt je vitaal. Je bent minder blij met de gezichtsverandering die zich uit in rimpels, kraaienpootjes en een slappere huid. Met een facelift in Den Haag worden de eerste tekenen van het ouder worden aan het gezicht onttrokken. De gekwalificeerde en ervaren specialisten van Skin + Surgery maken de beste versie van jezelf. De contouren van je kaaklijn, wangen en hals worden op natuurlijke wijze hersteld. Afhankelijk van je wensen en uiterlijke verschijnselen, worden er in onze kliniek verschillende chirurgische ingrepen verricht. Specifiek de S-lift ofwel minilift, de MACS-lift en de face-halslift.

 

Naarmate je ouder wordt, weerspiegelt je gezicht niet meer hoe je je van binnen voelt. Je huid verliest zijn elasticiteit en stevigheid. Je verliest je strakke kaaklijn en je wangen vallen in. Je neuslippenplooi wordt prominenter en rimpels worden zichtbaar. Je huid wordt dunner, je gezicht verlies aan volume. Dit proces van huidveroudering wordt versterkt door roken, overmatig alcoholgebruik, drugsgebruik of langdurige blootstelling aan de uv-straling van de zon. Ook factoren als genetische aanleg, fors gewichtsverlies en een gebrek aan vitamines maken de gezichtshuid kwetsbaar voor rimpelvorming, plooien en kraaienpootjes. Een facelift in Den Haag zorgt voor een gezichtsverjonging en laat je weer stralen. Je herkent je weer in je stralende spiegelbeeld.

Facelift in Den Haag

Onze resultaten van een facelift

Bekijk de resultaten van de verschillende faceliftbehandelingen die onze specialisten hebben uitgevoerd en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen. Aan de hand van foto’s voor en na de behandeling zie je duidelijk het natuurlijke resultaat van de gezichtsverjonging.

Facelift in Den Haag

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

Een facelift in Den Haag is geschikt voor mannen en vrouwen. Zij laten dit meestal tussen hun veertigste en zestigste jaar doen. Dan is de huid elastischer dan in een oudere levensfase. Je kunt een weloverwogen beslissing nemen als je eerst een afspraak maakt voor een gratis adviesgesprek met onze plastisch chirurg. Je kunt in een persoonlijk onderhoud in een ontspannen setting al je vragen stellen en je wensen en twijfels uiten. Onze arts informeert je op zijn beurt over de behandelmogelijkheden, de gehele behandelprocedure, het te verwachten eindresultaat en de kosten.

 

De deskundige plastisch chirurg van Skin + Surgery beoordeelt of een facelift voor jou een geschikte behandeling is. En vertelt je welke faceliftvorm het beste resultaat geeft. Jouw wensen staan centraal. Wij zorgen voor een natuurlijke facelift die je zelfbeeld een boost geeft en je er frisser en jeugdiger laat uitzien. Er worden tijdens het gratis consult foto’s genomen van het behandelgebied. Na de gezichtsbehandeling worden er opnieuw foto’s gemaakt. Met de voor en na foto’s wordt het resultaat mooi in beeld gebracht.

Een facelift in Den Haag is een poliklinische behandeling die onder verdoving plaatsvindt. Je hoeft niet in onze kliniek te worden opgenomen. De behandeltijd is afhankelijk van de soort facelift. De S-lift ofwel minilift duurt circa anderhalf uur. De uitgebreidere MACS-lift ongeveer twee uur. De meest uitgebreide, gecombineerde hals-facelift neemt iets meer tijd in beslag. Je mag na de behandeling en na een korte rusttijd weer naar huis. Je mag alleen nog niet autorijden. Neem daarom iemand mee of laat iemand je na de behandeling ophalen in onze kliniek. Het eerste resultaat van de facelift is al na één tot twee weken zichtbaar. Het natuurlijke resultaat openbaart zich  na enkele maanden tot een jaar. Een facelift kan na 10 tot 15 jaar worden herhaald, om de voortgaande huidveroudering tegenwicht te bieden.

 

Ieder gezicht is anders. Bij iedereen verloopt het verouderingsproces van de huid anders. Skin + Surgery stemt daar de facelift op af. Bij een minilift ofwel S-lift wordt alleen de huid van de wang gelift. Deze minst ingrijpende behandeling heeft vooral een verjongend effect op de wangen en kaaklijn. Bij de MACS-lift wordt zowel de wanghuid als het onderliggende steunweefsel gelift. Deze gezichtsingreep maakt je kaaklijn strakker en je neuslippenplooi prominenter. Het huidoverschot bij de hals wordt weggehaald. Een hals-facelift is de meest complete behandelmethode. Er worden langs de haargrens en achter het oor sneetjes gemaakt. Onderhuids bindweefsel wordt vastgezet of deels verwijderd, evenals overtollige huid. Je gezicht en hals worden strakgetrokken. De diepe huidplooien verdwijnen.

