Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Face slimming Leidsche Rijn

Heb jij een volle uitstraling en wil je daar graag vanaf? Skin + Surgery's unieke face slimming behandeling in Leidsche Rijn is de oplossing.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandeling

Face slimming Leidsche Rijn

Gewicht kan zich ophopen in het gezicht en hardnekkig blijven zitten. Vaak zijn hamsterwangen genetisch bepaald en hetzelfde geldt voor de onderkin. Sporten of gewichtsverlies zijn in dat geval niet de oplossing. Een face slimming behandeling in Leidsche Rijn kan je verder helpen.

Heb jij last van bolle wangen of een duidelijke onderkin? Lijk je voller dan je bent, omdat het vet in je gezicht maar niet verdwijnt, hoeveel je ook sport? Dan is je volle uitstraling hoogstwaarschijnlijk genetisch bepaald. Skin + Surgery biedt gelukkig de oplossing voor dit probleem. Onze unieke face slimming behandeling in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat je gezicht minder vol lijkt en je meer contouren krijgt.

 

Wat de face slimming behandeling in Leidsche Rijn onderscheidt van andere behandelingen zoals injectables en fillers, is dat het effect permanent is. De behandeling maakt een enorm verschil. Je gezicht zal contouren laten zien, wat voor een slanker uiterlijk zorgt. Daarnaast wordt het gebied rondom de kaak met een liposuctie ontdaan van het hardnekkige en overtollige vet. Het resultaat is een gezicht met meer contour en definitie, een blijvende V-shape, en een subtiele, natuurlijke overgang van de kaaklijn naar de hals.

 

Skin + Surgery Clinics is momenteel de enige kliniek in Nederland die deze face slimming behandeling in Leidsche Rijn aanbiedt. Dr. Tha-In is specialist op het gebied van face slimming en met haar jarenlange ervaring buccaal vet verwijderen en verschillende liposuctie en hals-lift technieken, is de behandeling ontstaan. Dr. Tha-In helpt je graag verder met een face slimming behandeling in Leidsche Rijn. Onze cliënten delen hun face slimming ervaringen in Leidsche Rijn met je op KliniekErvaringen.nl. Scroll naar beneden om de voor en na foto’s van de behandeling te zien.

 

Ben je er over uit, of heb je specifieke vragen? Onze Skin + Surgery specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Woon je in de omgeving van Leidsche Rijn, Zeist, Amersfoort, Veenendaal of een andere stad in de regio Utrecht en wil je graag een face slimming behandeling dicht aan huis ondergaan?

 

Skin + Surgery is de specialist bij jouw in de buurt. De centrale ligging van onze kliniek in Leidsche Rijn zorgt ervoor dat we goed te bereiken zijn met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier je reis met Google Maps. Woon je in de buurt van Rotterdam of Den Haag? Dan zijn onze klinieken in Den Haag en Bergschenhoek beter te bereiken.

Face slimming in Leidsche Rijn

Onze resultaten met face slimming

Lees hier over de ervaringen van cliënten die je voorgingen voor een face slimming behandeling in Leidsche Rijn. De tevreden reviews en de duidelijke voor- en na foto’s geven je een blik op de natuurlijke en mooie resultaten die je te wachten staan.

Face slimming Leidsche Rijn

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma t/m zo van 08:00 tot 22:00

Deze behandeling wordt altijd voorafgegaan door overleg met onze chirurg. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek heb je alle ruimte om je vragen te stellen in een persoonlijk gesprek en om je wensen en verwachtingen over de behandeling kenbaar te maken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of een face slimming behandeling in Leidsche Rijn een geschikte behandeling voor je is en of deze behandeling jou het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de behandeling en uitleg over het gehele traject, van voorzorg tot nazorg. Je krijgt te horen welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die na de operatie naast de na-foto’s worden geplaatst. Je kunt zo het natuurlijke resultaat van de behandeling prachtig zien.

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je de face slimming behandeling in Leidsche Rijn zou willen, nemen we graag de tijd om je goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijkste voor- en nadelen? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door je te leren kennen, begrijpen we wat je wilt. Uiteindelijk gaat het over jou. Je kunt de tijd nemen om je keuze te maken. Het is jouw gezicht! We brengen je innerlijke schoonheid en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Face slimming is een poliklinische ingreep, waarvoor geen opname vereist is. Je kunt na de ingreep en na een korte rustperiode naar huis. Je mag alleen nog niet zelf rijden. Neem daarom iemand mee naar onze kliniek en laat je na de behandeling met de auto ophalen. Tijdens de face slimming behandeling in Leidsche Rijn wordt het buccale vet verwijderd en liposuctie van de hals toegepast om de dubbele kin te verwijderen. De huid wordt niet gelift. Er is dus geen sprake van een face- of halslift.

De procedure duurt 1-2 uur. Het verwijderen van het buccale vet geeft je een meer gedefinieerde V-vorm en liposuctie richt zich op je onderkin. Je kaaklijn wordt strakker en je gezicht krijgt meer contouren. Het eerste resultaat is zichtbaar na 1 tot 2 weken, maar zal zich in de maanden daarna blijven vormen. Het resultaat duurt lang, maar de huidveroudering zal doorgaan. Face slimming kan gecombineerd met andere behandelingen, ook op latere leeftijd.

Wij begeleiden je graag gedurende het gehele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je optimaal voorbereid bent op de behandeling en het herstel. Je gezicht kan een paar dagen na het afvallen een beetje gezwollen zijn. Voor een lichte na-pijn volstaat het slikken van paracetamol. Neem de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra kussen. Dit helpt tegen de zwelling en bevordert het genezingsproces. Vermijd de eerste weken drukken, persen, buigen of tillen. Voer de eerste weken geen zware lichamelijke activiteit uit.

Het beste resultaat en de snelste genezing bereik je met een gezonde levensstijl. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om stuwing in het gezicht te voorkomen en kauw niet intensief op vast voedsel. Anders zal dit druk uitoefenen op de hechtingen in het gezicht. Blijf na de procedure normaal bewegen om de bloedcirculatie op gang te houden en de wond snel te genezen. Na één tot twee weken bent je weer goed toonbaar en kun je je dagelijkse sociale activiteiten hervatten. Stel je huid de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en vermijd gebruik van de zonnebank of de sauna. Wij adviseren een aantal bindweefselmassages vanaf 3 maanden na de behandeling. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht en bevordert het herstel.

De face slimming behandeling in Leidsche Rijn is een veel voorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer laag risico op complicaties. In sommige gevallen kan een allergische reactie, bloeding of infectie optreden. Dit is echter zeldzaam, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandelingstechnieken en de beste instrumenten gebruiken.

In sommige gevallen kunnen er specifieke complicaties optreden zoals zenuwbeschadiging en asymmetrie, die meestal niet permanent zijn. Neem bij twijfel onmiddellijk contact op met uw behandelende arts van Skin + Surgery.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: cosmetische ingrepen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Face slimming Leidsche Rijn

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics vindt transparantie belangrijk, daarom zijn wij zeer open over onze prijzen. De kosten van een face slimming procedure in Leidsche Rijn zijn altijd inclusief voor- en nazorg. Tijdens het consultatiegesprek bespreken we hoeveel jouw specifieke behandeling zal kosten. Sommige cliënten kiezen er namelijk voor meerdere behandelingen tegelijkertijd te ondergaan. Deze face slimming behandeling in Leidsche Rijn wordt doorgaans niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Face slimming

€ 2950,-

Buccaal vet verwijdering

€ 1750,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming in Leidsche Rijn

Veelgestelde vragen

De face slimming behandeling is een ingreep om meer definitie te geven aan je gezicht, doordat we op specifieke plekken volume weghalen dat storend is. Het gaat hierbij om volume dat zorgt voor bolle wangen, hamsterwangen, een baby face of een onderkin.

 

Het is per definitie een chirurgische ingreep. Dat betekent dat je wordt geopereerd en dat de resultaten van langdurige aard zijn. In tegenstelling tot behandelingen met fillers of injectables, waarvan het effect over tijd verdwijnt.

 

Tijdens de ingreep wordt de huid niet strakker gemaakt of gelift. Het is dus zaak om een specialist te vinden die goed kan beoordelen of deze behandeling geschikt is voor jou. Bij Skin + Surgery ben je van harte welkom om te kijken of je jouw gewenste resultaten gaat behalen met deze ingreep.

Het kan zijn dat er sprake is van huidverslapping. In dat geval ben je niet geholpen met slechts het verwijderen van het buccale vet en liposuctie van de hals. Er zal dan juist meer huidverslapping optreden, omdat we volume (vet) weghalen en verwijderen. Face slimming dient in dat geval gecombineerd te worden met een hals- en/of facelift.

 

Een behandeling die alle ingrepen combineert is de Dr Tha-In Signature Lift. Deze behandeling is een combinatie waarbij alle expertises van Dr. Tha-In samenkomen, en waarmee meerdere probleemgebieden kunnen worden aangepakt voor optimale, langdurige resultaten. Dr. Tha-In Signature Lift omvat een volledige deep plane facelift, liposuctie met het liften van de hals en buccaal vet verwijdering. De Signature lift komt met de volledige nazorg pakket met medicatie, steunbanden en bindweefselmassages 3 maanden na de ingreep.

Face slimming is geschikt voor mensen die veel volume hebben rondom de onderkant van het gezicht, de kaaklijn en de hals (de onderkin). Vaak is dit vet niet ‘weg te sporten’ of ‘weg te diëten’ en geeft alleen een gecombineerde, chirurgische ingreep, echt langdurige resultaten. Het is belangrijk om te beoordelen of er voldoende elasticiteit van de huid is, om het gezicht weer de natuurlijke contouren terug te geven. Indien er sprake is van (ernstige) huidverslapping, zal de arts een andere ingreep adviseren.

Het is een behandeling die meerdere probleemgebieden aanpakt: van bolle wangen tot een onderkin.

 

De resultaten zijn drastischer en veel langer zichtbaar dan andere face slimming behandelingen zoals injectables.

 

Omdat je behandelingen combineert heb je één ingreep en één keer de hersteltijd. Ook brengt het een financieel voordeel met zich mee dan wanneer je de behandelingen los zou doen.

Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Als er sprake is van (ernstige) huidverslapping, zal een andere, aanvullende ingreep nodig zijn.

 

Zoals bij alle cosmetische ingrepen, zijn de uiteindelijke resultaten veel meer afhankelijk van de vaardigheid van de chirurg dan van de feitelijk gebruikte techniek.

 

Je krijgt kleine littekens, maar onze chirurg zal ze zo goed mogelijk verbergen.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding, infectie of zenuwletsel. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

 

Specifieke complicaties bij buccaal vet verwijderen zijn beschadiging van zenuwen en asymmetrie. De complicaties zijn niet blijvend en herstelt vaak in de loop der tijd van 3-4 maanden na de ingreep.

 • Neem voldoende rust de eerste paar dagen na je behandeling.
 • Slaap eventueel in rugligging met een extra hoofdkussen. Dit verkleint de kans op zwelling.
 • In de eerste twee weken na de behandeling mag je niet drukken, persen, tillen of bukken.
 • Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
 • Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Juist in dit gebied (onderkant van het gezicht) kun je wat beurs zijn.
 • Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
 • Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
 • Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste twee weken.
 • Je bent vaak binnen een week na deze ingreep weer toonbaar en kun je sociale activiteiten oppakken.
 • We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
 • Na 3 maanden is het raadzaam om te beginnen met bindweefselmassages. Dit versoepelt de huid, onderliggende weefsel en littekens. De massages bevorderen het herstel en zorgen voor langer behoud van het resultaat.

Is your question there
not in between?

Contact us now

070-200 20 70

from Mon to Sun 08:00 to 22:00

Ontmoet Dr. Thanya Tha-In

De kliniek in Bergschenhoek

Face slimming in Leidsche Rijn

Geen bolle wangen meer, maar een contour look 

Heb jij van die lieve hamsterwangen, die je meer meisje doen lijken dan vrouw? Je bent mooi zoals je bent, maar als je bolle wangen en onderkin je storen, kun je daar wat aan doen. De face slimming behandeling in Leidsche Rijn, bedacht door Dr. Tha-In, zorgt ervoor dat je gezicht minder vol is en je meer contouren krijgt. Deze behandeling is geheel uniek en wordt alleen aangeboden door Dr. Tha-In en Skin + Surgery in Nederland. Ben je overtuigd, of wil je meer informatie over de behandeling? Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek in en laat ons je helpen.

Free consultation

Contact us by phone
070-200 20 70
Mon to Sun 08:00 to 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak