Skin Surgergy Menu icon

Behandeling

Face slimming Westland

Heb jij last van een onderkin en is jouw gezicht voller dan je het zou willen zien? De unieke face slimming behandeling in Westland kan de oplossing zijn.

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Vrijblijvend adviesgesprek
Plan een afspraak
070 200 20 70
usp-vink Hoogste kwaliteit
usp-vink NVCG gecertificeerd
usp-vink Persoonlijke aandacht
usp-vink Innerbeauty
usp-vink Natuurlijk resultaat

Behandeling

Faceslimming Westland

Wil jij graag een slanke hals, wat meer contouren in je gezicht en een strakker ogende kaaklijn? Dat kan met behulp van de unieke faceslimming procedure in Westland, ontwikkeld door Dr. Tha-In. Zo kom jij van je hamsterwangen en onderkin af.

Face slimming procedure in Westland – Krijg jij vaak te horen dat je van die lieve, bolle hamsterwangetjes hebt? Of merk je dat je op foto’s last hebt van een onderkin, wat je gezicht voller doet lijken. Een combinatie van bolle wangen en een onderkin kan ervoor zorgen dat je een vollere uitstraling krijgt. Niets mis mee als je dat mooi vind, maar als je er niet tevreden mee bent, is er een mogelijkheid hiervan af te komen.

 

Vaak wordt de V-shape gezien als het schoonheidsideaal van vrouwen. Een strakke kaaklijn, liftende contouren en uitgesproken jukbeenderen zijn hier kenmerkend voor. Mooie voorbeelden zijn Kim Kardashian, Bella Hadid en Scarlett Johansson. Vrouwen met een grote hoeveelheid buccaal vet en een onderkin hebben vaak last van een ‘zwaar’ uitziend gezicht, wat zorgt voor een rond of vierkant gezicht. Natuurlijk hebben de kaken ook veel invloed op de vorm van het gezicht, maar we zien in de praktijk dat een face slimming procedure in Westland vaak voor een v-shape zorgt. Voor onze cliënten met vierkante kaken, bieden we een rimpel relaxer aan om deze te ontspannen.

 

Maar waar bestaat de unieke face slimming procedure in Westland precies uit? De procedure is ooit bedacht door Dr. Tha-In als oplossing voor iedereen met een zwaar onder gezicht. De behandeling bestaat uit een buccaal vetverwijdering procedure en een hals liposuctie. De combinatie van deze twee behandelingen zorgt ervoor dat de kaaklijn gedefinieerd wordt en vet uit de wangen wordt weggehaald, wat leidt tot uitgesproken contouren en jukbeenderen. Een gelift effect wordt hiermee creëert. Het onderste gedeelte van het gezicht oogt een stuk minder zwaar en bij de juiste vorm kaken, leidt de face slimming procedure in Westland tot een V-shape gezicht.

 

Deze procedure kan in combinatie met andere behandelingen plaatsvinden. Bijvoorbeeld met injectables en filler behandelingen. We raden je aan wat tijd te laten verstrijken voordat je hiervoor kiest. Na 6 maanden is het uiteindelijke resultaat pas namelijk echt te zien. Skin + Surgery Clinics is de enige kliniek in Nederland die deze face slimming behandeling in Westland aanbiedt. Dr. Tha-In is de expert op het gebied van face slimming en haar jarenlange ervaring met buccaal vet verwijderen en diverse liposuctie en hals-lift technieken, komen in deze behandeling samen. Je bent in goede handen.

 

Ben je overtuigd, of heb je nog meer vragen? Onze Skin + Surgery specialisten helpen je graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze vestigingen in Rotterdam, Den Haag, of Leidsche Rijn in Utrecht.

Of je nu uit Rotterdam, Den Haag, of Naaldwijk komt, als je in de omgeving woont van Westland, ben je snel bij Skin + Surgery. Onze cliënten bezoek ons vanuit heel Nederland, maar diegene vanuit Naaldwijk, s-Gravenzande, Wateringen, Monster of De Lier reizen, zijn binnen 30 minuten al bij ons. Wil jij graag iets doen aan jouw hamsterwangen en onderkin en ben je op zoek naar een kliniek die dicht bij huis is? Skin + Surgery biedt de face slimming behandeling in de omgeving Westland aan. Kom je niet uit de genoemde plaatsen? Geen zorgen, onze kliniek in Utrecht is centraal gelegen en goed te bereiken.