Skin + Surgery staat bekend om de deskundige en veilige behandelingen én om de uitstekende nazorg. Wij hanteren een speciaal ontwikkeld nazorgprotocol. Je wordt gedurende het gehele natraject begeleid voor een goed en snel herstel. Je gezicht is de eerste dagen na de facelift in Den Haag iets gezwollen, vertoont wat blauwe plekken en voelt een beetje strak aan. Als je lichte napijn hebt, kun je een paracetamol innemen. De bloeduitstorting en zwelling verdwijnen vanzelf binnen één tot twee weken. Het helpt als je de eerste week voldoende rust neemt en ’s nachts in rugligging op een extra hoofdkussen slaapt. Dit vermindert de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces.

 

Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen. Vermijd in de eerste drie weken tillen, bukken, drukken en persen. Met een bewuste en gezonde levenswijze krijg je het beste resultaat. Dat betekent niet roken tot de hechtingen eruit zijn. Geen warme dranken drinken om gezichtsstuwing te voorkomen. En niet intensief kauwen op vast voedsel, om de gezichtshechtingen niet onder druk te zetten. Je houdt je bloedsomloop goed op gang door na de facelift normaal te blijven bewegen. De wond geneest hierdoor sneller. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar. Je kunt je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Ga niet de eerste drie maanden met je gezicht in de zon, onder de zonnebank of naar de sauna.

De specialisten van Skin + Surgery zijn hooggekwalificeerd en ervaren. Ze werken met de beste en modernste medische instrumenten om eventuele weefselschade te voorkomen. De kans op risico’s of complicaties bij een facelift in Den Haag is zeer klein. Er kan heel soms een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. In incidentele gevallen ontstaan er specifieke complicaties, zoals beschadiging van de zenuwen, asymmetrisch gezicht, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht. Dit is zeldzaam en meestal niet blijvend. Neem bij twijfel direct contact op met de behandelend plastisch chirurg in onze kliniek. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten arrow-right

Let op: facelifts worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een ervaren chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Facelift in Den Haag

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs. De kosten van de facelift verschillen per behandeling, afhankelijk van de uitgebreidheid van de ingreep. Een facelift wordt alleen vergoed bij een medische indicatie.

Facelift S-lift

€ 3500,-

Facelift MACS Lift

€ 3950,-

Facelift

€ 5950,-

Facelift en halslift

€ 7950,-

Dr. Tha-In Signature Lift

€ 8950,-

Halslift icm platysmaplastiek

€ 4950,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Volledige sedatie

€ 950,- per uur

Facelift in Den Haag

Veelgestelde vragen

Een facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van je gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Hierdoor krijgen je gezicht, hals en kaaklijn een jeugdige contour.

Bekijk onze video’s hieronder waarbij Dr. Thanya Tha-In uitlegt wat een facelift precies inhoudt.

  1. S-LIFT , wordt ook wel de mini lift genoemd. Hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift. Het onderliggende steunweefsel wordt hierbij niet gelift.
  2. MACS-lift: MACS-lift (Minimal Access Cranial Suspension lift) hierbij wordt niet alleen de de huid van de wang maar ook het onderliggende steunweefsel meegenomen en gelift. De hals wordt hierbij niet meegenomen
  3. Face/ hals lift: Bij een face-hals lift wordt via een verlengde incisie achter het oor niet alleen de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel gelift, maar ook de hals wordt meegelift.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn single-use en van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van je gezicht. Dit laatste is meestal niet blijvend.

Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat er iemand u kan helpen.
Slaap in rugligging op 2 hoofdkussen. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
In de eerste twee weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
Plan u sociale contacten. Blijf een weekje thuis. Het behandelde gebied zal de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
Eén à twee weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kan u uw sociale activiteiten weer hervatten.
We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Staat jouw vraag er
niet tussen?

Neem dan nu contact op

070-200 20 70

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift: de ingreep

Dr. Thanya Tha-In beantwoordt je vragen over een facelift

Facelift door Dr. Thanya Tha-In

Wat is een geschikte leeftijd voor een facelift?

Facelift in Den Haag

Straal weer als nooit te voren. Je verdient het.

Heb je last van rimpels en lijntjes in je gezicht, ingezakte wangen en ingevallen kaaklijn, een facelift is de geschikte behandeling voor jou.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op
070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Copyright © 2022 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak