Behandeling

Facelift kosten

Klaar met rimpels, lijntjes en ingevallen wangen? Met een facelift bij Skin + Surgery zijn deze problemen verleden tijd. Bekijk de facelift kosten die Skin + Surgery hanteert.

Neem telefonisch contact op 070-200 20 70
Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Facelift kosten bij Skin + Surgery

Facelift kosten – Ouder mogen worden is iets ontzettend moois, want het leven is iets waar we van genieten, dag na dag. Toch kan het ouder worden als vervelend ervaren worden omdat het klachten met zich mee kan brengen, waaronder een hangende huid die ervoor zorgt dat u niet meer op uzelf lijkt. Overtollig vetweefsel, slappe spieren en hangende huidflapjes kunnen ervoor zorgen dat u een oudere uitstraling krijgt, hoe jong u zich ook mag voelen.

We voelen ons nog goed van binnen en we willen dat dit extern te zien is! Daarom kiezen velen voor een facelift bij Skin + Surgery, omdat deze behandeling er weer voor kan zorgen dat u weer zichzelf voelt. De facelift is een populaire behandeling en komt in verschillende vormen voor. Dit betekent dat de facelift kosten dus ook verschillen, aan de hand van welke behandeling gekozen wordt. De vaste werkwijze bij iedere facelift is dat de huid wordt losgemaakt van het onderhuidse bind- en spierweefsel. Dit bind- en spierweefsel is het fundament van het gezicht en is zelfs steviger dan de huid zelf! Wanneer we dit liften, wordt de huid automatisch ‘meegelift’, wat zorgt een opgewekte uitstraling.

Bent u benieuwd naar welke facelift behandeling geschikt is voor u? Zoals we al zeiden, verschillen de facelift kosten per soort behandeling. We bespreken graag uw wensen tijdens een consult, waarna we samen kijken wat het beste bij u past. Misschien past de S-lift (een minilift) het beste bij u of misschien toch een MACS-lift of hals-facelift. Wilt u meer weten over de verschillende facelift behandelingen en hoe ze verschillen? Deze pagina toont een overzicht van alle facelift mogelijkheden die Skin + Surgery aanbiedt. Daarnaast toont onze prijzenpagina een actueel overzicht van alle facelift kosten en overige behandelingen.

Wilt u meer weten over onze facelift in Westland? Onze specialisten helpen u graag verder tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Wilt u meer weten over de ervaringen van andere cliënten tijdens hun facelift bij Skin + Surgery? Bekijk onze reviews op KliniekErvaringen.nl en laat u overtuigen. Skin + Surgery Clinics is de winnaar van de Clinic Awards 2022. Dit betekent dat u niet alleen in goed handen bent, maar dat u in de beste handen bent!

Facelift kosten

Onze resultaten van een facelift

Wil je meer lezen over de ervaringen van andere cliënten die bij Skin + Surgery een facelift hebben ondergaan? Ben je benieuwd naar hun resultaten en wat ze vonden van de prijs-kwaliteitverhouding? Op deze pagina kun je een hoop voor en na foto’s vinden. Wat je zult merken aan onze facelift resultaten is hoe natuurlijk het eruit zien ondanks de grote veranderingen. Onze cliënten vertellen je graag meer, je kunt de reviews op Kliniekervaringen.nl lezen. De facelift kosten kun je op deze pagina vinden of je kunt de prijzenpagina bezoeken.

Anoniem – Schaamlipcorrectie

Perfect

De dokter en assistente zijn super lief, stellen je op je gemak en bovendien heel kundig. De app van skin+surgery is ook heel prettig om het herstel bij te houden en met vragen kan je altijd bij ze terecht

Mandy – Geverifieerd

Uitstekende service

De behandeling viel me 1000% mee. Ik werd super goed overal doorheen gepraat en erg op mn gemak gesteld. Over t eind resultaat kan ik nog niks zeggen, want ik zit nog met pleisters op.

Addie – Geverifieerd

Uitstekend

Verdoving vervelend maar daarna alles pijnloos. Fijne en vriendelijke begeleiding. Rustige omgeving met prettig personeel.

Hanna

Een fijn en vertrouwd gevoel

Zij gaf me het vertrouwde gevoel dat ik hiervoor nog niet eerder had gehad. De rust die ze uitstraalt, de tijd die ze voor je neemt en haar eerlijkheid.