 

Onze twee klinieken in Bergschenhoek en Den Haag zijn goed te bereiken vanuit Westland,  met de auto en met het openbaar vervoer. De auto gaat wel iets sneller. Je kunt hier je reis plannen naar onze kliniek in Bergschenhoek in Rotterdam met behulp van Google Maps. Plan hier je reis als je onze kliniek in Den Haag wil bezoeken. 

Face slimming in Westland

Onze resultaten met face slimming in Westland

De face slimming procedure in Westland is een grote favoriet van cliënten van Skin + Surgery. De behandeling is eigenlijk een voordeelpakket bestaande uit een hals liposuctie en een buccaal vetverwijdering procedure. Ben je benieuwd naar hoe onze cliënten de face slimming procedure in Westland hebben ervaren? Bezoek Kliniekervaringen.nl en lees de reviews. Benieuwd naar de resultaten van een face slimming procedure in Westland? Scrol dan naar beneden om de voor- en na foto’s te zien en laat je overtuigen.

Face slimming in Westland

Kwaliteit is onze passie

Vrijblijvend adviesgesprek

Ma t/m zo van 08:00 tot 22:00

Deze behandeling wordt altijd voorafgegaan door overleg met onze chirurg. Tijdens het vrijblijvende adviesgesprek heb je alle ruimte om je vragen te stellen in een persoonlijk gesprek en om je wensen en verwachtingen over de behandeling kenbaar te maken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of een face slimming behandeling in Westland een geschikte behandeling voor je is en of deze behandeling jou het beste resultaat geeft. Je krijgt alle informatie over de behandeling en uitleg over het gehele traject, van voorzorg tot nazorg. Je krijgt te horen welk eindresultaat je van de behandeling kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die na de operatie naast de na-foto’s worden geplaatst. Je kunt zo het natuurlijke resultaat van de behandeling prachtig zien.

Om te begrijpen waar je vandaan komt en waarom je de face slimming behandeling in Westland zou willen, nemen we graag de tijd om je goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat jouw wensen zijn. Wil je een natuurlijk resultaat passend bij je leeftijd? Wat zijn jouw belangrijkste voor- en nadelen? Hoe is de symmetrie van je gezicht? Door je te leren kennen, begrijpen we wat je wilt. Uiteindelijk gaat het over jou. Je kunt de tijd nemen om je keuze te maken. Het is jouw gezicht! We brengen je innerlijke schoonheid en je uiterlijke schoonheid weer in balans.

Face slimming is een poliklinische ingreep, waarvoor geen opname vereist is. Je kunt na de ingreep en na een korte rustperiode naar huis. Je mag alleen nog niet zelf rijden. Neem daarom iemand mee naar onze kliniek en laat je na de behandeling met de auto ophalen. Tijdens de face slimming behandeling in Westland wordt het buccale vet verwijderd en liposuctie van de hals toegepast om de dubbele kin te verwijderen. De huid wordt niet gelift. Er is dus geen sprake van een face- of halslift.

De procedure duurt 1-2 uur. Het verwijderen van het buccale vet geeft je een meer gedefinieerde V-vorm en liposuctie richt zich op je onderkin. Je kaaklijn wordt strakker en je gezicht krijgt meer contouren. Het eerste resultaat is zichtbaar na 1 tot 2 weken, maar zal zich in de maanden daarna blijven vormen. Het resultaat duurt lang, maar de huidveroudering zal doorgaan. Face slimming kan gecombineerd met andere behandelingen, ook op latere leeftijd.

Wij begeleiden je graag gedurende het gehele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je optimaal voorbereid bent op de behandeling en het herstel. Je gezicht kan een paar dagen na het afvallen een beetje gezwollen zijn. Voor een lichte na-pijn volstaat het slikken van paracetamol. Neem de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra kussen. Dit helpt tegen de zwelling en bevordert het genezingsproces. Vermijd de eerste weken drukken, persen, buigen of tillen. Voer de eerste weken geen zware lichamelijke activiteit uit.