Marianne Geverifieerd

Hele prettige ervaring

De intake was erg prettig, er werd tijd voor genomen en duidelijke uitleg gegeven. De correctie verliep in een prettige sfeer en ik ben erg blij met het resultaat. Ook de nazorg wordt zorgvuldig en met aandacht gedaan. Ik heb veel gehad aan de app. Daar werden al mijn vragen beantwoord en kreeg ik goede instructies.

Facelift kosten

Kwaliteit is onze passie

Ma. t/m zo. van 08:00 tot 22:00

1.

Adviesgesprek met de arts

1.

Adviesgesprek met de arts

Aan een facelift gaan altijd meerdere adviesgesprekken met onze consulent en chirurg vooraf. U heeft tijdens het vrijblijvende consult alle ruimte om in een persoonlijk gesprek uw vragen te stellen. En uw wensen en verwachtingen over de behandeling uit te spreken. Onze chirurg Dr. Thanya Tha-In beoordeelt of een facelift een geschikte behandeling voor u is en welke soort facelift het beste resultaat geeft. U krijgt alle informatie over de facelift behandeling en u krijgt uitleg over het gehele behandeltraject, van de voorzorg tot de nazorg. Er wordt u verteld welk eindresultaat van de behandeling u kunt verwachten. Er worden vooraf foto’s gemaakt, die naast de foto’s na de chirurgische ingreep worden gelegd. U kunt het natuurlijke resultaat van de facelift hierdoor mooi zien.

Om te begrijpen waar u vandaan komt en waarom u een facelift wenst, nemen we graag de tijd om u eerst goed te leren kennen. Het belangrijkste van de gehele behandeling is dat wij begrijpen wat uw wensen zijn. Wilt u een natuurlijk resultaat, passend bij uw leeftijd? Wat zijn uw belangrijke plus- en minpunten? Hoe is de symmetrie van uw gezicht? Door u te leren kennen begrijpen we wat u wilt. Het gaat uiteindelijk om u. U mag de tijd nemen voor uw beslissing. Het is uw gezicht! Wij brengen uw innerbeauty en uw uiterlijke schoonheid weer in balans.

2.

De behandeling

2.

De behandeling

Een facelift is een poliklinische behandeling waarvoor geen opname noodzakelijk is. U mag na de ingreep en na een korte rusttijd weer naar huis. U mag alleen nog niet zelf autorijden. Neem in dat geval iemand mee naar onze kliniek of laat iemand u na de behandeling met de auto ophalen. Er worden in onze kliniek verschillende faceliftbehandelingen onder verdoving met een roesje uitgevoerd: een S-lift ofwel minilift, een uitgebreidere MACS-lift en een omvangrijke hals-facelift. De overtollige huid in het gezicht en eventueel de hals wordt verwijderd. Bij een MACS-lift en hals-facelift wordt ook het onderliggende bind- en spierweefsel strakgetrokken en het verzakte vetweefsel naar zijn oorspronkelijke plek teruggebracht.

De behandeltijd is afhankelijk van welk soort facelift u kiest. De S-lift duurt ongeveer 1,5 uur. Hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift. De MACS-lift duurt circa 2 uur, waarbij zowel de huid van de wang als het onderliggende steunweefsel wordt gelift. Uw kaaklijn wordt strakker en de neuslippenplooi prominenter. De uitgebreide hals-facelift neemt nog iets meer tijd in beslag. U krijgt door deze ingreep een duidelijker kaak- en halslijn en een strakker en jeugdiger gezichtsvorm. De diepe huidplooien verdwijnen. Het eerste resultaat is al na 1 tot 2 weken zichtbaar. Het definitieve, natuurlijke resultaat toont zich na enkele maanden tot een jaar. Het resultaat houdt lang aan. De huidveroudering gaat wel door. Een facelift kan na 10 tot 15 jaar worden herhaald.

3.

Nazorg

3.

Nazorg

We begeleiden je graag door het hele behandel- en genezingsproces. Wij werken met een speciaal ontwikkeld voor- en nazorgprotocol, zodat je maximaal voorbereid bent en met veel plezier je herstel tegemoet gaat. Je gezicht is de enkele dagen na de facelift wat gezwollen en voelt strak aan. Bij lichte napijn volstaat het nemen van een paracetamol. De zwelling en blauwe plekken verdwijnen vanzelf binnen een paar weken. Neem in de eerste week voldoende rust en slaap in rugligging op een extra hoofdkussen. Dit helpt tegen de zwelling, verkleint de kans op een nabloeding en bevordert het genezingsproces. Vermijd in de eerste drie weken na een facelift drukken, persen, bukken of tillen. Verricht in de eerste zes weken geen zware fysieke inspanningen.

Je bereikt het beste resultaat en de snelste genezing met een gezonde levenswijze. Stop in ieder geval met roken tot de hechtingen eruit zijn, drink geen warme dranken om gezichtsstuwing te voorkomen en ga niet intensief kauwen op vast voedsel. Anders komen hierdoor de hechtingen in het gezicht onder druk te staan. Blijf na de facelift normaal bewegen, zodat de bloedsomloop goed op gang blijft en de wond snel geneest. Je bent na één tot twee weken weer toonbaar en in staat om je dagelijkse sociale activiteiten te hervatten. Stel je gezichtshuid in de eerste drie maanden niet bloot aan fel zonlicht en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna.

4.

Risico’s

4.

Risico’s

Een facelift is een veelvoorkomende chirurgische ingreep bij Skin + Surgery Clinics, met een zeer geringe kans op complicaties. Er kan in sommige gevallen een allergische reactie, nabloeding of infectie optreden. Dit komt echter weinig voor, aangezien onze hooggekwalificeerde en ervaren specialisten werken volgens de modernste behandeltechnieken en gebruikmaken van de beste instrumenten.

Incidenteel kunnen specifieke complicaties optreden als beschadiging van de zenuwen, asymmetrie, hypertrofische (rode, jeukende) littekens, haarverlies of gevoelloosheid van een deel van je gezicht, dat meestal niet blijvend is. Neem bij twijfel direct contact op met je behandelend arts bij Skin + Surgery. Onze artsen zijn goed bereikbaar.

Hoelang houdt het effect van een facelift aan?

De resultaten van een facelift zijn over het algemeen blijvend, maar ook niet helemaal. Een facelift stopt de klok niet en de huid zal in de loop van de jaren weer gaan hangen. Zolang er zwaartekracht bestaat en de huid minder collageen en elastine produceert, is dit een feit. Wat een facelift doet, is eigenlijk uw huid een sprong geven waarmee u 10 jaar terug in de tijd  gaat. Dit betekent dat uw spieren en huid vanuit een ‘strakker’ punt beginnen te hangen. Dat zorgt ervoor dat u er frisser uitziet.

Wat ook invloed heeft, is de kwaliteit van uw huidweefsel. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer de resultaten van een facelift te zien zijn. Een cliënt met een goede hoeveelheid elasticiteit zal de effecten van een facelift doorgaans langer ervaren dan een cliënt die al veel elasticiteit heeft verloren. U kunt ervoor kiezen om de elastine en collageen gehaltes van uw huid een boost te geven met Profhilo.

Drs. Wong is een echte allrounder binnen Skin+Surgery Clinics. Ze is perfectionistisch en streeft er altijd naar om het mooiste resultaat te behalen. ”Ik heb mijn ervaring opgedaan bij de algemene chirurgie en de plastische chirurgie. Tijdens mijn opleiding cosmetisch geneeskunde kwam er steeds wat bij, waardoor ik mijn horizon heb kunnen verbreden. Binnen Skin+Surgery heb ik mij gespecialiseerd in injectables en operatieve behandelingen.”

Drs. Leanne Wong

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Dr. Tessa Drijkoningen is een gepassioneerde en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald in de plastische chirurgie. Dr. Tessa behandelt haar cliënten altijd op holistische wijze om een mooi en natuurlijk uiterlijk te behouden.

Dr. Tessa Drijkoningen

Cosmetisch Arts

Drs. Beekman is een gedreven en kundige cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Ze werkt heel nauwkeurig en streeft altijd naar het meest natuurlijke resultaat. Het cosmetische aspect van de geneeskunde heeft altijd haar interesse gehad vanwege de fijne handvaardigheid en precieze manier van werken. Drs. Vivian Beekman belicht graag alle facetten van de cosmetische geneeskunde. ”Binnen Skin+Surgery komen deze facetten mooi samen, zo heb ik mij kunnen specialiseren in injectables en operatieve behandelingen zoals de ooglidcorrectie.”

Drs. Vivian Beekman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Dominique SkinSurgery Clinics

Huidspecialist Dominique Kortenoeven is een echte specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. ”Mensen helpen van binnen en buiten dat is wat is het liefste doe. Ik probeer altijd een speciale band met mijn cliënten op de bouwen door te goed te luisteren en kundig advies te geven, iedereen is uniek. Mijn ervaring op het gebied van huidverbetering pas ik toe tijdens mijn behandelingen.”

Dominique Kortenoeven

Gecertificeerd Huidspecialist

Huidspecialist Naomi Sambo is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Door goed te luisteren naar jouw specifieke wensen en samen een persoonlijk behandelplan op te stellen, helpt zij je om stap voor stap bij de mooiste versie van jezelf te komen. Naast dat haar behandelingen erg effectief zijn, vindt ze het ook belangrijk dat je een moment van rust ervaart. Dat je even niks hoeft. Want als jij ontspant, kan je lichaam het beste herstellen.

Naomi Sambo

Gecertificeerd Huidspecialist

Dr. Lara van de Lande is een perfectionistische en gedreven cosmetisch arts bij Skin+Surgery. Naast haar ruime ervaring als arts in de chirurgie en plastische chirurgie, heeft ze ook een doctoraat behaald wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren aangezichtsafwijkingen en behandelingen hiervan.

Dr. Lara van de Lande

Cosmetisch Arts
Dr. Tha-In SkinSurgery Clinics

Dokter Thanya Tha-In is één van de oprichters van Skin + Surgery Clinics en studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Thanya kijkt verder dan het te behandelen gebied en is oprecht geïnteresseerd in jou als persoon. Met zorg en aandacht legt ze je de mogelijkheden uit en is ze realistisch in het te verwachten resultaat. Dit geldt voor een behandeling met injectables, maar net zo goed voor een chirurgische ingreep.

Dr. Thanya Tha-In

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts & Chirug

Drs. Aletta de Wit is een echte allrounder binnen SkinSurgery Clinics. Drs. Aletta de Wit is onze specialist als het gaat om rimpelbehandelingen en behandelingen die erop gericht zijn contouren en volumeverlies in het gelaat te herstellen. Dit doet zij met behulp van injectables en PDO-draden alsook huidverbeterende behandelingen met skinboosters en peelings. Drs. Aletta de Wit kijkt nauwkeurig naar je gezicht, luistert naar je persoonlijke wensen en geeft eerlijk advies in welke passende mogelijkheden er zijn om de verhoudingen in je gezicht subtiel te optimaliseren en weer in harmonie te brengen voor een frisse, jeugdige uitstraling.

Drs. Aletta de Wit

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Dr. Kristel Woltman is naast cosmetisch arts chirurg ook algemeen chirurg. Zij maakt mensen niet alleen graag mooier, ze maakt ze ook graag weer beter. Haar behandelingen hebben regelmatig een medische reden. Dr. Kristel is een perfectionistische en gedreven arts. Zij vindt natuurlijke resultaten belangrijk: “Ik geloof dat iedereen uniek is, en wil dat ook graag zo houden. Ik houd namelijk niet van plastic fantastic.”

Dr. Kristel Woltman

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Amra

Drs. Amra Sabanovic is een allround cosmetisch arts, in elke behandeling kan zij haar creativiteit uiten om een zo mooi en langdurig mogelijk resultaat te behalen. De Liquid Facelift behandeling en Labiacorrectie zijn haar favoriete behandeling die zij veelvuldig uitvoert. Bij Skin + Surgery clinics is zij de echte expert. ‘Een full face behandeling vind ik persoonlijk de mooiste behandeling om uit te voeren. Het geeft echt een frissere en jongere blik, waar je voor een langere periode goed effect van ziet.’ Het is een mooie stap op het gezicht een subtiele lift te geven waarbij je direct resultaat ziet.

Drs. Amra Sabanovic

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts
Suzanne

Drs. Suzanne van Soest is een zeer bekwame en gepassioneerde cosmetische arts met een onmiskenbare toewijding en passie voor schoonheid. Met haar uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van esthetische geneeskunde heeft ze een reputatie opgebouwd als een betrouwbare en ervaren specialist op haar vakgebied.

Drs. Suzanne van Soest

KNMG Gecertificeerd Cosmetisch Arts

Huidspecialist Michelle is een echte allround specialist op het gebied van huidverbetering binnen Skin+Surgery Clinics. Haar toewijding aan het vak en haar vermogen om cliënten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, maken haar een waardevolle aanwinst voor het Skin+Surgery Clinics-team. Met haar diepgaande kennis zal ze zich toeleggen op behandelingen zoals Hydrafacial, peelings, bindweefselmassage en de geprezen skinceutical facials. Deze behandelingen zijn ontworpen om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en uw huid te laten stralen.

Michelle Kok

Gecertificeerd huidspecialist

Facelift kosten

Prijzen en vergoedingen

Skin + Surgery Clinics levert kwaliteit voor een scherpe prijs en dat is te zien aan onze facelift kosten. De kosten van een facelift zijn afhankelijk van de behandeling die u kiest en of u extra behandelingen wil toevoegen. Lees meer over de verschillende soorten facelift behandelingen om u te helpen met uw keuze. Vraag ook een vrijblijvend adviesgesprek aan zodat onze specialisten uw gezicht kunnen analyseren en op basis hiervan u een advies kunnen geven. In sommige medische gevallen kan een facelift worden vergoed. Vraag naar meer informatie bij uw zorgverzekeraar.

Facelift 7500
Facelift en halslift 9000
Halslift icm platysmaplastiek 5000
Dr. Tha-In Signature Lift 10000
Facelift MACS Lift 5000
Facelift S-lift 4000
Lipolaser icm Facelift +500

Facelift kosten

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan nu contact op

van Ma t/m zo 08:00 tot 22:00

Nazorg na facelift

Neem voldoende rust in de week na uw behandeling. Zorg ervoor dat er iemand u kan helpen.
Slaap in rugligging op 2 hoofdkussen. Dit verkleint de kans op nabloeding en zwelling. Het bevordert de genezing.
In de eerste twee weken na de behandeling mag u niet drukken, persen, tillen of bukken.
Wij raden je aan om niet te roken tot het verwijderen van de hechtingen. Roken verhoogt de kans op complicaties.
Vermijd intensief kauwen van vast voedsel. Hierdoor komen de hechtingen in het gezicht onder druk te staan.
Drink geen warme dranken, zoals thee of koffie, om stuwing in het gezicht te voorkomen.
Zwellingen en bloeduitstortingen worden de eerste drie dagen erger en nemen daarna weer langzaam af.
Het is verstandig om normaal in beweging te blijven. Dit is goed voor de bloedsomloop en de wondgenezing.
Onderneem geen zwaar en inspannend werk en ook geen sportactiviteiten gedurende de eerste zes weken.
Plan u sociale contacten. Blijf een weekje thuis. Het behandelde gebied zal de eerste week blauw, gezwollen en gekneusd uitzien. Ook kunnen de littekens direct na de behandeling rood en gezwollen zijn. Dit is soms wel even schrikken.
Eén à twee weken na een facelift bent u meestal weer toonbaar en kan u uw sociale activiteiten weer hervatten.
We adviseren je de littekens gedurende 3 maanden na de operatie niet bloot te stellen aan UV- zonlicht en/of de zonnebank.
Vermijd emotionele opwinding. Na enkele weken komt alles weer goed.

Wat zijn de risico’s en complicaties?

Bij elke chirurgische behandeling is er kans op een complicatie. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de ingreep en de mogelijke complicaties. Er bestaat het risico op een allergische reactie, bloeding of infectie. De kans hierop is zeer klein. Onze instrumenten zijn single-use en van de beste kwaliteit. We werken met hele fijne naalden en fijne diathermie, zo om trauma aan het weefsel zoveel mogelijk te minimaliseren.Specifieke complicaties bij een facelift zijn beschadigingen van de zenuwen, asymmetrie, haarverlies, vorming van hypertrofische littekens en gevoelloosheid van een deel van je gezicht. Dit laatste is meestal niet blijvend.

Wie is een geschikte kandidaat voor een facelift?

Een facelift is geschikt voor mensen die een natuurlijke verandering in hun gezicht wensen, en de verslapping willen verhelpen die er door de jaren heen is ontstaan. De mate van de verslapping van de huid en onderliggende weefsels bepalen of een facelift noodzakelijk is. De chirurg zal altijd beoordelen welk type lift jou het mooiste resultaat kan geven. De leeftijd voor een facelift kan variëren van 40 tot 70 jaar. Al adviseren we om na het 70ste levensjaar geen operatieve lift meer te doen. De reden is dat door de leeftijd de onderlaag vaak ernstig verslapt is en daardoor niet goed gelift kan worden.

Wat voor soorten lift zijn er?

Face slimming: deze unieke behandeling bestaat uit een combinatiebehandeling liposuctie hals en buccaal vetverwijdering. Faceslimming is geschikt voor mensen met een vol gelaat die meer definitie in hun gezicht willen. Deze ingreep wordt aangeraden wanneer de huidkwaliteit stevig is. Door een uitgebreide liposuctie van de hals uit te voeren, gecombineerd met het buccaal vetverwijderen worden de juiste accenten in het gelaat aangebracht zodat uw gezicht er slanker en jeugdiger uitziet.

 

De S-Lift: hierbij wordt alleen de huid van de wang gelift, daarom wordt de ingreep ook wel ‘minilift’ of ‘mini facelift’ genoemd. Deze techniek is geschikt tot een bepaalde leeftijd en als de verslapping zich heeft beperkt tot de bovenste laag van de huid. Als er ook sprake is van verslappen van de onderliggende weefsellagen, zal de MACS-Lift of een facelift een betere keuze zijn.

 

De MACS-lift: hierbij wordt niet alleen de huid van de wang gelift, zoals bij de S-Lift of minilift, maar wordt ook het onderliggende steunweefsel meegenomen ( de SMAS laag). Deze techniek is geschikt wanneer het gelaat op meerdere lagen verslapt is. Dit is vaak vanaf de leeftijd 45 tot 50 jaar. De kaaklijn en de hals worden bij een MACS-lift niet meegenomen.

 

Facelift: Bij een facelift wordt een incisie gemaakt voor het oor en achter het oor. Hierbij worden de huid en de onderliggende bindweefsellaag (de SMAS laag) gelift. Een Facelift is een uitgebreidere lift dan een MACS lift. Bij een Facelift wordt namelijk de kaaklijn gelift. Deze lift kan volgens verschillende technieken worden gedaan zoals een plicatie van de SMAS laag of een deep plane Facelift. Onder chirurg zal u persoonlijk adviseren welk type het meest geschikt is voor u.

 

Face- en halslift: bij een face-/halslift wordt een incisie gemaakt voor het oor, achter het oor en onder de kin. Hierbij worden de wangen, de kaaklijn en de hals gelift. Tevens worden de onderliggende lagen namelijk de SMAS laag en de halsspieren (de platysmaspieren) gelift met een speciale techniek. Op deze manier worden de wangen, de kaaklijn en de hals op een natuurlijke en duurzame manier gelift zodat u langer kunt genieten van het resultaat.

 

Halslift met platysmaplastiek: Bij de halslift met platysmaplastiek ligt de focus volledig op de hals. Er wordt een incisie gemaakt achter de oren en onder de kin. Na een uitgebreide liposuctie van de hals worden de halsspieren gelift door deze naar elkaar toe te hechten (platysmaplastiek). Zo krijgt u een jeugdige, prachtige kaaklijn zonder littekens voor de oren. Het gelaat wordt hierbij niet gelift.

 

Signature Lift: Een Signature lift is een uniek lift van het gelaat dat uitgevoerd wordt door Dr. Tha-in. Het bestaat uit een combinatiebehandeling van buccaal vetverwijderen, liposuctie van de hals en vervolgens liften van het gelaat en de hals. Deze lift geeft niet alleen een verstrakking van uw gelaat maar brengt ook op de juiste punten accenten die u op een gedefinieerde manier natuurlijk mooier maakt. Dr. Tha-in bespreekt dit persoonlijk graag met u.

Wat is een facelift?

Een facelift is een behandeling die wordt uitgevoerd als de huid van je gezicht door de leeftijd verslapt raakt. Tijdens de ingreep wordt de huid en het onderliggende spier en bindweefsel strakker gemaakt en gelift. Hierdoor krijgen je gezicht, hals en kaaklijn een jeugdige contour.Bekijk onze video’s hieronder waarbij Dr. Thanya Tha-In uitlegt wat een facelift precies inhoudt.

Bereikbaarheid Skin + Surgery voor een facelift

Skin + Surgery is de specialist bij u in de buurt als u uit de omgeving van Rotterdam of Den Haag komt. We zijn goed te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. Plan hier uw reis met Google Maps naar onze kliniek in Bergschenhoek, Rotterdam. Plan hier uw reis als u naar onze kliniek in Den Haag wil.

Facelift kosten

Herkent u zichzelf nog?

De kosten van een facelift spelen vaak een grote rol in de keuze voor een kliniek. Skin + Surgery begrijpt dit helemaal en biedt daarom eerlijke prijzen aan. De effecten van ouderdom kunnen als een schrik voelen, vooral als u zich nog jong voelt. Sommige herkennen zichzelf niet meer in de spiegel. De hangende huid kan u moe doen lijken en dat terwijl u nog vol energie bent. Een facelift bij Skin + Surgery kan de oplossing zijn dus schroom niet en plan een vrijblijvend adviesgesprek in voor een facelift.

Neem telefonisch contact op

Ma t/m zo 08:00 tot 22:00