Het beste resultaat en de snelste genezing na een face slimming procedure in Westland, bereik je met een gezonde levensstijl. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om stuwing in het gezicht te voorkomen en kauw niet intensief op vast voedsel. Anders zal dit druk uitoefenen op de hechtingen in het gezicht. Blijf na de procedure normaal bewegen om de bloedcirculatie op gang te houden en de wond snel te genezen. Na één tot twee weken bent je weer goed toonbaar en kun je je dagelijkse sociale activiteiten hervatten. Stel je huid de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en vermijd gebruik van de zonnebank of de sauna. Wij adviseren een aantal bindweefselmassages vanaf 3 maanden na de behandeling. Dit maakt de huid, onderliggende weefsels en littekens soepel en zacht en bevordert het herstel.

De face slimming behandeling in Westland is een veel voorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer laag risico op complicaties. In sommige gevallen kan een allergische reactie, bloeding of infectie optreden. Dit is echter zeldzaam, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandelingstechnieken en de beste instrumenten gebruiken.

In sommige gevallen kunnen er specifieke complicaties optreden zoals zenuwbeschadiging en asymmetrie, die meestal niet permanent zijn. Neem bij twijfel onmiddellijk contact op met uw behandelende arts van Skin + Surgery.

Dr. Thanya Tha-In

Chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts

Dokter Thanya Tha-In is chirurg en gecertificeerd cosmetisch arts en staat bekend als de één van de beste in haar vak. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in u als persoon. Met zorg en aandacht legt ze u de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep. Lees meer over onze specialisten

Let op: cosmetische ingrepen worden tegenwoordig veelvuldig door klinieken en zorgprofessionals aangeboden, vaak tegen scherpe tarieven en met hoge kortingen. Helaas betekent dit vaak dat de ingreep niet wordt uitgevoerd door een gecertificeerd cosmetisch arts of chirurg. Laat je daarom altijd goed informeren tijdens een persoonlijk consult en onthoud: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat het vaak ook.

Face slimming Westland

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics streeft naar transparantie op ieder vlak, inclusief haar prijzen. De kosten van een face slimming procedure in Westland verschillen per behandeling, maar zijn altijd inclusief voor- en nazorg. In principe bestaat de Face slimming behandeling in Westland uit twee onderdelen: een hals liposuctie en buccaal vetverwijdering. Je kunt ervoor kiezen deze procedures los van elkaar te ondergaan, maar de Face slimming procedure is een stuk voordeliger. Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Face slimming

€ 2950,-

Buccaal vet verwijdering

€ 1750,-

Liposuctie hals

€ 1500,-

Face slimming Westland

Veelgestelde vragen

De face slimming behandeling is een ingreep om meer definitie te geven aan je gezicht, doordat we op specifieke plekken volume weghalen dat storend is. Het gaat hierbij om volume dat zorgt voor bolle wangen, hamsterwangen, een baby face of een onderkin.

 

Het is per definitie een chirurgische ingreep. Dat betekent dat je wordt geopereerd en dat de resultaten van langdurige aard zijn. In tegenstelling tot behandelingen met fillers of injectables, waarvan het effect over tijd verdwijnt.

 

Tijdens de ingreep wordt de huid niet strakker gemaakt of gelift. Het is dus zaak om een specialist te vinden die goed kan beoordelen of deze behandeling geschikt is voor jou. Bij Skin + Surgery ben je van harte welkom om te kijken of je jouw gewenste resultaten gaat behalen met deze ingreep.

Het kan zijn dat er sprake is van huidverslapping. In dat geval ben je niet geholpen met slechts het verwijderen van het buccale vet en liposuctie van de hals. Er zal dan juist meer huidverslapping optreden, omdat we volume (vet) weghalen en verwijderen. Face slimming dient in dat geval gecombineerd te worden met een hals- en/of facelift.

 

Een behandeling die alle ingrepen combineert is de Dr Tha-In Signature Lift. Deze behandeling is een combinatie waarbij alle expertises van Dr. Tha-In samenkomen, en waarmee meerdere probleemgebieden kunnen worden aangepakt voor optimale, langdurige resultaten. Dr. Tha-In Signature Lift omvat een volledige deep plane facelift, liposuctie met het liften van de hals en buccaal vet verwijdering. De Signature lift komt met de volledige nazorg pakket met medicatie, steunbanden en bindweefselmassages 3 maanden na de ingreep.

Face slimming is geschikt voor mensen die veel volume hebben rondom de onderkant van het gezicht, de kaaklijn en de hals (de onderkin). Vaak is dit vet niet ‘weg te sporten’ of ‘weg te diëten’ en geeft alleen een gecombineerde, chirurgische ingreep, echt langdurige resultaten. Het is belangrijk om te beoordelen of er voldoende elasticiteit van de huid is, om het gezicht weer de natuurlijke contouren terug te geven. Indien er sprake is van (ernstige) huidverslapping, zal de arts een andere ingreep adviseren.

Het is een behandeling die meerdere probleemgebieden aanpakt: van bolle wangen tot een onderkin.

 

De resultaten zijn drastischer en veel langer zichtbaar dan andere face slimming behandelingen zoals injectables.

 

Omdat je behandelingen combineert heb je één ingreep en één keer de hersteltijd. Ook brengt het een financieel voordeel met zich mee dan wanneer je de behandelingen los zou doen.

Niet iedereen is een geschikte kandidaat. Als er sprake is van (ernstige) huidverslapping, zal een andere, aanvullende ingreep nodig zijn.

 

Zoals bij alle cosmetische ingrepen, zijn de uiteindelijke resultaten veel meer afhankelijk van de vaardigheid van de chirurg dan van de feitelijk gebruikte techniek.

 

Je krijgt kleine littekens, maar onze chirurg zal ze zo goed mogelijk verbergen.

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding, infectie of zenuwletsel. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.

 

Specifieke complicaties bij buccaal vet verwijderen zijn beschadiging van zenuwen en asymmetrie. De complicaties zijn niet blijvend en herstelt vaak in de loop der tijd van 3-4 maanden na de ingreep.

 • Neem voldoende rust de eerste paar dagen na je behandeling.
 • Slaap eventueel in rugligging met een extra hoofdkussen. Dit verkleint de kans op zwelling.
 • In de eerste twee weken na de behandeling mag je niet drukken, persen, tillen of bukken.
 • Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
 • Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Juist in dit gebied (onderkant van het gezicht) kun je wat beurs zijn.
 • Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
 • Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
 • Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste twee weken.
 • Je bent vaak binnen een week na deze ingreep weer toonbaar en kun je sociale activiteiten oppakken.
 • We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
 • Na 3 maanden is het raadzaam om te beginnen met bindweefselmassages. Dit versoepelt de huid, onderliggende weefsel en littekens. De massages bevorderen het herstel en zorgen voor langer behoud van het resultaat.

Is your question there
not in between?

Contact us now

070-200 20 70

from Mon to Sun 08:00 to 22:00

Ontmoet Dr. Thanya Tha-In

De kliniek in Bergschenhoek

Face slimming in Westland

Voel je mooi.

Dr. Tha-In bedacht de unieke face slimming behandeling in Westland als gevolg van de wensen van haar cliënten. Vaak hebben mensen met een rond gezicht niet alleen last van een onderkin, maar ook een grote hoeveelheid buccaal vet. Dit zorgt voor een bol en vaak ook breed ondergezicht, wat er voor kan zorgen dat iemand er voller uitziet dan hij of zij is. Uit al haar kennis en ervaring ontstond een behandeling speciaal voor iedereen met dit probleem. Dit maakt haar, en Skin + Surgery, de enige specialist in Nederland die deze behandeling aanbiedt. Plan snel een vrijblijvend adviesgesprek. in en Dr. Tha-In je helpen.

Free consultation

Contact us by phone
070-200 20 70
Mon to Sun 08:00 to 22:00

Copyright © 2023 Skin + Surgery Clinics. All rights reserved

De eerder benoemde resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. We kunnen geen concrete uitspraken doen over hoe uw lichaam reageert op bepaalde behandelingen of producten.Beoordeling van Skin+Surgery Clinics op kliniekervaringen.nl: 8.9 uit 10 (297 beoordelingen)
Vrijblijvend
adviesgesprek
Maak een
afspraak